Riippumatta siitä, kuinka hyvin voit huolehtia oman suihku nailonia ajattelevat alaspäin, teräksen rusts, rullien lihasmuistiin ja sinettien heikentää. Lopulta lähes jokaisen osan oman suihku on korvaava. Jokainen suihku on oma suihku oven varaosien, erityinen ja erityiset kyseiselle nimikkeelle. On suuri useissa eri suihku oven osat pois markkinoilla tänään ja vaikka ne näyttävät hyvin samankaltaisia, on erikoistunut funktio. Virheellinen suihku ovi-osan avulla voi vahingoittaa enemmän kuin itse osa.

Kehystetty vs. ei kehyksiä suihkut

Kehystetty suihkut on eri suihku oven osat kuin ei kehyksiä tyypit. Hinged kehystetty suihku-oven pitää todennäköisesti suihku oven osat kuten sinetit ja/tai hyväksyä sekä saranoiden. Kuitenkin sarana korvaamiset, voidaan välttää joissakin tapauksissa korvaamalla tiivisteet, säätölevyillä, tai hinge nastoja sijasta koko sarana. Suihku oven osat liikkuvan kehystetty suihku ovet vaihtelevat, mutta se sisältää kappaleita, rullien ja apuviivat. Suihku oven pienempiin osiin, kuten rullan pyörien ja apuviivat tehdään yleensä loppu nailonin. Jotkin rullan pyörät ovat terästä tai ruostumatonta terästä ja rullan laakeripesät tehdään suurelta osin terästä tai ruostumatonta terästä. Sinettien ja hyväksyä ovat yleensä vinyyli käytettäessä kehystetty suihku oviin.

Kehystetty suihkupäissä ovien ovat yleensä suurempia järjestelmä, joka edellyttää kehystys- ja tiivistysmassalietteet osa. Suihku-oven osat kehystys osallistuvat ovat yleensä alumiini. Kanavat ovat lasi paksuudet saatavilla eri seinän korkeus. Joissakin tapauksissa suihku oven osat kuten lasit kanavia käytetään. Lasin kanavat ovat suihku oven tuotteet kumia tai vinyylipolymeereihin, jotka sijoitetaan metallinen kehys ja lasilevyt haketus tai murtumia, mikä voi johtaa tuulilasin jäännösnäkyvyys pirstoutumisen. Muussa tapauksessa silikoni tiivisteiden käytetään suojaamaan lasilevyt vahinkoa.

Vähemmän suihku oven osat ovat tarpeen ei kehyksiä ovet. Ei kehyksiä suihku ovet ovat kuitenkin enemmän herkkä kehystys puutteen vuoksi. Useimmat saranat ei kehyksiä ovet on suunniteltu saranatapit, jotka palauttavat ovi suljettuna pitäminen pois tieltä ja vähemmän todennäköisesti oven tippuu vastaan seinään tai muut seuraamista. Ei kehyksiä suihku ovet vaativat laajempaa sinetti, ja lakaista suihku oven osien vuoksi joskus suuria puutteita. Jotkin ei kehyksiä suihku-ovet voi olla enintään tuuman päässä seinään, kerros tai muut paneeli. Suihku oven osat kuten kynnysarvot voivat muodostavat joitakin lattian ja käyttää Ohjauspaneelin välinen etäisyys ja kynnysarvot ovat valmiiksi värejä käytetään saranat, kahvat, kylpyhuone tarvikkeet yleisin loppuu liukuovia takaikkunan on on myös tärkeä tarvikkeet kylpyhuone-luksus

Ei kehyksiä suihku järjestelmien tullut monta lajikeryhmään monimutkaisempi neo-kulma järjestelmien yksinkertainen 180 tai 90 astetta järjestelmät. Monimutkaisempi suihku-järjestelmä on enemmän tukevat suihku oven osat sitä edellyttää. Kun kyseessä ovat useita kappaletta lasi, lasi pihdit ja tukea palkit ovat tarpeen säilyttää paneelien vakaana. Nämä suihku oven osat voivat vaatia poraus- tai Säädettäväkulmainen lasilevyt. Suihku ovet ja paneelien myös käyttää Lasiovissa lasi, joka ei voi porattu tai leikata. Tästä syystä on tärkeää on tarkkoja katkaisupainetta mallit ja mittausten ennen lasi-asennusohjelma on oman paneelien leikata ja markkinatuntemus. Suunniteltu tukemaan paneelien suihku oven osat ovat yleensä alumiini, ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkeampi hinnoiteltuja kohteiden kanssa.

Vaikka saranat voi olla esteettisesti Pleasing

Suihku oven osat tulevat monta loppuu, useimmat kylpyhuone d vastaamaan? AK. Kanssa päättyy metallisen näyttää kuten ruostumatonta terästä tai Satiini chrome-jauhe-takki maalit kaikki ulkoasun voi aksenttimerkkejä on asianmukainen suihku oven osia. Saatavilla eri muodoissa eri mallien kanssa, suihku ovien saranoista ja lasi pihdit ovat useimmat muuttujan suihku oven osat, mutta voit ostaa suihku oven osaa olisi pidettävä mahdollisimman paljon esteettisiä valituksen funktiota varten.

Ei vain eri loppuu ovat käytettävissä suihku ovet, joissakin tapauksissa eri materiaaleja voidaan esittää alkuperäisen koristeluun mahdollisuuksia, jos ei ole olemassa. Termostaattinen pulls ja Pyyheliina akryyli tulevat Pystyviiva-renkaisten tai ilman, eri muotoja ja voi tehdä palkit ovat lähes näkymätön, joissakin tapauksissa. Tällainen aksentteja avulla tehdä ero decorating suunnitelmissa.