Fossiilisten polttoaineiden mukaan lukien öljy-, öljytuotteiden-, hiili- ja niiden kaltaiset ovat energian ISO-tilassa perinteisten lomakkeissa ja monissa muissa osissa maailmaa. Mutta nämä energialähteet ovat rajalliset ja nykyään, ne on taipumus loppumiseen ja meillä ei toisintaa ne. Lisäksi nämä energialähteiden kuten hiili- ja öljytuotteiden kulutuksen on toteuttanut suuren osan planeettamme ympäristöä pilaavista. Tämä johtaa moninaisia seurauksia, kuten ilmaston lämpeneminen, astma ja ylämäkien vakavien tautien hengityselinsairauksien. Tämän seurauksena vaihtoehtoisten energialähteiden annetaan ratkaisu tähän ongelmaan. On monia vaihtoehtoja fossiilisten polttoaineiden, mutta näistä neljästä parhaiten vaihtoehtoisten energialähteiden joita arvioidaan aina käytännön ja arvokkaita.

1. Ydinvoima

Tämä teho on mahdollisia vaihtoehtoisia energialähde, fossiilista polttoainetta, sillä se luo sähkön valtava määrä. Yli 14 prosenttia vuonna 2007 maailmanlaajuisen sähkön tuli ydinvoimaloita. Tämäntyyppiset energia on kuitenkin tietyt tekijät, ansiota ja vaaroista, joita ei voidaan ohittaa, jopa nyt se on edelleen kiistanalaista vaihtoehto. Tämä johtuu viime ydinjätteen liittyvät ongelmat ja tämä tila on hirvittävä hävittämisestä. Väärinkäyttö niihin liittyvää teknologiaa ja materiaalien pelko on liian todellinen nykypäivän terrorismin racked maailman kokonaan huomiotta. Jos emme käytä se huolellisesti ja erittäin tiukkoja suunnitelman mukaan, se poistaa planeettamme kuonasta.
2. Vesivoimaloiden

Energian, veden johdettu kutsutaan vesivoima. Energian käytetään laajalti Yhdysvaltain monissa osissa. Sähkön luoma patojen, kun korkea vedenpinta paineen kulkee kautta turbiinien ja aiheuttaa niiden spin. Vesivoima on vaihtoehtoisten energialähteiden vanhin ja laajimmin käytetty lomakkeissa. Jatkamme pitkään kasvu vesivoima, koska vain pieni osa naaraista rakennetaan sähköntuotantoon. Lisäksi tässä tilassa voi säätää ihmiskaupan ympäri maailmaa 20 prosenttia.

3. Aurinko

Tämä luonnollinen energialähde on harjoittanut lämpöä koko Ikävuosien ihmisiin. Ongelma on aina ollut kehitetään tapoja kerätä ja valjastaa tätä energiaa niin, että sitä voidaan käyttää tehokkaasti kauan sen jälkeen, kun aurinko on katkennut. Auringon PV paneelien käytetään kerätä auringonvaloa ja ota se käyttökelpoinen sähkön. Valitettavasti nykypäivän tyypillinen aurinkopaneelien ovat vain pysty muuntamaan hieman yli 15 prosenttia auringonvalolta energian Sähköenergian hätälähde. Hyvä kehitys jatkuu tehtävä, vaikka, tämän yhden vaihtoehtoisten energialähteiden lupaavimpia lomakkeita saataville tänään.

4. Tuulivoima

Tuulivoima on vaihtoehtoinen energialähde, joka ei ole kallista, helppokäyttöinen ja ystävällinen ympäristön kanssa. Tuulivoima on luoda tuuliturbiinien tai tuulimyllyt. Voit tehdä Tuulivoima kokonaan, jos määrität tuulimyllyt kanssa voimakkaan tuulen sijainnissa. Tuulimyllyt on helppo määrittää ja tuulen voima tekee niistä siirtää ja sitten sähkön luodaan. Kuitenkin tuuli on koskaan täsmällisiä, joten se näyttää olevan epäluotettavia vaihtoehto.

5. Rannikkoalueiden vuorovesienergia

Luonnossa esiintyviä vuoroveden rannikkoalueilla ovat vaihtoehtoisia energian puhtaan, uusiutuvien ja kustannustehokas lomakkeen. Tässä tilassa työllistää nousu ja vuoroveden, joka gravitatiivisin menetelmin joukkojen aurinko, maan ja kuun välinen vuorovaikutus takia ilmetä ebb. Koska vuoroveden eivät ole riippuvaisia Sää, niiden päätöslauselmaesitykset voidaan ennustaa tarkkuus käyvän varmuudella. Hyökyaallot liikkeen työskentelee täyttää ensinnäkin altaiden vettä. Vesi on sitten julkaissut turbiinit, joka tuottaa sähköä kautta.

Kaikki meistä tietävät, että mikään ei ole ikuisesti ja fossiilisten polttoaineiden ovat samat. Emme voi riipu tämäntyyppisiä energian liian paljon ja liian pitkä vaikka on erittäin tärkeää, koska se voi rajoittaa ja jopa loppumiseen. Vaihtoehtoisten energialähteiden ovat tarpeen kehittää niin, että meidän maa voi olla enemmän lähestymistapa energiantuotantoa varten. Nämä viisi vaihtoehtoisten energialähteiden ovat vain muutamia monia vaihtoehtoja fossiilisten polttoaineiden.