William Bridges keskitytään siirtymiä ja psykologinen muutokset, jotka ovat takana takana merkittäviä organisatorisia muuttaminen.

Kieleen muutokset eivät ole niin vaikeaa yrityksiä tekemään kuin henkilöt, joihin muutos vaikuttaa psykologinen siirtymät

“Hallinta siirtymät” Bridges tarjoaa selkeä käsitys mitä muuta best-selling tekee työntekijöitä ja mitä työntekijöille siirtymävaiheessa tehdä organisaatioon.

Hän käsittelee se on ihmisiä, jotka on suoritettava muutos.
<br /> Kun kirja julkaistiin alun perin kymmenen vuotta, siltojen oli ensimmäinen, todellinen merkityksessä muutos ja mitä voidaan tehdä pitämään häiritsisi koko organisaation emotionaalinen vaikutus.

Siltojen väittää, että kieleen muutokset eivät ole niin vaikeaa yrityksiä tekemään kuin henkilöt, joihin muutos vaikuttaa psykologinen siirtymiä. Tämä mies puhuu todella oma kieli, se on kansan liittyvät ongelmat, jotka ovat johdonmukaisia ja ajallista porrastamista 70 prosentin osuus kaikki sellaiset takana organisatoriset muuttaa aloitteita.

Hänen teoria kuuluu kolmivaiheinen prosessi, jossa:

(1) Päättyy, menettämisen, vuokraus, siirry – jakavia käsitellä niiden aineellisten ja aineettomien tappiot ja psyykkisesti valmistella siirtää

(2) Vapaalla vyöhykkeellä – kriittinen psykologinen realignments ja repatterning tapahtuu. Tämä on kaikki autetaan, saada ihmiset se ja edustamiensa kaikki sekaannusta niitä innovatiiviset tahot tekevät kerätessään kautta

(3) Uusi alku – auttaa ihmisiä kehittää uudet käyttäjätiedot, uusi energia-alan kokemus ja löytää uusia sense of purpose, joka aloittaa toimintansa muutoksen.

William Bridges – muuta henkilökohtaisia tasolla perusasetuksen psykologian tunnustamaan ensimmäisen

Toisin kuin aiempien mallien, kuten Kurt Lewins, jotka puhuvat institutionalising tai “jäädyttämisestä” toimintamallit, siltojen huomio keskittyy jakavia löytää, hyväksyä ja omaksua niiden uusia käyttäjätietoja uuteen tilanteeseen.

Tämä on kasvava määrä muutoksen hallintaa koskevat strategiat, jotka tunnustavat muuta henkilökohtaisia tasolla perusasetuksen psykologian ja ihmiset, jonka keskipisteenä on ensimmäinen esimerkki.

Hän theorises myös, miten näihin kehitysvaiheisiin voi tulla jatkuvasti jakson organisatoriset uudistamista kulttuuri, että embraces ja nurtures muuttaa tapana elämän luomisen kautta. Wonderful unelma – mielestäni – mutta Tayo’y “yhden rivin” oikealle ensimmäisen!

Mielestäni William Bridges muuta malli käsitellään monia muutoksenhallintaan 70 % köynnösten syyt ja värähtelee kanssa, ja se on täysin sopusoinnussa ohjelman lähestymistavan Muutoksenhallinta kokonaisvaltaisen ja laaja näkymä-näkökulmasta.

Lisätietoja tästä: “William Bridges – siirtyminen muuta siirtymät”

Varustaa itse välttää 70 % köynnösten kaikki muuta aloitteiden kanssa “oikeusalan ammattilaisten mestariluokan – johtavat muuta kautta ihmiset, operaattorin it all together ja koko sotkuinen liiketoiminnan.”