Oman renkaat kulutuspinnan elämän riippuu monesta tekijästä – auton tyyppi, renkaiden tyyppi, jos olet aggressiivista ohjain ja jopa, jolloin voit ajaa tiellä tyyppi. Riippumatta siitä, nykyaikaisen tekniikan kehityksen voit edelleen tarpeen korvata käyttäjän renkaat muutaman kerran tai useamman ajoneuvon käyttöiän aikana.

Jos haluat pidentää oman renkaat elämän, yksinkertaisin tapa on asianmukaista kunnossapitoa ja hyvä ajo. Tarkasta tekemäsi kulutuspinnan kuukausittain ja opit kun tire voidaan korvata - ehkä viikkoja tai kuukausia liittovaltion asetukset. Monet jäsenvaltiot standardi on, jos kulutuspintojen syvyyttä saavuttaa 1/16 tuumaa.

Kolikon-menetelmä

Penny:
Pidä penniäkään ylösalaisin oman tire kulutuspinnan. Jos näet Lincoln n pään yläosaan, on aika muuttaa oman renkaat.Jotkut asiantuntijat sanovat, tämä ei riitä. Kun olet alas 1/16 tuumaa kulutuspinnan jo käytössä otetaan varoitusmerkin nimellä. Jarrutusta, ottaminen ja vesiliirto kaikki tulee merkittävästi, todennäköisesti ja vaarallisia. kun voit saada noin 1/8 tuuman alas. kulutuspinnan se on niin hyvä aloittaa ostosten hintojen tai tire Alennuskupongit.

Neljännes:
Neljännes voidaan paremmin indikaattorina tire kulumista. Jos sijoitat neljännes updside tire Grooven, distnace kolikon reuna George Washington hiusviiva on noin 1/8 tuumaa. Jos enemmän kuin vain hiusviiva hänen päänsä, Käynnistä hinnoittelun uudet renkaat.
Miten valita renkaat

Koko asioissa:
Laitteen käyttöoppaasta, doorjamb, glove matkustajatilan tai joitakin muita ajoneuvosi osa yleensä on suositeltu tire koon. Kokeile valmistajan suositus mahdollisimman paljon. Jos ostit ajoneuvosi käytetty, on aina mahdollista, edellisellä omistajalla eri kokoa renkaat sijoittaa ajoneuvon sijasta suositeltu renkaat. Ei juuri automaattisesti lukea tire numerot käytöstä olemassa renkaat ja oletetaan, että ne ovat oikeat.

Turvallisuus:
Etsiminen renkaat, että hyvin jarrutuksen, käsittely- ja muut turvallisuutta ominaisuudet ovat varmasti tärkeä. Jos asut osassa maa, joka on keskipitkällä ja vahva winters, sitten tietenkin talvi vetoyksikön tarvitsee hajautusvaikutukset sekä. Ratsastaa mukavuutta, liikkuva ja tieliikenteen melun ovat myös tärkeitä tekijöitä, mutta olisi pidettävä toissijainen käsittely ja jarrutuksen ensisijainen ominaisuuksia.

Tiedot:
Ehdottomasti, takuut ja takaukset tire valmistajien saatettu niiden tietoon. Pidäthän mielessä, että kulutuspinnan kulumista takuut ovat, määräsuhteessa jaetun. Niin saat korvaavan luoton prosenttia Suosituimmat kulutuspinnan vasemmalle määrä tire vastaan.

Hinnat:
Riippuen siitä, mikä osa yrityksen asut ja mitä tire valmistajan lopulta tulostaulukossa käyttäen, tire hinnat voivat vaihdella lyhyessä. Lisäksi monet tire korvaamiset tarjoavat mounting, Vastatilin ja uusien venttiilien myös. Muina aikoina palveluja ei voi ottaa mukaan, mutta sen sijaan ovat tacked sivulle lopullisesta laskusta.

Kiertele ja Katsele, tarkista oman viikoittainen kuponkeja, jotka saapuvat sähköpostitse ja löydät, on monia ketjun kaupat ja tarjoamalla alennuksen tire Kupongit franchising-sopimukset.

Tuoreus vakuuden:
Kunkin tire, voi numero alkaa pisteellä. Viimeiset neljä numeroa coorespond viikon ja vuoden tire tehtiin. Esimerkiksi 1409 tarkoittaa, tire tehtiin 2009 neljännentoista viikon aikana. Kannattaa myös harkita pidättäydyttävä ostot renkaat enemmän kuin muutaman vuoden vanhoja.

Näiden pisteiden mielessä varmistaa ovat saaminen rahaa, useimmat arvo on turvallinen ja vastaava ohjain.