Vaikka pitkä omistautuneet tekijöitä, nuorten miesten kehittämiseen osallistuminen urheilu on erittäin myönteiset sekä tytöille. Nuoret naiset osallistuvat urheilu voivat todennäköisemmin saavuttaa akateemiselta kannalta katsottuna, on kasvanut itsetuntoa, kohdata korkea taso terveyttä ja hyvinvointi, lue ratkaisevan taidot kilpailukykyisten työvoiman syöttämiseen ja nauttia sosiaalisen palkintoja, jotka mukana Ryhmätyökykyä ja pitää hauskaa muiden kanssa. Tyttöjen saatavuuden lisäämiseksi, urheilu on tärkeää nuorten naisten kannustettava osallistua ja nauttia että urheilu auttaa niitä saavuttamaan korkeampi elämänlaatua.

Urheilu osallistuminen selvin hyöty on terveempiä elin. Kaikki lapset osallistuvat Yleisurheilun kokemus todennäköisyys kehittää lihavuuden, diabeteksen, sydänsairaudet ja useita muita lähisuvussa liittyvät komplikaatioita väheneminen. Nuorten naisten erityisesti on riittävä liikunta ja laskivat riskin Rintasyöpä ja osteoporoosin, sekä taudit, jotka vaikuttavat yleensä naisten välinen voimakas vastaavuus. Tutkimukset osoittavat, että tyttöjen osallistuvat vapaa-ajan toiminta eivät todennäköisesti kokemusta ei-toivottuja raskauden. On fyysisesti aktiivinen, kun nuorten lisää todennäköisyyttä, että henkilö elää kuten aikuisen aktiivinen elämäntapa.
Tutkimukset osoittavat, että nuoret, jotka ovat osallisina athletic toiminnan saavuttamiseksi korkeampien laatujen ja todennäköisemmin lukion ja kollegion. Tämä saattaa johtua asianmukainen käyttö parantaa henkistä ensimmäistä. Se voidaan osoittaa myös se, että lasten urheilu ovat todennäköisesti laittomien aineiden, kuten huumausaineiden ja alkoholin väärinkäyttö. Ohjauslaitteen selvästi näiden aineiden auttaa nuoria työskentelemään keskittynyt niiden yliopistojen ja vaarallisten toimintarajoitteinen ilmaiseksi. On olemassa myös todisteita, että nuorten, joka toistaa urheilu eivät todennäköisesti Aloita savuttomia.

Naiset, jotka ovat fyysisesti aktiivisen yleensä on suurempi itse arvossa. Erilliskeräyksistä Lisää luottamusta, ja ne kohdata parempia elin-kuvan sedentaareja muiden kuin. Ne ovat myös vähemmän todennäköisesti kehittää kärsivän masennuksesta. Ajatuksen, että Yleisurheilun voi patentoinnin tunne ottaa kehonsa ja tunne vahva ja pystyy kaikki auttavat nuorten naisten itsestään hyvä tuntea ja kokea korkeampi elämänlaatua.

Kun enemmän naisia työvoiman, on monia ne hankkia kilpailukykyinen urheilu osallistumisen taitoja. Nuorten naisten opetella toimivat yhtenä ryhmänä, arvoa henkilön taitoja ja kykyjä ottamaan tilaukset kapteeni tai valvojan ja hankkia niiden kykyjä, jotka ovat tarpeen kilpailukykyiset työmarkkinat menestys luottamusta.

Lisäksi kaikki määrällisesti ja aineelliset edut nuorten naisten osallistumista urheilu, siellä on myös mittaamaton sosiaalisen palkita. Urheilu tarjoavat tyttöjen tilaisuus sosiaalisessa kanssakäymisessä kanssa, vaihtelee voimavaroja ja kokemuksia. Kautta urheilua nuorten naisten etsiä positiivinen roolimalleja. He oppivat parhaillaan, yhdessä ja että käyvän merkitystä. Yleisurheilun tarjoavat lasten lukemattomia sosiaalista vuorovaikutusta ja pelin ja pitää hauskaa mukana toimitettavaa iloksi.

Kaikki etuudet osallistua urheilu nuorten tyttöjen on tärkeää tarjota mahdollisuus ja edistämällä nuorten naisten, voit kilpailla ja toistaa. Yleisurheilun ja kilpailu ovat olennainen osa sen lapsen kasvun ja kehityksen ja nuoret naiset ovat varmasti ole poikkeus.