Mitä ovat H1N1 flunssa oireet?
Oireet ovat samanlaisia kuin kausityön takia. Näitä ongelmia ovat esimerkiksi:
?Sikaruton yli 100oF *
?Yskä ja/tai kurkkukipu
?Laitoksen kipu ja päänsärky.
?Lisäksi väsyminen, ruokahalu, sipón, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli puute voi ilmetä.

* Kliinisiä Guard näyttää yhteystiedot lämpömittarit avulla voit seurata flunssa-ongelmista.

Kuka on vaarassa ja otettava yhteyttä lääkäri, jos heillä on nämä oireet?
?Alle 2-vuotiaat
?Raskaana olevien naisten
?Aikuisten yli 65-vuotiaita
?Asukkaiden pitkäaikaishoitoa
?Krooninen keuhkojen, sydän, munuaiset tai maksasairaus ihmiset
?Henkilöille, joilla on diabetes
?Vammaisten sirppi solun anemia
?Immunovasteen heiketessä tai saaneen kemoterapia syövän henkilöt
?Kuka tahansa kuume ja vakavia hengitysteiden oireiden kuten shortness vaikeuksia tai hengenvetoon hengityksen vuoksi otettava yhteyttä niiden palveluntarjoaja.

Kuinka kauan olisi flunssa kaltaiset sairauden ihmiset pysyvät Kotisivu?
Flunssa oireet henkilöt olisi säilytettävä erillään muiden mahdollisimman paljon (ei matka, mennä kouluun, siirry työstä jne.) vähintään 24 tuntia sen jälkeen, kun kuume on mennyt sikaruton vähentää käyttämättä lääketieteen.
?Tässä ohjeet eivät koske terveydenhuollon toimintaympäristöissä, jossa syrjäytymisen kausi olisi edelleen 7 päivää oire maksukyvyttömyyden tai kunnes oireita, päätöslauselman pidempään.
?Sairaiden henkilöiden olisi jäädä kotiin mahdollisimman suuressa määrin ja syrjäytymisen aikana loppuun asti paitsi silloin, kun se on tarpeen vaatia lääkärille menemistä.
?CDC suosittelee syrjäytymisen tänä riippumatta siitä, onko antiviral elämäntapaan käytetään.

Miten ihmiset saaliiden H1N1?
Voi tunkeutua H1N1-virus kun joku H1N1 tartunnan coughs tai sneezes, vapauttaminen dropleteista kuljettavien lähellä virus. Voit sitten ottaa in mouth, nenä tai silmien kautta virus. Voit saada viruksen pinnan kuten työtason tai doorknob, joka on saastuneet ja kosketa sitten mouth, nenä tai silmät.

Kuinka pitkä on tarttuva ihmisiä?
Tartunnan saaneiden henkilöiden voi tarttua muiden alkaen 1 päivä ennen oireet alkua ja vähintään 7 päivää sen jälkeen, kun se on tulossa sairas. Tämä tarkoittaa, että voit ehkä siirtää flunssa jollekulle muulle ennen tiedät ovat sairaita, sairaiden ollessasi. Lasten, erityisesti nuorempien lasten saattaa olla mahdollisesti tarttuva kauemmin.

Kuinka kauan voi voit saastuttamat ilman näyttäminen ongelmista ja saada sairas?
Kaikki tartunnan ihmiset saavat sairaita, mutta jos tartunnan saaneen henkilön kehittyy oireita, se tapahtuu yleensä 1-7 päivän tartunnan jälkeen.

Olisi käytettävä ba ng peite?
Facemask tai respirator voidaan pitää, erityisesti henkilöiden lisääntynyt riski vakavan sairauden alkaen influenssa varten.
?Kasvosuojat ohje, lopettaa dropleteista alkaen levitä yllään ne henkilö. Ne eivät suojaa vastaan hengitys hyvin pieniin hiukkasiin aerosoleissa, jotka voivat sisältää viruksia. Kasvosuojat olisi käytettävä kerran ja sitten heittää pois roskakoriin.
?Respirator, joka sopii viihtyisästi kasvot voi suodattaa viruksen sisältävät pienet hiukkaset aerosolit, joka voidaan tartunnan saaneen henkilön luoma mutta se on vaikeampi hengittää respirator läpi pitkiä aikoja facemask verrattuna. Hengityssuojaimet ei suositella lapsille tai henkilöt, joilla on kasvojen hiukset.
?Facemask respirator eivät kumpikaan antaa flunssa täydellistä suojaa. Tämän vuoksi on tärkeää pestään kädet usein, yskän-ja sneezes nenäliina tai your arm ja välttää väkijoukkoja ja kokoamiset aikana pandemia.

Kuinka kauan voi H1N1-virus elää työtason tai muut pinnan?
Virus voi elää kovien pintojen vähintään useita tunteja ja mahdollisesti yli päivässä. Tästä syystä on tärkeää pestään kädet yskii tai välttämiseksi, virus kulkevan aivastelu jälkeen.

Kuinka voin puhtaasti päästä eroon influenssavirusten?
Influenssaviruksen leviämisen estämiseksi on tärkeää säilyttää pintojen (erityisesti pöytälamput taulukot, kylpyhuone, keittiö laskurit ja lelujen lapsille pinnoille) puhdas pyyhkimällä ne kotitalouksien desinfiointiaine ohjeet tuotteen pakkausmerkinnöissä mukaan.

Jos Hae testasin H1N1 varten?
Yksilöiden testataan enää H1N1 varten, koska tiedämme, että se on jo yhteisöömme ja emme enää tarvitse seurata maantieteellisesti. Kuitenkin hospitalized potilaiden kanssa flunssa kaltaiset sairauden testataan sen koska mitä nyt pyrimme määrittämään on, jos se aiheuttaa enemmän vakavan sairauden, hospitalizations tai kuolemia.

Miten liinavaatteet, syöminen työvälineet ja ruokia influenssaviruksen sairastuneiden henkilöiden käsitellään?
?Liinavaatteet, syöminen työvälineet ja ruokia, jotka kuuluvat niille, jotka ovat sairaita ei tarvitse puhdistettava erikseen, mutta nämä kohteet on pestävä perusteellisesti ennen kuin niitä käytetään kukaan muu. Liinavaatteet (kuten lakanat ja pyyhkeet) olisi pestävä käyttämällä pyykinpesuaineita saippua ja laski kuiva kuuma asetus. Välttämiseksi kontaminoivien itse yksilöiden olisi liikenteen dirty Pesula pussi tai muu astiassa, sen sijaan, että käsittely tiiviisti tai pidemmän aikaa. Yksilöiden olisi pestävä kätensä saippualla ja vedellä tai alkoholipohjaiset käsi hieroa jälkeen välittömästi käsittelevien dirty Pesula.
?Syöminen työvälineet on pestävä astianpesukoneen tai käsin vettä ja saippuaa.

Onko flunssa minun vauva olisi breast-feed?
?Välttää yhteyshenkilön kanssa vauva asti ovat olleet antiviral lääketieteen, 48 tunnin ajan, ei ole ollut sikaruton 24 tuntia ja hallita yskän- ja sneezes. Sinun ei tarvitse lopettaa imettämisen tänä aikana. Kehotamme sinua pumpun ja on joku, joka ei ole ill rehun rintamaidon vauva, ennen kuin voit käsitellä tartuntavaaran uudelleen ilman vauva.
?Kun sinulla on poistettu yhteyshenkilön kanssa vauva on käytettävä peite ja muuttaa puhtaita työvaatteita 7 päivän kuluttua siitä, kun flunssa kaltaiset oireet alkoi pitämään tämä uusi virus vauva leviämisen.

Mitä jos flunssa on ja ei ole kaikille, jotka voi huolehtia minun vauva?
Jos olet sairaiden ja ei kukaan muu hoito vauvalle, käytettävä facemask, jos käytettävissä ja siedettäväksi ja kattaa suu ja nenä kudosten, kun coughing tai sneezing kanssa.

Eikö ok ottamiseksi lääketieteen käsitellä tai estää flunssa, vaikka olen imettäville?
Kyllä.

Jos minun vauva on sairaita, on ok imettämättä?
Kyllä. Yksi voit tehdä sairaita vauvalle parhaiten asiat on pidettävä imettäville.
?Anna vauva lukuisia mahdollisuuksia imettämistä koko sairaus. Vauvat, jotka ovat sairaita on useita fluideja kuin silloin, kun ne ovat hyvin.
?Jos vauva on liian imettämistä sairaita, hän voi juo oman maidon Cupin, pullo, ruiskujen tai silmä-dropper.

Olisi ihmiset ja AIDSIIN mitä jos niillä flunssa oireet?
HIV-tartunnan saaneiden henkilöiden olisi tehdä samat asiat kuin ne rutiini kausittaisen flunssa-yhteystiedot terveydenhuollon palveluntarjoajan ja hänen ohjeiden.

Kun H1N1 rokotetta on käytettävissä?
Aikaisin Odotamme saada suoritus on lokakuun puolivälissä. On mahdollista, että rajoitettu toimitusten rokotteen merkitsee, että vakavien infektioiden tavoittaminen on ensin saada rokotettu. Kun rokotteen on saatavilla ja jotka saavat lisätietoja kaikkien heti, kun vähintään tunneta.

Kausittaisen flunssa laukaus suojata minua vastaan H1N1?
Ei. Mutta se on tärkeää saada kausittaisen flunssa ampui avulla voit välttää co-infection ja rajoittaa mahdollisuuksia tulla resistenttien antiviral edications H1N1-virus.

Saan ampui kausittaisen flunssa ja ampui samaan aikaan H1N1?
Kyllä, mutta kausittaisen flunssa-shot odotetaan olevan käytettävissä aikaisintaan H1N1-rokotetta ja CDC suosittelee kausittaisen flunssa ampui heti, kun se on käytettävissä.

Miten H1N1 rokotteen hallinnoidaan?
Nyt on odotettavissa hallinnoidaan 21 päivää toisistaan Injektoidaan. Aerosolit (sumu)-rokotetta on myös kehittänyt mutta tiettyjen pohjana terveysvaatimukset henkilöiden ei voi toteuttaa sen. Myös kuten Haikantojen rokote, hallinnon suuntaviivojen voi muuttaa.

Mistä saan H1N1 rokotteen?
Paikallisen kansanterveyden virkamiehet ovat käsitteleminen eri kumppanit rokotteen käyttöön erilaisia asetuksia. Kun tiedot on loppunut, rokotteen sijainnit kaikkien voimakkaasti.

Mitä H1N1-rokotteen maksaa?
Liittovaltion hallitus tarjoaa se maksutta. Kuitenkin joissakin asetuksissa hallinnon peritään.

H1N1-rokotukset on pakollista?
Ei.

Mitä ovat viruslääkkeille?
Ne ovat lääkemääräystä lääkkeiden (pillerit, nestemäiset tai hengitysteitse jauhe) että torjunnassa flunssa pitämällä flunssa virusten alkaen kehon toistoon.
?Jos saat sairaita, teollisuusmaissa voi tehdä oman sairauden milder ja sinut tuntemaan paremmin nopeammin.
?Ne voivat estää vakavien flunssa komplikaatioita.

Ei voi vain viedä viruslääkkeille Jos saat alttiina flunssa?
Viruslääkkeille suositellaan parhaillaan H1N1 ei ennaltaehkäisyn (estämiseksi oireet) lukuun ottamatta henkilöitä, jotka ovat komplikaatioita (sairaalahoidon tai kuolema) suuren riskin osalta kohtelun flunssa alkaen.

Mitä viruslääkkeille on hyväksytty käytettäväksi pandemian H1N1 flunssa vastaan?
CDC suosittelee, Oseltamiviiri tai zanamivir käsittelyä ja/tai sikojen influenssavirusten tartunnan ehkäisyyn. Joidenkin kantojen H1N1 flunssa todettu kestämään Oseltamiviiri (Tamiflu).
?Oseltamiviiri (kuvitteellinen nimi Tamiflu) on hyväksytty sekä käsitellä ja estetään influenssa A- ja B-hepatiittitartuntojen ihmisiin vuoden ikä ja vanhempi.
?Zanamivir (kuvitteellinen nimi Viidenkymmenen prosentin veroaste) on hyväksytty käsitellä influenssa A- ja B-virustartunnan ihmiset 7 vuotta ja vanhemmat ja estää influenssa A- ja B-hepatiittitartuntojen, ihmiset 5 vuotta ja vanhempi.
?Suosituksia käyttäen teollisuusmaissa hoitoon tai ehkäisyyn, sian influenssan muuttuvat, kuten me lue lisätietoja tämän uuden viruksen.

Voi syö sianlihaa tai kinkkua sika flunssa mistä?
Ei, ei saada H1N1 flunssa tällä tavoin. H1N1 välitetään henkilöiden, yskii tai aivastelu kautta tai pinnan, että tartunnan saanut henkilö on coughed tai sneezed ja kosketa sitten mouth, nenä tai silmät.

Olen sikojen kanssa. Voi niistä flunssa saalis?
Kyllä. H1N1-virus on todettu sikojen muista maista, Kanada mukaan luettuna. Flunssa virusten leviämisen estämiseksi ihmisiä ja sikojen välillä, on tärkeää sikojen kanssa työskentelevät henkilöt osaisivat flunssa sioista. Yleensä merkkien yhdistelmä tapahtuu yhdessä tartunnan saaneista sioista. Flunssa sioista merkkejä voi olla jokin seuraavista:
?Äkillinen maksukyvyttömyyden kuume
?Uneliaisuus, tarkkaavaisuutta puute
?Menossa käytöstä rehuissa (huono ruokahalu)
?Yskii (barking)
?Vastuuvapaus nenä tai silmät, silmän sidekalvon tai tulehdus
?Aivastelu
?Hengitys vaikeus

Mitä pitäisi tehdä, jos olen noin sikoja on flunssa oireita?
?Jos sikaa on näkyvissä jopa olla näitä merkkejä, voit soittaa oman eläinlääkärin.
?Älä salli sairaat siat syöttämään maatilojen tai satamarakenteen ja Siirrä sairaat siat käytöstä omaisuutesi.

On olemassa vaara juomaveden?
Vesijohtovettä, joka on käsitelty tavanomaisen desinfiointi prosessien todennäköisesti aiheuta riskiä influenssavirusten toimittamista varten.