Valentines päivä on jälleen kerran horisontissa ja miesten ympäri maailmaa alkaa hiki ja datapaketin varten gift ideat pieni nainen. Sen tosi, meille miesten koskaan tietää, mitä saat naisten ja käynnissä pakattujen ostoskeskus, etsit jotain, että emme ole varma, se sijoittaa hymy hänen kasvot tai meille yö, sohvalla matka tekee joka get paljon tuskallinen kautta. No ei pelkoa, olen siirtänyt yhteen luettelon naisille, joiden taata tehdä hänen onnellinen Ylin 5 valentines päivä lahjoja.

1. Suklaan ja Roses

Nämä ovat 2 suosituin lahjoja Valentines, jona naisten ja voi nähdä, miksi aina tarkastusmenettelyistä näiden kohteiden hintoihin aina Valentines päivä vierii ympärille. Yksi keskeinen sääntö on varmistaa, että ostat hänen molemmat suklaan ja ruusujen, jos siirryt tämän reitin. Varmista myös, että on kymmeniä punaisia ruusuja ja jonkinlainen kuvitteellisella sydän muotoinen söpö suklaan.

2. Korut

Olen varma, että kaikki tiesi, tämä oli tulossa! Kyllä, korut on kallista, mutta se on kerran vuodessa ja Timantit ovat todella tyttöjen paras ystävä. On olemassa monenlaisia koruja, voit valita, Valentines, mutta mitä myy yleensä paras ovat lajittelee sydän muodot pendents. Jos rahaa ei ole ongelma, sitten olen erittäin suositella tämän reitin mennä.

3. Terveyttä Spa-Lahjakortti

Naisten kuten mitään muuta sitten saaminen hemmoteltu paikallisen terveys-kylpylässä päivän! Nämä paketit voivat saada hieman kallista, mutta se todella on sen arvoista. Hän saa päivässä spa, hänen tehty nauloja, Hieronta, kasvohoito, jne ja meille kaverit saat itseämme mennä, Golf-tai Rentoudu kotona tapauksessa oluen ja katsot joitakin urheilu päivä. Win-win-tilanne on!

4. Alusvaatteet

Kyllä minä tiedän, miesten etuuden vähintään tämän lahjan sitten naisten Älä, mutta totuus on kertonut, naisten todella rakastaa Alusvaatteet. Tiedän, Alusvaatteet-säilöön kävely on erittäin vaikea tehtävä mies, mutta tällä hetkellä vuoden, sen melko yleinen ilmiö. Valita jotain hän turvallisesti, vielä tekee hänen näyttävät seksikäs.

5. A romanttinen loma

OK tämän yhden saada hieman kalliita riippuen mukanasi, mutta se on sen arvoista. Jos romanttinen loma viikossa Karibian ei ole mahdollista, sitten poiminta tiiviimpää sijainti koti, jossa nautit meneillään. Varaa muutaman päivän korkeamman luokan-hotellin, siirry romanttinen kävelyretkiä ja nauttia aikaa yhdessä.

No siinäpä naisten Ylin 5 Valentines päivä lahjoja. Sen mukaan, kuinka paljon haluat viettää kova ansaittu rahaa olet kiinni kanssa vain yksi näistä tai niiden yhdistelmää. Kummassakin tehdä hänen hyvin onnellinen nainen!