Amerikkalaiset määrä hakemuksen osalta alkuperäisen työttömyys laski viime viikolla, hallituksen sanoi torstaina, kokonaissumma, joka jäi alle odotusten analyytikot kanssa.

Ollut 512,000 alkuperäistä projektin saatavien kirjallisena ja päättyi 31 lokakuu 20 000 tarkistetun 532,000 edellisellä viikolla alkaen alaspäin viikon Työvoimaosasto sanoi viikoittainen raportti.

Yksimielisyyteen arvio taloustieteilijät valvoma Briefing.com odottaa 522,000 uusia väitteitä.

4 Viikon liukuvan keskiarvon alkuperäisten vaatimusten oli 523,750 alaspäin edellisellä viikolla tarkistetun keskiarvo 526,750 3 000.

John Lonski, johtava ekonomisti Moody’s Economy.com, “Tässä raportissa ehdotetaan, että työttömyysaste piikin voi olla lähempänä kuin yleisesti ajatuksen,” sanoi. “Työt ovat vielä häviämisen, mutta uudelleenlaskenta supistuminen edelleen tarkentaa.”

Jatkuvan saatavia. Hallituksen sanoi, 5,749,000 ihmiset kirjallisena jatkuvan saatavien ja päättyi lokakuu 24, käytettävissä olevien viimeisimpien tietojen viikolla. Joka oli edellisellä viikolla tarkistetun 5,817,000 saatavia 68,000.

4 Viikon liukuvan keskiarvon jatkuvasti korvausvastuu, laski 79,500 5,886,250.

Mutta dia voi signaalin, lisää filers hylkäävät nämä rullina laajennetun etujen käytöstä.

Jatkuvan saatavien heijastavat ihmisten, kunkin viikon jälkeen niiden alkuperäistä hakemusta jätettäessä standardin etuuksien, joka kestää yleensä 26 viikon loppuun asti.

Luvut eivät sisällä niitä, jotka on siirretty valtion tai liittovaltion laajennuksia tai henkilöt, joiden etuudet ovat vanhentuneet.

Senaatin välitetty tuoterakenne keskiviikkona työttömyysetuuksien pidentää enintään 20 viikon. Lainsäädännön noudattamiseksi kaikkien valtioiden edut 14 viikon ja jonka työttömyysaste on suurempi kuin 8,5 prosenttia valtioiden saisivat Lisää kuuden viikon.

Toimenpide on täsmäyttämisen tuoterakenne hyväksytty yli kuukausi sitten House, joka ulottuu etuuksien korkean työttömyyden valtioiden 13 viikkoa, mutta talon odotetaan tukevan senaatin versio.

Valtion mukaan-tilan: Kahden raportoitu yli 1 000 Työttömissä saatavien päättyi lokakuu 24, käytettävissä olevien viimeisimpien tietojen viikon supistuminen. Indiana saatavien laskivat eniten, 2,346.

Yhteensä 12 valtioiden sanoi kasvoi yli 1 000 saatavia. California saatavien hyppäsi mukaan 14,394, jotka valtio toimittaa kommentti sanoi, johtui irtisanomisia rakentamiseen, kaupan, palvelun ja teollisuudessa ja maataloudessa.

Outlookin. Vaikka Työttömissä väitteet on ollut analyyseihin alempi, numero on edelleen edellä taloustieteilijät harkita jonkin terveitä tason.

“Haluamasi Työttömissä saatavien katkaisemaan alle 400,000, ennen kuin sinun on syytä päätellä, että työmarkkinoilla on vakiintunut riittävän,” sanoi Lonski, joka ei oleta kuva kevääseen 2010 normalisointiin.

Mutta yleinen heikkeneminen viittaavat siihen, että työttömyysaste voisi huippuunsa ennemmin kuin ensimmäisen vuosineljänneksen 2010 ja vain kiivetä 10,3 prosenttia Lonski, mukaan sen sijaan, että päästäisiin sen post-World War II tietueen 10,8 prosenttia osuma joulukuuta 1982.

Suuntaus kiistää myös laajennettu Työttömissä hyödyntämistä, mikä merkitsee, että uudelleenlaskenta edelleen pienentää 2010 kevään jälkeen ennusteita taloustieteilijät.

“Jotta Työttömissä takaisinperintä on oltava huomattava poliittisena Työttömissä saatavien perinnän ja se on hyvä uutinen, ei happend aikana,” sanoi Lonski.

Mutta tietoja on positiivinen, on vielä ole lopullinen.

“Pidän uutisia, mutta en ole valmis panostaa minun talossani,” sanoi Lonski. “Mutta mitä tapahtuu, on se, että yksimielisyyttä näkymän työttömyys-kurssi-että, ensi vuoden alussa näkyy yhä enemmän oltava varovaisia.”