Niveltulehdus voi vaikuttaa ihmisen kehon nivelet monenlaisia. Nilkkanivelen on yksi nämä liitokset. Monet TERVEYSPAKETTI polven ovat, mitä monet ihmiset viitattava kuin ‘kuluminen’ joka siis on tarkoitettu artriitti. Muut artriitti nilkan lomakkeet ovat merkkejä niveltulehdus, jossa paras esimerkki on Nivelreuma.

Niveltulehdus nilkan Nivelrikko seurauksena, kutsutaan yleensä asteoarthritic nilkan. Se parhaiten todetaan x-ray kautta. Yhteinen tila näyttää ovat kaventuneet huomattavasti. Outgrowths näkyvät myös tapaus huomioon yhteisen, kun yksi on innokas hyvin. Myös, että löytyy yhteinen alla luullisen usein huomattava on thickened sekä hankkia enemmän tiheys.

Ymmärtää nilkan anatomia

Normaali nilkkanivelen olisi sujuvasti vuorattu rustot, joka tulee näkyviin lainausmerkeissä koko yhteinen juuri kanan rummun stick usein kuuluvien tavalla. Niveltulehdus nilkan komplikaatioita näyttävät menetys tämän sujuvan rustot, joka vastaa usein lievennys kitkan ja mahdollistavan paino vastaa entistä helpommin.
Kun rustot sileyden menetetään, tämä paljastaa luullisen että sen artriitti nilkan alapuolella. Luullisen pinta ei ole ihanteellinen joissa on paino ja antaa ihmisille erittäin epämiellyttävä. Toissijainen muutoksia luullisen tapahtuu punainen kudosta, jota on tuskallista ja helposti syttyviä-lomakkeessa. Tämä sisäelimien kutsutaan synovitis. Tämä on kudoksen, joka on vastuussa kaikkien nilkan artriitti kipua.

Koska yhä enemmän rustot oletettavissa ei nilkan artriitti menetys rustot läpistä, jotka on osittain hämärät yhteisen nilkan. Näin saadaan paljon muita kipua, joka voi jopa mukana lukituksen tunne, että ihmiset parhaiten kuvata kuin jäykkyys.

Mitä oireita liittyvät artriitti?

On hyvin vähän oireita, jotka voivat johtaa artriitti tai jopa ‘myöhäisistä’ toteaminen. Useimmat ongelmista, jotka tulevat näyttöön, kun tilanne on heikkeni aina nähnyt lokalisoidun nilkan yhteisen alueen. Kipu on artriitti nilkan ongelmia ilmeisin oirekoodi. Se on usein huoman ympäri nilkkanivelen. Usein vaikuttaa yhteisen syvempää alueiden ja on usein hyvin pysyvä.

Henkilö, jolla on nilkan artriitti on hankala hyvin vastaamaan raskaiden paino, mukaan lukien omat ruumiinpaino pidemmän aikaa. Kipu tulee asteittain enemmän pysyviä ja ilmenee usein, yksi ei yleensä pysty vastaamaan paino jopa lyhyempiä aikoja, eli kyky pysyvän monta tuntia, esimerkiksi melutasomittauksen.

Lopulta kipua tulee liiallinen jopa silloin, kun ei paino on vastaa, kuten silloin, kun yksi on lepotilassa yöllä. Jos kipu on kokenut takaisin alueen nilkan, Achilles tendonitis voi olla vastuussa oireet. Epämuodostuma voivat syntyä artriitti nilkan komplikaatioita erityisesti silloin, kun jäykkyys joukkoja in. yhteisen magâ saattaa tulla krooninen tai yhteisen voi kehittää sisäisen kallistus.