. Meidän ohjelmointi, minkälaisia meidän luoda maailman mallit. Pohjimmiltaan NLP tiedot mielessä ja kieli ja miten nämä vuorovaikutus ja vaikuttaa laitoksen ja toiminnan perusperiaatteista.

Ja kuten voit lukea jokaisen sanan tämän artiklan, olet ehkä jo tietää NLP sitten seuraavia periaatteita saattaa olla sinulle tuttu. Jos et tiedä jo tietoja NLP, ei hätää. Dont on oltava asiantuntijan sitä ja voit edelleen käyttää seuraavia periaatteita yrityksessä ennakolta. Joten tässä ne ovat

1. Jokainen hylkääminen takana on positiivinen tarkoitusta. Jos youve hylätään prospektille tai jopa asiakkaan, on aina syvän rakenteen tasolla myönteisesti aikomukseen. Kun ymmärrät, miksi teidän näköpiirissä on hylännyt piki tai tuote, sitten joitakin arvokkaita tietoja käsitellä sen selvittäminen, mitä saada hyväksyntä on.

2. Kartta ei ole alueella. Omien kartta tai todellisuutta tulkinta vastaa tulevaisuudennäkymistä ja asiakkaat. Olla todellisuutta, itse. Itse asiassa me kaikki teemme. Työ on ymmärtää todellisuutta markkinoista on ja toimi sitten vastaavasti kartat.

3. Mitään voidaan tehdä, kun tehtävät on jaettu pienempi paloina. Jos youve sai suurten hankkeiden tai suuria tavoitteita, jotka näyttävät suunnaton, erittelemällä niitä tarpeeksi pieniin palasiin, joka voi käsitellä yksi kerrallaan. Tämä usein helpottaa asioita puolestasi ja sen avulla voit työskennellä tehokkaammin.
4. Ei ole sellaista asiaa kuin jättäminen, vain asennettiin. Sallii sanoa youve käynnisti mainonta-kampanjan ja se kokonaan bombed. Vaikka voit laiminlyönti voi kuulostaa, on todella arvokasta tietoa mistään, mitä töitä. Kun analysoit, mikä se on ollut ja eivät olleet, sitten koko tietokannan tietoja siitä, mitä voit tehdä. Hakuavainsanojen tarvitse koskaan tehdä saman virheen uudelleen.

5. Jos kilpailijoiden menestyminen, voit oppia niistä. Jos youre suositella hard kertaa siitä ja höyryn liikkuvan voit kilpailijoiden näet, on merkki, joka voi myös onnistua. Se tarkoittaa, että joku siellä teollisuudessa on lukitsemattomina koodi ja kuvioitu mitä tehdä. Tehty kova ja erehdyksen työtä jo Theyve. Voit yksinkertaisesti malli niitä.

6. Jokaisen markkinointi ja mainonta kampanjan on hyödyllistä tulevat yhteydessä. Riippumatta mainoksesi onnistuivat, tai ei, jos ne ovat hyödyllisiä siinä, että ne saadaan arvokasta tietoa mitä on työskennellyt ja mistään, mitä töitä. Yksinkertaisesti replikoida ne osat, jotka ovat työskennelleet ja hylkää, mitä ei onnistunut.

7. Mainonnan ja markkinoinnin onnistuminen on saat tulokset. Päinvastoin kuin mitä useimmat yritykset tekevät mainosten laatu riippuu tiukasti voit luoda myynnin. Fancy kuvat, jotka ovat ‘ flop ‘ vastinetta ruma mainoksia, jotka luovat hyökyaallon myynnin söpö, fiksu ja viihdyttävä mainoksia.

8. Tulevaisuudennäkymät aina tehdä paras vaihtoehto niille kertaa. On aina parempia valintoja. Avain on annettava tuotteen paras vaihtoehto teidän näköpiirissä ole silmiisi, mutta hänen silmänsä.

9. Jos mitä youre tekeminen työskentely, tehdä jotakin muuta. Tässä todennäköisesti yhden tärkeintä yritysten tietoja. Markkinointi ja mainonta työpäivän mistä tiedät, onko sinulla millään tavoin Tarkista, mitata ja arvioida tuloksia, jos et, voit yksinkertaisesti kroonisesta arvokasta aikaa ja rahaa. Ja lisäksi poistut rahaa, että voi tehdä vuoteen ottaa tapa mitata mainonta-tulokset taulukossa.

Katso, jos voit sijoittaa nämä periaatteet toimi välittömästi. Markkinointi magic ei tarvitse olla mysteeri. Dont on läpi vuoden ja erehdyksen, kroonisesta arvokasta aikaa ja rahaa. On helpompi tapa, joka täysin luonnollista liiketoimintaasi.