“Me tiedämme, kun lapset huijata, miksi lapsille huijata ja miten lapset huijata,” sanoi Eric Anderman, Ohio State University huijaamisen opiskelija-ja koulutuspolitiikan ja johtajuus tunnustettu asiantuntija.

“Me tiedämme miten motivoida lapsille, niin, että ne ovat paljon vähemmän todennäköisesti huijata. Ongelma on, että tiedämme tietoja usein huijaamisen vähentämiseksi ei ole toteuttaa käytännössä kouluissa,”Anderman sanoi.

Anderman keskustellut uusimman tutkimuksen kouluissa ja poistamisesta aikana 8. elokuuta presidentin osoitteensa American Psychological Association Toronto vuosikokouksessa huijaamisen.

Anderman lopettaa hänen toimikautensa APA n Division of Oppimateriaalia psykologian puheenjohtajaksi.

Ei ole epäilystäkään, että huijaamisen opiskelijoiden keskuudessa on yleistä ja on kasvanut. Joissakin tutkimuksissa enintään 80 prosenttia korkean saavuttaa korkea koululaisten ja 75 prosenttia kollegion opiskelijoiden päästää huijaamisen, prosenttiosuus, joka on ollut rising viimeisten 50 vuoden aikana.

Yksi tutkimuksessa Anderman ja hänen kollegansa löytyi 21 prosenttia oppilaista, jotka sanovat, että huijaamisen on “kohtuuttomia” ovat edelleen harjoittavat huijaamisen toimintamalleja.

“Tiedä varmasti on kyseisen opiskelijoiden huijata paljon”, Anderman sanoi. “Vanhempien usko, että niiden lasten tehdä se, mutta monet tehdä. Että olen nähnyt minun tutkimukseen, ja myös aikaa vietin opettajana.”

Tutkimukset ovat osoittaneet, pojat huijata yli tytöt. Suuri ajo “Type-A” korkean oppilaat voivat todennäköisemmin huijata. Ja huijaamisen ja moraalinen vähän suhde kehittämisen, tutkimus osoittaa.

Uuden tutkimuksen Anderman ja hänen kollegansa toteaa, että teollisuuden iskumaista suuntauksia oppilaat ovat todennäköisesti huijata.

Päivästä 2004 kaksi tutkimuksissa Anderman ja hänen kollegansa todettiin, että huijaamisen myös yleensä kasvaa, kun opiskelijoiden tehdä peruskoulu siirtymistä Lähi koulun ja sitten uudelleen Lähi koulusta high school.

Tämä ei ole yllättävää, hän sanoi.

“Nämä siirtymät aikana opettajien Käynnistä muuttaminen, miten he keskustelevat opiskelijoille. Vaikka aiemmassa koulun, opettajien korostaa kuinka oppiminen on hauskaa, kun opiskelijoiden saada vanhemmat opettajien sanoen esimerkiksi “nyt on vakava. Palkkaluokat asian. ” Joka suoraan liittyy huijaamisen,”Anderman sanoi.

Anderman sanoi, miten opettajien esittää oppimisen tavoitteita on luokan avaimen huijaamisen vähentämiseksi. Mutta tämä on tietää, että on harvoin luokkahuoneet panemaan täytäntöön.

Tutkimus on johdonmukaisesti osoittanut, että huijaamisen tulee todennäköisesti esiintyvät luokkahuoneet että keskitytään suorituskyky