Sinulla on jääkaappi House? Sinulla on oltava. On yhteisen Kotitalouksiin, joka on sähköisten ja lähes kaikki Homemakers ovat ne talon. Monet teistä haluavat tietää miten kylmäsäilytyslaitteen sähkö kulutuksen vähentämiseksi ja laite-funktion paras tavalla. Asiantuntijoiden on suositellut joitakin vihjeitä sähkökäyttöisten jääkaappien kulutuksen vähentämisen. Voit seurata niitä tarkistaa sähkön kulutus. Mutta jos haluat tehdä oman jääkaappi-funktion paras tavalla, sinun täytyy olla tarkkana kylmäsäilytyslaitteen asianmukaista kunnossapitoa. Ylläpito on Sähköiset lisävarusteet ja jääkaappi ei ole poikkeus. Jos ylläpidät kylmäsäilytyslaitteen oikein sitten se toimisi tehokkaasti.

Tarkista jääkaappi- ja pakastinosa metallilevystä. Ajan myötä tiivisteet voi tulla kuivatut, hauras, kieroutunut ja säröillä olevia. Se voi enää jäähdytykseen, elintarvikkeiden, jotka voit säilyttää jääkaapissa. Tämä heikentää kylmäsäilytyslaitteen tehokkuutta. Se myös lisää sähkön kulutuksen kuin jääkaappi kuluttaa enemmän energiaa jäähtyä elintarvikkeiden, jotka olet tallentanut sen. Jos korvaat jääkaappi-tiivisteet asianmukaisen milloin sitten kylmäsäilytyslaitteen jäähdytys kapasiteetti ei saada vähentää. Se myös tarkistaa sähkökustannukset ja parantaa kylmäsäilytyslaitteen eliniänodotukseen. Näin ollen vain vähän ylläpitoa kanssa You Will Get paras arvo on rahaa.

Kylmäsäilytyslaitteen puhdistaminen on tarpeen, jos haluat, että jääkaappi toimisi oikein. Voit ottaa tyhjiöön, jossa on sauva liite. Stick se kylmäsäilytyslaitteen. Tämä ei salli kaikki pölyä, likaa tai kuolleiden Critter perustuvat kylmäsäilytyslaitteen. Myös kaikenlaiset hiuksia ei on mahdollisuus Stick kylmäsäilytyslaitteen. Jos haluat sitten voit vetää erilleen kylmäsäilytyslaitteen ja saada se takaa siivotaan. Tämä auttaa säilyttäminen puhtaan jääkaappi pinta. Käyttäjä, jolla on niiden talon kissat olisi puhdas jääkaappi-pakastinyhdistelmien jälkeen kolmen kuukauden välein. Jos sinulla ei ole mitään lemmikkieläimet sitten voit huolellisesti puhdistaa kylmäsäilytyslaitteen pinnan kerran vuonna.

Puhdistus kylmäsäilytyslaitteen ulomman puolella ei ole kaikki. Pidä puhdistettava jääkaappi sisustus. Se olisi ei olla yli kypsennetyt elintarvikkeiden kuin tämä aiheuttaa ongelman kylmäsäilytyslaitteen moitteetonta. Tilaa olisi antaa kylmän ilman liikkeeseen, jos haluat pysyä Cool elintarvikkeiden. Jääkaapit, jotka ovat yli makaronivalmiste elintarvikkeiden kanssa ei ole tilaa, lentoliikenteen liikkeeseen ja elintarvike säilyy lämmin.

Joku joka haluaa kylmäsäilytyslaitteen tehokkuuden lisäämiseksi olisi tietää sen toiminnan menetelmiä. Jos tiedät sen toimintatavoista sitten vain sinun voitava tehdä se funktio asianmukaisella tavalla. Tarkista tietää sen toiminnan menetelmä jääkaappien käyttöoppaasta. Kaikki jääkaapit ei ole toimintoa samassa tilassa ja siten ne olisi tarkistettava.