Mitä ovat olennaisia vitamiinien naisten? Miten voit varmistaa niiden asianmukainen supplementation oman ruokavalion? Saat asiantuntevia vastauksia tässä artikkelissa.

Vitamiinien olennaisten annostus on, mitä kaikki naisten olisi harkittava vakavasti niiden terveyden altistusohjelmaa osana. Multivitamin lisäosa on hyödyllistä, mutta ei riitä antamaan kaikki olennaiset kivennäisaineita, aminohappoja ja mikroravintoaineiden meidän elin.

Mukaan lukien olennaiset kivennäisaineita ja vitamiineja ruokavalio on erinomainen tapa parhaan mahdollisen terveydentilan varmistamiseksi. Naisten vitamiinien osalta tarvitsemansa suurempi määrä magnesiumia ja kalsiumia miesten, verrattuna, koska he kohtaavat suuremman riskin hauras luut, vanhoja.

Osteoporoosin ilmaantuvuus on myös suurempi keskimmäinen vuotiaista naisilla. Naisten olisi sisällyttävä myös olennaisten mineraalien, kuparin, sinkin ja seleeni.

Vitamiinien naisten

Naisten olisi kiinnitettävä erityistä huomiota siitä, onko ne ovat myös C-vitamiinin, E ja vitamiinin B-kompleksin hyvä määrät. Foolihappo on myös raskaana olevien naisten tai naisia, jotka ovat suunnittelun raskauden near-term.
Tärkeä kohta harkita on välttää ottaen liian paljon fat-soluble vitamiinien A. ja E, niiden yliannostus voi aiheuttaa toksisuus ja mahdolliset myrkytysdiagnoosit oireita.

Muut olennaiset ravintoaineiden

Naiset, jotka ovat siirtyminen menopausal vaiheessa hyötyä äärimmäisen kasviuutteet, joka auttaa tasapainottamista naisten hormonit ja edistetään hyvää terveyttä. Joitakin tällaisia yrtit ovat dong quai, luonnonvaraisten jamssit ja black cohosh.

Hapettumisenestoaineet

Tasapainoisen Nuorentava terveyden altistusohjelmaa olisi laajempia juuri perusasetuksen vitamiinien naisille. Vitamiinit ovat terveyden kannalta, mutta ne eivät ole paras antioksidantit.

Hapettumisen ovat aineita, jotka estävät hapettumis tuhoamiseen tai hapen tai peroksideja edistettävä reaktioita. Toisin sanoen ne neutraloidaan, meidän elin on vastuussa solun vahingon ja ennenaikaista erääntymisen vapaa-radikaalit.

Vapaa radikaalit vahinko ilmenee sairauksien kuten syövän ja sydän-lomakkeessa. Tehokas ja tehokas hapettumisen täydennykset ovat esimerkiksi L-Karnosiini, resveratrol, Alfa lipoic Happoon ja Koentsyymi rahastonhoidon.

Ne on ensiluokkaista Nuorentava vaikutus ja tehokkaampi tapa hapettumisen vitamiinien verrattuna työskentelyyn.

Vaikka vanhojen naisten voidaan saavuttaa hyvä terveys ja estää erääntymisen sairas vaikutukset, nuorten naisten voi ennenaikaista erääntymisen riskin ja nauttia paremman terveyden ja hyvinvoinnin antamalla asianmukaisen anti-erääntymisen supplementation olennaiset vitamiinien ja kivennäisaineiden.