Kaikki käytettävissä olevat resurssit sekä pyytää itse, “Miksi Tarvitsen tietokoneen asiantuntija tietokone ylläpitää?” Lyhyt vastaus on, et. Samalla tavalla kuin tarvitse teknikko vahvistaa autosi, korjata oman uuniin tai tehdä ylläpito ja korjaukset. Jos tulosaineiston ja aika, voit helposti korjata ja ylläpitää omaan tietokoneeseesi.

Mutta ohjelma varoittaa, että osallistuvien oman tietokoneen ylläpitäminen on vihjeiden käsittelemiin useita “asioihin”. Jos päätät korjata oman auto, yritys ei myydä kaasutin mitä katkaisee autosi. Valitettavasti tämä ei ole tietokoneen ylläpito totta. Monet ohjelmat siellä, joko et tee mitä oikeusvaikutusta, suorittaa tarpeettomia toimintoja tai ovat pelkkää vaarallisten asentaa. Se on sinulle, tietokoneen ylläpito-teknikko määrittääkseen, mitä ohjelmia voit turvallisesti käyttää millä tavoin.

Tässä artikkelissa käsitellään joitakin ohjelmia siellä ja-it-yourselfer tarvitsee Varottavia.

Rekisterin yleispuhdistusaineet sivustot, kuten lopuksi Fast.com ja kaksinkertainen omat Speed.com ovat edistäneet itse voimakkaasti myöhässä. Näiden (ja muiden) sivustoja tarjouksen tuotteet, lataa ja asenna, joka parantaa tietokoneen suorituskykyä oikeusvaikutusta. Nämä ohjelmat ovat enimmäkseen rekisterin yleispuhdistusaineet. Windowsin rekisteri on yksinkertaisesti tietokannan, johon käyttöjärjestelmä tallentaa kaikki se tarvitsee suorittaa määritystesi kohti. Lisäksi on muita ohjelman kirjoittaa niihin tietoja siellä myös käytettävissä. Windows 95 rekisterin on ollut suositellut tietovaraston käyttäjäasetuksia, asetukset ja muuttujia, jotka ohjelma on muistaa.

Ajan mittaan Windows-rekisterin tullut selkeämpiä tarpeettomat tiedot useimmin aiheuttama asennuksen poistaminen ohjelmat eivät poista kaikki ne olisi tiedot. Rekisterin puhtaampia käsite on että se havaitsee ja poistaa nämä isännättömien asetukset, usein tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi.

Rekisterin yleispuhdistusaineet ongelmana on, että ne usein väärin asetusta kuin tarpeettomia havaitsee ja poistaa se, aiheuttaa ongelmia asennetut ohjelmat tai Windows-käyttöjärjestelmän, itse. Rekisterin yleispuhdistusaineet ovat hyvät, mutta olisi koskaan sokeasti otetaan niiden lausunnot siihen, mitä haluat poistaa. Tarkista aina jokaisen merkinnän tarkistaakseen, että se voidaan poistaa turvallisesti.

Ja muista, että Älä erinomaista työtä puhdistus Windows-rekisterin freeware-sovellukset voivat. CCleaner on tietokoneen psyykkinen suosittelemia. (Mene Google ja Etsi ccleaner.)

Haittaohjelmien sovellusten haittaohjelmia (vakoiluohjelmat ja virukset) uudelleenjärjestäminen ja ehkäisy on yksi tietokoneen ylläpitoon tärkeimmistä näkökohdista. Jos virus saalis järjestelmään, jätä itse kaikenlaisia epäkohdan – mukaan lukien, ottaa tiedostoja poistetaan, hakeminen scammed osoitteiston avoimen ja roskapostin sähköpostiviestien lähettämistä nimi, ja jopa ottaa luottokorttisi ja pankkialan varastettujen tiedot! Vakoiluohjelmia voi olla, aivan niin paha – se yleensä “kellot” mitä teet tietokoneeseen kirjaaminen jopa näppäilyt ja näin varastaa salasanasi. Lisäksi nämä ongelmat, vakoiluohjelmat ja virukset ovat usein huonosti, aiheuttavat suorituskykyongelmia järjestelmän.

On olemassa kymmenittäin markkinoille sovelluksia, jotka väittävät haittaohjelmien poistaminen järjestelmästä. Ja monet niistä tee hyvää työtä. Mutta tässä on rub – monet ohjelmat, jotka esittävät itse anti-virus tai vakoiluohjelmien ovat itse, virusten ja vakoiluohjelmien! Tietokone-psyykkinen on kasvanut liian monta järjestelmien johon omistaja on – kanssa aikomukset – paras asennettu haittaohjelmien-app niiden järjestelmään vain nähdäksesi avataan; floodgates ne toteavat itse mainokset ja suorituskykyongelmia kuin ne koskaan nähnyt ennen.

Miten voit tehdä Varmista, että olet asentanut jonkin näistä #$ % & ohjelmat? Ensinnäkin, jos ponnahdussanoma, joka ilmoittaa, että tietokoneessa on tartunta viruksista ja ladata viruksen imuaukosta, napsauttamalla tätä saat et tee sitä! Nämä ohjelmat ovat poikkeuksetta, huijaukset. Lataa nämä sovellukset käyttöön järjestelmän enemmän kuin olet ajatellut olemassa virukset. Itse asiassa, kun näet tämän ikkunan, vastineista OK- ja Peruuta-painiketta. Älä napsauta joko yhden! Jos valitset Peruuta, vielä asentanut virusta. Valitse sen sijaan vähän x oikeassa yläkulmassa, sulje ikkuna.

Toiseksi, jos haittaohjelmamääritystiedostot ohjelmat etsivät hakukone, varo mitä voit seurata linkkejä. Malware luojat antaa nimen niiden sovellusten, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin – tai edes täsmälleen sama kuin – oikeutettujen ohjelmien toivon sekoittaa tulee lataaminen omaansa hyvä sijasta. Esimerkiksi jos halusi Lataa Spybot Search and Destroy (erinomainen anti-spyware-ohjelma) ja Yahoo etsitään, löydät hyvin ensimmäinen tulos kuvattavan itse on Spybot. Niiden linkin napsauttaminen avaa sivun, joka ilmoittaa, ettei Spybot Search and Destroy, mutta on todellisuudessa sovelluksen, joka toimii yhdyskäytävänä, jotta virukset järjestelmään.

Niin uudelleen, sinun on tietoja ja mitä ei ole turvallista asentaa aikaa. Tietokone-psyykkinen on hyvin helppoa suosituksen. Microsoft on erittäin intressi malware vapaasti tietokoneen pitäminen. Jos ne tee hyvää työtä estää virusten saamasta järjestelmään, sitten on yksi vähemmän asia, että Apple voi voittaa ne päälle. Tätä varten kohti syyskuuta 2009, Microsoft julkaissut erinomainen ilmainen haittaohjelmien-ohjelma nimeltä Microsoft Security Essentials (www.microsoft.com/Security_Essentials). Aiemmin tietokoneen psyykkinen on suositellut all-in-one ratkaisuja vastaan väittäen, että yksi sovellus voi saaliiden kaiken. Mutta Microsoft Security Essentials ei vain, että hyvä. Se tekee yhtä hyvä työtä, kuten – tai paremmin kuin – kaikki muut sovelluksen tai yhdistelmää apps olevien estää vakoiluohjelmia tai viruksia.

Käynnistys näytöt mutta ei yhtä suosittu kuin muut järjestelmän ylläpito ohjelmat, käynnistys-näytön asianmukaista käyttöä huomattavasti nopeuttaa tietokoneen. Käynnistys-näytön kerro juuri mitä ohjelmia, ohjaimia ja prosessien ladata silloin, kun käynnistät tietokoneen.

Kun käynnistät tietokoneen, käyttöjärjestelmän myös automaattisen käynnistyksen monet muut osat – mahdollisesti Faksi-sovelluksen, tulostimen elementtejä, video- tai hiiren ohjaimet edelleen. Nämä ovat hyvä – ne ovat välttämättömiä tietokoneen moitteettoman toiminnan. Kuitenkin monet sovellukset lisätä itse oman mukavuus – automaattisen käynnistyksen asetuksia ei omasi.

Esimerkiksi ohjelmat, kuten Microsoft Officen ja Adobe Reader kertoo käyttöjärjestelmän pre-load joitakin niiden osia, kuten Windows käynnistyy. Näin niiden ohjelmiston avautuvat nopeammin, kun tarvitaan. Tämän hitaamman on, vaikka et aktiivisesti käytä niiden ohjelmiston tietokoneen käyttämän muistin osia käynnissä. Parempi pre-load ei ole kyseisiä osia; Anna kestää kauemmin ja koko järjestelmän nopeuttamiseksi toisen tai kaksi ohjelmistoa.

Toinen suosittu käynnistyksen käytetään automaattinen päivitys-ohjelmissa. Nämä sovellukset tarkistaa säännöllisesti, onko päivityksiä etsivät. Jos sellainen löytyy, ohjelma esittää voit ikkuna, joka kertoo, päivitys on saatavana. Ei vain tehdä nämä sovellukset kuluttaa tietokoneen resursseja, ne on tarpeeton.