Hyvin tehty. Olet liittynyt suuri dating sivusto, ja löytyi, voit tuntea on ihanteellinen kumppani. Tutustu toisilleen verkossa ja nähdä kuvan, kun kaikki on hyvin ja päätät tapaa henkilökohtaisesti. Tämä on uusi suhde ensimmäinen vaihe on se on kaikki olet joskus uneksinut? tai kaikki mennä pieleen? Jos se puolestaan painajainen ja haluat päästä ulos ja nopea, miten se ja mihin varotoimenpiteisiin pitäisi tehdä varmistaaksesi, että voit pitää yhteyttä poistumisreitit, Avaa? <br />
Olet ehkä sähköpostitse, puhelimessa puhunut, ja nähnyt Hymyilevät kasvot digitaalisen valokuvan henkilöt, niin ensimmäinen kokous on todellisuudessa vähän paremmin kuin blind-päivämäärä. Niin olet siellä nervously odotetaan soul-mate, mutta kun huomaat nopeasti, että on vähän toivoa vaimennusta kaikki toivoa varten on paloharjoitus tai muut keinotekoiset katastrofin loppuun mahdollisimman nopeasti. Et voi vedota kohtalo vastaavanlaista, niin miten voit Oja virheellinen päivämäärä? Seuraavassa on kahdeksan käytännön asetukset kannattaa aina pitää mielessä kyse kiireellisistä virheellinen päivämäärä.

1 – Ensimmäinen näyttökertoja määrä. Varmista, että olet siellä ensin ja hanki itsellesi asennossa, jossa näet oven. Siten, että näet kirjoittamasi päivämäärän saapuvat, mutta he eivät näe voit. Jos saat niitä tarkastella ja ne näyttävät noin valokuva, mutta kymmenen vuotta vanhojen tai 50 puntaa painoiset, paeta aiemmin tarkoitetaan getaway reitin alaspäin. Voit aina tehdä anteeksi puhelu ja anteeksi, kun olet poissa. Se on syylliseksi vapaa suoritit vain, koska ne lied ensimmäisen.
2 – ESC-kutsu. Ennen lähtöä varten kirjoittamasi päivämäärän Varmista, että voit järjestää soittaa sinulle aikaa, kun sinun on hieman ystävän kanssa tulee käyttää päivämäärä. Kun vastaat puheluun voit voi joko kertoa kirjoittamasi päivämäärän oli ei tärkeä, jos kaikki on hyvin, jos ei ole kuitenkin väärennetyt hätätilanteessa, että päästä ulos nopea.

3 – Väärennettyjen puhelun, jos et Järjestä get out puhelun, voi aina väärennetyt yksi, sanomalla, teksti-sanoma tai menossa vessaan ja sanoen joku nimisen samalla, kun olit pois.

4-Käänteinen fake kutsu – tai ystäväsi, voit soittaa paikka, jossa ovat voimassaolo ja saada ne sivun painajainen kumppanisi väärennettyjen hätätilanteessa. Ne ole markkinatoimijatkin, kun he saavat viestiä, mutta yhdeksän kertaa ulos kymmenen tehdä niiden tekosyitä ja jätä. Tämä saattaa myös löytää vapaata aterian, älä jumittua liian kauan vaikka, koska ne voivat tulla takaisin!

5 – Väärennettyjen sairaus – voit aina sanoa sinusta tuntuu sairas ja tarvitse lähteä, tämä tapahtuu hieman hoidon kuin, jos Näytätte liian sairas, kirjoittamasi päivämäärän voi kokeilla ja jätä sinua katsomaan jälkeen voit, niin käyttää varoen.

6 – Jos ovat tunne, erityisesti callous voit siirtyä kylpyhuone ja sen sijaan suorita suoraan ulos n ja katsoa taaksepäin. Vaihtelut tämän avulla sen mukaan, minkälaisia löydät itsestäsi, paikka.

7 – Tämä toimii paremmin naisten, mutta voidaan mukauttaa maksuosuuksiin. Miksi ei käytä psychological warfare ja saada päivämäärä suorittaa sinun, kuinka söpö lapsesi on tai miten jo näet voit kaksi on naimisissa ilmoittamalla. Äärimmäisen muunnelmia, tämän voi sisältää puhumme äänensä oman pään tai jopa puhuminen ääniä, pään. Tämän menetelmän suurin etu on, jos kirjoittamasi päivämäärän Vedostaa, saat silti nauttia aterian, juomia tai riippumatta ja se on täysin ilmainen syyllisyyttä.

8 – Shokeerasi voit kokeilla, että totuudenmukaisesti. Puhua teidän päivämäärä sano et pahoillani, mutta voit nähdä tämän toivoa päivämäärä työpäivän, varmista, että tekosyitä ja siirry. Tämä etu on samalla kun ei ole täysin syylliseksi vapaa, on hieman vähemmän heartless kuin juuri käynnissä, varsinkin, jos huolellisesti laadittu.

Toivon, että näiden vihjeiden avulla voit löytää itsesi toivottomalta tilannetta ja saa siellä nopeasti loppui seuraavan kerran. Tiedän, että se saattaa vaikuttaa kylmä mutta ei oikeastaan ole kohta jatkamisesta päivämäärä, kun näet, että se on tulevaisuutta. Siirtyminen ja parempi onni ensi kerralla.