Teemme meille elämän eri virheitä. Useimmat virheet ovat kuitenkin vältettävissä, erityisesti, jos teet koti työsi ennen kuin tehdään tehdä jotain, varsinkin, jos se on hyvin tärkeää, ja se liittyy riskejä. Aivan kuten mitä real estate on kaikkia tietoja. Toteuttamiskeinot tämän tuotannonalan virheet on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan ja se voi olla erittäin kallista. Tästä syystä sinun tulee tehdä parhaasi välttämiseksi, niiden, etenkin, jos olet myyjä.

Vaikka monet ovat tietoisia, että niitä ei ole varaa tehdä virheitä, kun tämän tuotannonalan transacting, monet edelleen vahvistaa muutokset. Alla on joitakin yleisiä virheitä, että useimmat myyjien sitouduttava:

  1. Yksi yleisimpiä virheitä, ne on overpricing myytäväksi. Monet ajatella, että tämä on hyvä strategia, koska ostajien ehdottomasti tarjoaa alempaa hintaa. Tämä ei kuitenkaan ole aina tapauksessa. Kiinnostuneet ostajat ovat käytöstä ominaisuudet, joita ei ole arvostettu oikein, koska he tuntevat petetty. Pidä mielessä, että vakavimmat ostajien tehdä niiden tutkimus ennen ostamista ominaisuus, erityisen vaikeaa tänä aikana. Muista, että tarvitsemansa tiedot ovat helposti saatavilla ja ne viettää tutkit tarkan arvon jakamattoman aika. Lisäksi markkinoiden tarjoaa paljon Halvat ominaisuudet tänään. Jos omaisuutesi on niiden hinta-alueen ulkopuolella, ne helposti löytää samankaltaisia koti alempaan hintaan.
  2. Toiset eivät aio overprice ominaisuus. Ne arvo kiinteistö virheellisesti koska ne sen pohjana niiden neighborhood ominaisuuksien nykyiset arvot. Vaikka sijainti vaikuttaa arvostusta, vertailu olisi tehty ne ominaisuudet, jotka ovat äskettäin myi. Tämän syynä on se, että on valtava ero niiden välillä. Ovat eri tekijät olisi otettava huomioon hinta sekä tunnistenumero. Yksi on verrattavissa myynti ja sen myyntihinta. Lisäksi ovat muun muassa sisällyttää kuten ikä talo, koon, suunnittelu, huonetta ja muita mukavuuksia.
  3. Useimmat merkki ei oteta huomioon markkinoiden läsnä ehto on toiseen virhe. Useimmat ajatella, että ne olisi voitava myydä omaisuutensa enemmän kuin mitä ne maksetaan sille. Kuitenkin markkinoilla tänään voi ei puolesta että. On paljon ominaisuuksia myydä markkinoilla hyvin vähän ostajien kanssa. Jos haluat myydä talo heti, voit kilpailla hinnat, aiemmin luodun alueen kanssa ottavat huomioon kaikki asiaankuuluvat tekijät, tietenkin. Pidä mielessä, että markkinoilla on merkittävä vaikutus kuinka aiot hinta ominaisuuden.
  4. Toinen yleinen virhe ohitetaan tarjous. Myyjien Ohita tarjoukset, jotka eivät pääse niiden asking hinta. Uudelleen voidaan markkinoiden tarkkaavainen. Ihmiset ovat tarjoaminen ne ovat valmiita maksamaan hintaan. Voit tietysti silti neuvotella arvo. Kuitenkin ohitetaan tarjous on piste, sinua vastaan. Mitä tapahtuu, jos se on ainoa tarjous, saat tai sinun on oltava paljon alhaisempi tarjouksen tulevaisuudessa.

Välttää nämä virheet itsellesi. Tutkimuksessa markkinoiden ja hintojen ominaisuuden hyvin vaikeita markkinoilla kilpaillakseen.