Joskus etsit ostaa Warcraft huutokaupan talon nimikkeitä. Menoja kova ansaittu kultaa kiiltävä uusi ase on upea tunne. Mutta voit viettää enemmän kultaa kuin sinun olisi? Lue lisää ja varmista, että voit saada halvemmalla, ei barf varastopaikan.

Tämä opas voimme olettaa myyt ensimmäisen kerran, minun seuranta opas on prosessin ostamisesta.

Mitä ovat ensin tarpeitasi. Jos se on aseiden tai panssarointia sinun on tarkistamaan markkinoihin sopivia kohteita. Olettaen, että ei lisät. sitten voit tehdä ensimmäinen asia on, oikea klikkaa huutokaupanpitäjän. Standardi huutokaupan talon gui avautuu.

Jos haluat välttää kiusallista ja kallis virheistä ensimmäisen mitä voi tehdä on pätevä, on “käyttökelpoinen kohteet-ruudusta huutokaupan GUI ylin keskellä. Tämä merkitsee sitä, että voit vain näkyvät kohteet hahmo on oikea taso ja on oikeat taidot käyttää. Vain riski on, näytetään kaikki tason kohteet alla oman myös ne, jotka – vaikka ne – avulla on liian vähäistä ollakseen kannattava investointi. Seuraava asia on niin valitse tason alue.

On kaksi ruutua. Nämä ovat “-” ja “alkaen” tason alueen vaatimukset haluat keskittyä. Niin (esimerkiksi) Jos ovat taso 20 tyyppiä “20″ oikeanpuoleisessa ruudussa. Jos haluat kaikki kohteet enintään 20 tason jätä tyhjä vasemmanpuoleiseen ruutuun. Jos haluat vain tason 20 osat käyttöön “20″ sekä vasemmanpuoleiseen ruutuun.

I hyödyllistä on tarkastella yhden tai kaksi tasoa. Niin 20 tasolla saattaa esitin 19 vasemmassa ruudussa ja oikeuteen 20. Tämä palauttaa kaikki kohteet tulokset käytettävissä oma merkki, joka tasolla 19 tai 20 koskevasta vaatimuksesta. Sijoittamalla samoin vasemmassa ruudussa 16 antaisi kaikki kohteet tasoilta 16, 17,18,19 ja 20.

Valitse OK olet kiinnostunut Pudotuslaatikko vasemmalle nimikkeen tyyppi. Ase on yläosaan

luettelo, panssarointia toisen jne. Aseiden valitsemalla Näytä kaikki ase-tyyppien luetteloa. Valitsemalla jonkin näistä palauttaa luettelon kaikki kohteet, jotka täyttävät kyseisen nimikkeen tyypin kuluessa edellä määrittämiäsi ehtoja. Jos mikään tulee, on hyvinkin mahdollista tarkasteltavan kohteen laji ei tarvitse käyttää taidot (muista rasti “käyttökelpoinen kohteet-painike)

Olettaen, saat luettelon ne näytetään luettelon oikealla pääalueessa. Siirtämällä hiiriosoittimen näitä kohteita antaa tietoja. Kohteen kuvake antaa työkaluvihjeen, jossa stats se, kohteen tekstin väri antaa yleistä laatua. Painamalla luettelon yläosassa osoitetarrat lajitellaan että ehtojen mukaan. Siten esimerkiksi painamalla “lvl” lajitellaan erissä tason vaatimuksen – alkaen korkeimmalla tasolla. Kidutus Yhdistyneissä lajitella luettelon käänteisessä järjestyksessä.

Etsi seuraava hintaan. Yleensä pidetään kahden hinnan. “Ostokurssi” ja “buyout”-hinta.

Tässä lyhyt artiklassa ei menen osaksi ammattilaisen ja con n kampanjoissa ja buyout, mutta sinun on tiedettävä, että jos painat tarjouksen, voit sitten annetaan muokkausruudun syöttää nimikkeen hinta summa. Tietenkin on oltava suurempi kuin nykyinen hinta (tai kuten toimittajalle on määritetty alhainen hinta-taso).

Sinun on odotettava huutokaupan nähdäksesi, jos ostotarjous on onnistunut loppuun. Voit odottaa, että aika vaihtelee, huutokauppaa voidaan 12, 24 tai 48 tunnin pituinen ja vasemmalle arvioitu aika näkyy aina “aikaa jäljellä”-sarakkeessa.

Voi outbid toiselle pelaajalle, jolloin sinun palata huutokaupan talon ja tarjouksen uudelleen. Tai ehkä päättää, kohde ei ole syytä extra kustannukset (tai aika, huuto-talon re-visit) ja antaa periksi. Kaikki sopimusmääräykset ovat tarjous (jotka vähennetään heti tarjouskilpailun yhteydessä), palautetaan post-järjestelmän kautta sinulle.

Usein kannattaa käyttää “buy out”-vaihtoehto. Tässä tapauksessa maksat “buyout” hinta täysimääräisenä, se on vähennetään merkki-tililtäsi välittömästi ja nimike on post-ruutuun muutaman sekunnin kuluessa. Tällöin sinun tarvitsee vain napsauttamalla