Halusin oli tätä varten melko joskus nyt kirjoittaa, mutta samalla, tiedän, ei ole koskaan niin myöhään. Yksi asia yrittäjäksi on taipumus saada kaikki tavalla voit joko asiakkaiden, liikekumppanien, työntekijät, perheenjäsenet, ystävien tai sijoittajien tulossa ihmisiä.

Melko usein kuulen tämä niistä “halua rakentaa big business” tai “Haluan olla RTF.” Mutta en ole vastaan korkea pyrkimysten koska olen myös henkilö, jolla on kunnianhimoinen, olen suuret unelmat halukkuus maksaa tarvittavat hinta ilman vastaan.

Useimmat yrittäjien unelma seuraavan Bill-Gates, Warren Buffet tai Sam Walton, mutta ne eivät Näytä tietää nämä miehet maksettu saada ne ovat tasolle hinta.

Tämä on tärkein syy, sarake on minun verkkosivuilla, joka on otsikoitu “Oppien onnistuneita yrittäjiä.” Jotta Berliiniin yrittäjien Katso, mitä se otti näistä yrittäjiä saada ne ovat nyt sarakkeen on käyttöön tarkoituksellisesti ja jotta myös ne oppia onnistuneita yrittäjiä virheitä.

On suuri unelma ok, mutta todellinen seikka on; ovat valmiita maksamaan hintaan? Jos olet, sitten sinun on oltava valmis aloittamaan pieni. Useimmat nuorten yrittäjien vihaavat, pienen yrityksen. Ne kootaan niiden liiketoimintasuunnitelman, järjestelyistä ja odota sijoittajalle, joka tarjoaa $ 1 000 000: n pääomaa.

Kova totuus on, että miljoonaa dollaria sijoittaja voi koskaan tullut ja vaikka ne eivät ne ole investoi kanssa voit koska sinulla ei ole tarpeen liike-elämän taitoja ja luottamusta liiketoiminnan harjoittamista ja kasvaa niiden rahaa.

Mikä on way out? Minun Ehdotus nuorten yrittäjien, jotka tulevat minulle ideoita ja liiketoimintamahdollisuuksia on Siirry ja Käynnistä pieni tai osallistua käynnistysprosessin small business.

I yleensä neuvoja yrittäjille, jotka ovat nuorten yritysmaailman Käynnistä pienyritys perustuvat seuraavista syistä:

1. Nuorten yrittäjien useimmat ole liiketoiminnan kokemusta. Ole ei ollut riittämätöntä yritystoiminnan haasteisiin. Mutta kun käynnistät pieni, voit saavat kokemusta ja parantaa liike-elämän taitoja.

2. Jos käynnistät pienyritys, tulee kohtaamat haasteet havainto uusien asiakkaiden aloittaminen ja kokonaisuutena liiketoiminta-järjestelmän hallinnointi. Nyt on totuus; Jos voit käsitellä näitä haasteita, voit ovat valmistellaan itse käsitellä rakennuksen big liiketoiminnan haasteet.

3. Yrityksen, on odottamattomiin. Jos yrittäjä olisi taivuta alhainen ja läpi käynnistysprosessin pienyritys, hän tulee ymmärtää, että on olemassa enemmän rakentaminen yrityksen löytää juuri.

4. Jos et voi käynnistää pieniä ja kasvaa ehkä 35-45 prosenttia vuodessa, sijoittajien luottamusta voit täytäntöönpanokykyä. Sijoittajien tulevat vuoksi, että koska olet saanut olet tasolle, hieman tuki tekee suuri ero. Totuus on, jos luottavaisesti voi käsitellä pienyritys ja kasvaa tasaisesti ja sitten voit käsitellä suurta liiketoimintaa.

Joitakin minun vuoksi kanssa uskon, olet nyt ymmärtää magic takana pienen yrityksen alku.

Lopuksi minun lopullinen kanta on tämä. Vaikka ottaa riski ja läpi käynnistysprosessin pienyritys, älä Hae small business syndrome tartunta.

Olen nähnyt yrittäjien Käynnistä ja rakentaa onnistuneen pienyritysten, mutta ne kieltäytyvät pienyritysten pitemmälle. Ne on saanut yhden tyytyväinen small business-tason kanssa. Niin voit, jotka aikovat alkaa pieni, älä tee saman virheen.