Vendee on kaunis leirintäalueet ja oikea leirintäalue kanssa mahtavan loman voi olla Tämä kaunis sijainti. Telttailu Vend? e tarjoaa jotain kaikille. Nauti kauniit rannat ja vilkas resorts rannikolla, joiden kontrasti marskimaat ja viehättävä kylien sisävesiliikenteen. Onko etsit rentouttavaa lomaa luonnonkaunis leirintäalue tai kaikki visailut St Jean de Monts, leirintäalueet Vend Vallette resort? e voidaan tarjota kaiken.

Seuraavassa on ylhäällä 4-leirintäalueet Vend? e:

# 1 Camping l’Oceano d’Or

Jos haluat, että sun täyttää seaside vapaapäivä, Vend tämän leirintäalue? e on ihanteellinen. Sijaitsee Jard-sur-Mer reuna, emplacements on suojattu suojaus- ja puiden, tarjoten tunnetta tietosuoja kaunis, jossa. Loma tähän voivat olla niin rentouttava tai energinen kuin sinä, kuten – on suuri uima-allas alue, joka ympäröi aurinkoterassi, vaikka allasbaarissa sopii lasin paikallisen viiniä. Lasten rakastan sitä liian hauskaa kuin vesiliukumäestä voidaan säilyttää ne viihteestä tuntia. Kun olet ollut tarpeeksi ottaen helposti, ovat tarjolla, mukaan lukien polkupyörän vuokraus-, tennis- ja koripallokentät urheilutoiminta numero. Ja kaikki tämä poistumatta palvelukuluja asiakkaan leirintäalue? e!
# 2 Leirintä les Biches

Telttailu Vend? e teini-ikäiset kanssa? Tämä leirintäalue on täydellinen valinta sinulle – eloisa tunnelma ja valinta käytettävissä olevat toiminnot varmasti valituksen! Vaikka voit rentoutua altaan reunassa tai koskevia harmaa kaivokseen, oman teini-ikäiset mielellään viihdyttää itse – on pöytätennistä, Minigolf ja lentopallo päivän mukaan lukien diskoissa, vilkas ilta viihde kanssa elävien nauhat ja tietenkin, karaoke.

# 3 Leirintä le Clarys Plage

Nauti Aurinkoiset tunnit, vaikka Vend telttailu? Tämä ihastuttava leirintäalue e. Kultainen hiekkarannalle on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja se on tässä, että olet todennäköisesti viettää suurimman osan aikaa. Takaisin sivustolla on fantastinen veden monimutkaisia, joka on ihanteellinen kaikenikäisille lapsille. Hauskaa on suuri vesiliukumäkeä, Ulkouima altaat plus katettu Sisäuima-allas kaikki ympäröivät tilava aurinkoterassi ja palkin huomiotta alue. Ole hyvä valinta vilkasta baareja ja ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä leirintäalue, ihanteellinen ilta-kävelymatkan.

# 4 Leirintäalue Acapulco

Tämä Vend leirintäalue? e sopii perhelomailuun. Voit olla muuttumista valinta numeron kaunis lämpimien hiekkarantojen lähellä ovat ranta kävelylenkkejä ja hämmästyttävä uima-sivustossa. Lasten on hauskaa sinne suhahtaa alas viiden vesiliukumäkeä tuntia, ja on myös erillinen lastenallas vähän säännöille. Palkin alue sijaitsee kätevästi uima-allas alue-ja lasten leikkikenttä. Sisäpuoli löydät Pelihuone, jossa lapset säilyttävät itse pool-taulukko- ja tietokonepelejä kanssa.