Tarvitset on koti on tehokas chloramine-poistoaine. Huolimatta kaikki raportit, jotka ovat puhuneet vaaroilta, että työperäinen kemiallisten kontaminanttien meidän juomaveden desinfiointiaineet, mukaan lukien ihmiset yleensä myöskään pitää yllä stereotypioita merkityksen chloramines poistaminen niiden vettä. Tämän välinpitämättömyyttä ongelmaan voitaisiin kustannusten näiden henkilöiden tilalle.

Monet ihmiset eivät näe tarvetta chloramine poistoaine, koska ne uskovat, että EPA ja niiden kaupungin yhdyskuntajätteen käsittelylaitoksen on kaikki valvonnassa. Näiden virastojen varmasti ei kerro meille juo vesi ollut todellista vaaraa, olisi ne? Suodattamaton tap juomaveteen uhka terveydelle on hyvin todellinen ja ne ovat vuokraus Voit juoda siitä huolimatta vettä.

Chloramines poistaminen on olennaisen tärkeää, jos haluat pienentää mahdollisuuttasi, syövän kehittää. Vaikka nämä desinfiointiaineet tehdä mutta pienelle meidän vesihuolto 2,100 tunnettujen syöpää, ne ovat ainoita, joiden täysin taata antamisella jokaisen sip vettä, jotka voit tehdä. Tämä seikka ei bode myös oma terveys.

Jopa EPA kertoo, on suositeltavaa asentaa chloramine poistoaine kotonasi. Vaikka tämä sääntelyvirasto on suurin turvallisen standardi juomakelpoista vettä kohti miljoonaa se 3-4 osiin desinfiointiaineella määrän ei ole todella tiedossa onko se on turvallista tai ei. Syövän tapauksissa, jotka voidaan jäljittää kemikaalien lukumäärä osoittaa, että yhteydessä voi olla “turvallinen” taso.

Mitä tämä standardi turvallisuus on pitää mielessä, että nämä karsinogeenisia kemikaaleja tosiasiallinen taso ylittää usein enimmäismäärä on tarkastellaan. Nyt, jos Voit ajatella sitä, että kun julkinen uima-altaan desinfiointiaineen ylittää 4 ppm miljoonaa se on suljettava kunnes ongelma on korjattu, sitten voi todennäköisesti nähdä, miksi chloramines poistaminen oman vesi on tärkeää.

Tosiasiallisesti tarvitset enemmän kuin vain laadukkaita chloramine poistoaine kotonasi. Valitun veden puhdistus järjestelmä olisi sisällyttävä myös kaikkien muiden myrkyllisiä kemiallisia tekijöitä suojaus veden jakelu sekä loisten, kystat ja raskasmetallien myös. Oman veden turvallinen juoda varmistamiseksi järjestelmän on neljä eri suodattimien käyttämiseen.

Chloramines ja muiden kemikaalien poistaminen oman veden tarvitset aktivoitu rakeisen hiilen-suodatin ja multi media-lohko. Loisten ja kystat voi huolehditaan sub micron-suodattimella ja ion-exchange poistaa myrkyllisten metallien, joita saattaa esiintyä jälkiä. Ion-exchange myös pH tasoja ja käyttöön electrolytes oman veteen.

Hyvin pyöristetty chloramine poistoaine käyttö voi vaikuttaa valtava elämääsi. Varmista, että perheesi on suojattu kaikilta meidän veden vieraiden. Hanki kodin veden puhdistus-järjestelmän nyt.