Vauva on nainen voi olla, kuten naisten lajien biologinen funktion saavutus on kaikkein hämmästyttävä kokemus. Synnytyksestä-prosessin jälkeen todellinen työ alkaa. Ruokinta pulloista, nappy muutokset immunisointi tietueet ovat vain yksi tai kaksi uutta äiti on oppia nopeasti asioita. Ja yksi merkittävä asia vauvan tulevina ajatella on vauva Lajittele vuodevaatteet, hän käyttää. Mukaan, Dr. Mark Brandenburg (http://www.baby-place.com / crib_safety.html), ei seurata valitsemalla vuodevaatteet hyvä lapsellesi asianmukaisen vauva 1 sääntö on turvallisuus. Toisen säännön väittää, turvallisuus ja 3 säännön korostaa turvallisuutta. Olemme päättää, että se ei riitä se huomauttaa, siinä on roppakaupalla lujaa että vauvan kuivikkeet on ehdottoman vauvan mukavuutta.

Helpoin tapa löytää ihanteellinen vauva, kuivikkeet hänen artikkeli on liian kovaa eikä liian pehmeä. Aikana aiemmin Odottamaton lapsen kuolema syndrooma tai SID oli jäljittää vuodevaatteet todella pehmeä vauva. Tämä tapahtui, kun vauva vuoteiden on liian pehmeä, nenä- ja sorkkatauti saa kattaa, ja hän exhales air on hän breathes lentoliikenteen. Tämä on tappavan häntä, koska hän olisi hengenvetoon CO2 sijasta hapen ja vaikutukset voivat johtaa väsyminen, Kooma tai ehkä kuoleman. On olemassa suuri määrä tyylit ja tekee valitsemalla n huone. Ja että, se noudattaa vauvan kuivikkeet on oltava ihanteellinen sovittaa valitun laitteen kanssa.
3 Merkittäviä valinnat ovat: bassinet, Pinnasänky tai telakointiaseman. Hallintatyökalulla toisistaan? Bassinet on soikeiden muotoinen kori, joka toimii sängyssä lapselle.

Mutta harvoin, pyöreä bassinets ovat myös käytettävissä. Pinnasänky on bed, joka on liikkeeseenlaskuvuosi korkeita palkkien kanssa vauva tai nuori poika turvallisuutta. Kehdot ovat tavanomaisesti halvempaa, koska vauvan sen avulla nuoriso 2 vuotta. Telakointiaseman ollessa pieni pieni Sänky, että lapsi käyttää, joka on rockers tuelle. Kaikkien näiden on kit voidaan käyttää materiaalin olisi hälytyksen ja signaalin äiti, kuinka paljon turvallisuutta huolet tarvitaan.

Bassinets ovat usein lacey ja täynnä trappings.

Vuodevaatteet vauva on sovittaa bassinet, niin vauvan tilaa on riittävää, että häntä on kyettävä Roll puolelta. Luntti on enimmäkseen neliön, joten patjat voidaan asentaa luntti dimensiot. Vuodevaatteet tavanomaisesti vauva on joukko coverlet ja vähän tyynyt. Hot Dog tyynyt saattaa myös kuluessa. tyynyt ei pitäisi olla yli 2 tai 3, jottei niitä voi seistä vauva ja voi kuulua. The cradle voivat tulla lajitelma kokoonpanot ja koot. Jotkin äidit kuten kehdot, niin, että kun vauva on cranky, hän voi rokkasi, quieted.

Vuodevaatteet telakointiaseman vauva olisi noudatettava siinä muodossa. Ei kovin paljon voidaan sijoittaa kuluessa sitä, koska se on käytettävä pääasiassa rock nukkumaan vauva. yksi Tavutuskohta pitämään vauva, turvallinen, lämpimän ja turvallisen 3. Yksi aikoo tehdä ja tämä vedota emoyrityksen etusija. Useimmat ensisijainen olisi luntti, koska voidaan mitata pitkiä. Nyt, että emme olet kattaa perusasetuksen pyydyksiä, miten voivat Me todistaa se ja kuivikkeet baby? Olemme äskettäin todenneet, kuivikkeet vauva olisi Sovita Nukkuma Kitin välttämiseksi ja muut epäsuotuisat vaaratilanteista. Käyttää kaikkein hyväksyttävän materiaali on puuvillan sellaisenaan absorboivaa ja vauvan iholle jäähdytetään. Eri mallit on käytettävä virittämään baby’s värin ja kuvion tunnustamista. vuodevaatteet vauva välttämätöntä sallia pitäminen vauva, sisällön ja terveitä.