Jos olet laiha henkilö, haluavat rakentaa laitoksen massa on tiettyjä periaatteita, jotka täytyy lisätä muuten sinun ei onnistu lisäämään kehon massan. Lisäämällä laitoksen massa on paitsi parantaa laitoksen physique, mutta se myös lisää psyykkisen terveyden. Kun laitoksen physique parantaa taitotasosi itse luottamusta siirtyy myös, koska sinua tuntuu hyvä itsestäsi. Jos et noudata tämän periaatteiden voi lisätä kehon massan.

Monet ihmiset eivät tiedä, kestää laitoksen massa ja siten lisätä niiden loppuun asti, käyttämällä steroids, jotta ne onnistuvat siellä tavoite. Steroids on todettu johtaa seuraavat sivuvaikutukset; muusta stimulaatiosta, Kuukautiskierto sääntöjenvastaisuus, naisten, kasvojen hiukset kasvu laajentumisen supistuminen miesten kiveksiä, alhainen sperma määrä, libidoon, Kalju, munuaisten ongelmia, maksan edellytykset sydän sairaudet, unettomuus väheneminen, hyökkäyksen ja masennuksen lisääntyminen.

Myös toinen syy, miksi monet ihmiset eivät voi menestyä yhä siellä laitoksen massa on, koska niissä ei oteta riittävästi hiilihydraatteja siellä ruokavaliossa. Jos oman ruokavalion sisältää runsaasti hiilihydraatteja eivät ole pystyt lisäämiseksi kehon tapaa massa. Lukuun ottamatta hiilihydraatteja sinun on myös runsaasti proteiineja. Kun yhä elin-massa olisi keskityttävä lihaksen kudosten ja ei kehon rasva. Proteiinien ovat lihaksia rakenneosia ja jos et tee riittäviä määriä proteiinien voi saavuttaa lihaksen kasvu. On useita elintarvikkeisiin, jotka on runsaasti proteiineja, kuten munien, maidon, juuston, palkokasvit, kanan ja punaisen lihan. Voit ottaa ruokavalion olisi koostuttava enimmäkseen proteiinien, niin, että käyttäjän lihaksia voi pystyä ihmisenkin jälkeen intensiivistä koulutusta.

Tarvitset myös nosta painot, jos olet lisäämiseksi kehon massan. Voit käyttää koulutuksen altistusohjelmaa olisi keskityttävä käyttämällä raskaiden taakkojen muutaman reps. kanssa koulutus-istunnon olisi myös oltava hyvin intensiivistä niin, että voi olla lihaksen kasvun. Jos et käytä hyvin raskas painot edistymistä on hyvin hidasta. Koulutus-rutiini olisi myös tekniikoita, kuten asteittain resistenssin koulutuksen ja rehuseosten liikkeet käytöstä. Kun rehuseosten liikkuvuus käyttää yrityksen olisi keskityttävä käyttämällä vapaita painoja, jotta voit voi olla useita ryhmiä lihaksia kasvun samaan aikaan.

Kesannointia on myös erittäin tärkeää, jos haluat lisätä kehon massan. Siksi, koska kun pidät laitoksen catabolism kasvaa. Jos pidät on ei jälkeen toimi ulos ja myös kun lepotilassa sitten voit voi lisätä kehon massan. Sinun on varmistettava, nukkuakseen on vähintään kahdeksan tuntia joka ilta, jotta voit saada riittävään.