Kuinka paljon voit kuunnella informaatiojärjestelmä golf kommentoijat? Katsotteko, ne ovat hyviä oman Golf? Hyvin käytin sitä mieltä, että katsot TV golf oli hyvä golf psykologian. Nyt en ole niin varma.

Joten mitä tapahtui? Jälkeen kirjallisesti Omat viimeaikaiset artikkeli tietoja puhu itse paremmin golf, istuin katsella uusinnan maailmancup-operaation Hills Kiinassa televisio-kattavuus. Nyt olen aina ajattelu erittäin myönteisesti tehtyään artikkeli, joten olin hämmästynyt kuinka nopeasti I oli tulla negatiivinen katsomassa golf ja paljon tärkeämpää kuunnella kommentoijat lähtöisin negatiivinen viestejä. Seuraavassa on luettelo muistan vain 30 minuutin katselun ja kuuntelun suodattimiin.

“Hän on saanut miettiä, ei yrittää hänen let down”

“Erittäin vähän golfaajien löytyi voittaa helposti”

“On nap on samoin häntä kuin kulmakerroin – hän on osuma kova”

“Ehkä hän pelkäsi harvennusta se”

“Ne saattavat olla tuntui hieman intimidated”

“Se ei ole valmis vielä”

“Se on vain par, mutta ei ole pääte”

“Hän ei yksi tämän pituus on viimeinen reikä”

“On kova ajo reikä on lähestymässä”

“Hän tulee pettynyt ole paljon kauempana 2 laukausta reikä”

“Hän ja hänen toistaminen kumppani on sen kaikki tekemään”

“Eikö pidän edelleen kutsua sitä, haluaisit? Nro”

“Kolmas reikä rivi varten hän saa vain putt tämä pituus”

“Hän on vain 20-vuotias, mitä voit odottaa?”

“Oli että mennyt, on tapahtunut glimmer toivoa, mutta ne on käytössä loppui reikiä”

Tekee masentavaa käsittelyssä, ei se? Huolestuttavampaa ihmettelen, kuinka monta näistä negatiivinen ehdotuksia ovat toteuttaneet minun unconscious vaikka olen ollut katselun ja kuuntelun. I Kaikkivaltiaan ajatella, miten masentavaa ja mahdollisesti Virheellinen asiakkaan, se pelaat joitakin näistä kommentoijat jos he keskustelevat vastaavaa kun ne tosiasiallisesti pelata golfia Golf.

I ‘m sanomalla, että televisio golf kommentoijat Älä sanoa mitään positiivisia. Sinun tarvitsee vain kuulla niitä puhumme Tiger Woods kuulla niitä puhuminen myönteisesti, jopa silloin, kun hän pelaa huonosti. Jotta käyvän, joitakin kommentoijat ovat erittäin myönteiset, etenkin on, joka soitti golf Nick Faldo ja Peter Alliss, kuten ylimpänä ellei hän on puhumme laskemisesta!

Joten ole varovainen kun katselet golf-TV. Nauti katsomassa golf, oppia suosikki golfaajien ja tietoisesti suodattaa pois positiivisen selostuksen kielteiset huomautukset.