Hätätilanteissa ajoneuvon, onko auton tai moottoripyörän tai kuorma-auton, on varmasti on kiireellisiä valo. Mutta Entä hätä ajoneuvojen? Tarvitse ne kiireellisiä valossa? Vastaus on, että he tekevät. Auton hätätilanteissa valo on ensisijainen vaihtoehto jopa kaikki henkilöautojen osalta, ovatko ne mukana hätäapuun tai ei.

Vaikka kaikkien moottoriajoneuvojen olla auton sisätilojen valoa, on parempi kaikki ajoneuvon käyttäjien pitää ylimääräisiä taskulamppu tai muutaman valon sauvat sisällä niiden ajoneuvojen, varsinkin kun matkalla kaukopuhelut tai yöaikaan. Voit etsiä jotain tehdä polku näkyvissä, vaikka saaminen auton, tai nähdäksesi katuosoite tai talon numero, että yksi etsii, auton sisälle olisi oltava auton hätätilanteissa valo käsikäyttöisiä valo-lomakkeessa.

Joskus ajoneuvojen kuten toimitus kuorma on pysäköitävä epämukavaa paikoissa purkamista varten. Vaikka nämä eivät ehkä hätätilanteissa ajoneuvojen määritelmän mukaan, on tärkeää, että tällaisten ajoneuvojen varoittaa muiden niiden esiintymistä. Siitä, että se on oltava auton tilapäisesti käytettäväksi hätätilanteissa valossa. Ja kaikki ajoneuvon voi rikkoutua milloin tahansa ja kaikissa paikoissa. Ajoneuvon käyttäjän on sitten auton hätätilanteissa valon alaspäin ohje lippu ja ajoneuvon tehdä muille käyttäjille näkyväksi. Näin ollen on tärkeää, että hän on aina sai yksi säilössä.
Vaikka on parempi säilyttää auton hätätilanteissa valossa jopa tavallisia ihmisiä ajoneuvojen rahastoon, on enemmän tärkeää ihmisiä kuten vapaaehtoisten palomiehen hätätilanteen medical teknikoiden jne. Vapaaehtoisten palomiehen ei välttämättä tasata säännöllisesti paloaseman palvelun kanssa, mutta ne olisi mieluiten oltava valmis vastaamaan Hätäpuhelun soittaminen milloin tahansa ja on oltava valmiita kanssa auton hätätilanteissa valossa, että ne voidaan aktivoida milloin tahansa.

Hätätilanteissa valossa, että vapaaehtoisten palomies saa käyttää tyyppi voi olla viivakoodattu valoa tai säännöllisesti hätätilanteissa valo, jossa hän toimii jäsenvaltion lainsäädännön perusteella. Niin hän on oltava hänen omasta ajoneuvon auton hätätilanteissa valoa, joka on oikeassa suhteessa paikallisia vaatimuksia. On tärkeää, että hän on oltava valo auton koko ajan kuluessa ja ei yksin kotona. Koska puhelun voisi tulla milloin tahansa, hän ei pitäisi tilanteessa, jossa hän on mennä kotiin ja hätätilanteissa valo noutamiseen ja jatka sitten.

Samaa sääntöä sovelletaan myös hätätilanteen medical teknikoille. Ne on liian on auton hätätilanteissa valo, niiden ajoneuvon reagoida hätätilanteisiin tallennetaan. Vapaaehtoisten palomiehen ja hätätilanteen medical teknikoiden käyttämien valot yleensä on pieni hätätilanteissa merkkivalot, jotka on tilapäisesti asennettavissa sisällä niiden ajoneuvojen kannen tai viiva tai visiiri. Lisäksi tämän kiireellisen ajoneuvon varoitus valot ne on mieluiten oltava niiden ajoneuvon kätevä taskulamppu sekä muut hätätilanteita varten. Muut henkilöt olisi on auton hätätilanteissa valo niiden ajoneuvon ovat ihmisiä trekkers, kuten metsästäjien jne. Tämän valoa, ne pitäisi tallentaa lisäksi voit niillä pitämään readied niiden toimituskirjoista ja työllisyyttä.