Tarvitse koko maassa saada risteilyalusten, kun asut, tai lähellä California lentää.

Tämä on ihanteellinen skenaario ensimmäistä kertaa cruiser, joka haluaa n: o muss, vaivatta tapa testata risteily-vesillä. Meidän viime risteily Holland-Amerikan out of San Diego oli erinomainen esimerkki – 45 minuutin ajomatka koti meidän esikaupunki San Diego ja me olivat valmiita aluksella meidän aluksen Meksikon Riviera.

Pitkäaikainen cruisers kertoa teille, että alusten ja matkareitit kukin on omalla väestö ja usein – pääasiassa koulujen lomien–vuoksi asiakkaan ikä-alue muuttuu vuoden aika. Joidenkin reittien ovat kaikki portit tietoja, kun taas Meksikon Riviera kuten reittejä, joilla on taipumus houkutella enemmän keskittynyt aluksen itsensä vacationers.

Ja sitten jokaisen Risteilyn rivi on oma erityisesti kapealla. Holland America Line, kapealla on “premium” – mitä rivin ehdottaa on enemmän elegantti cruise, mutta ei niin Hienostunut, että matkailijoille tuntea tavoitteet. Holland America työjärjestykseen verrata sen tason että Westin tai neljä vuodenaikaa hotelli-palveluun.

Noel DeChambeau, markkinointipäällikkö rivin Alaska reitin “Premium tarkoittaa, sinun maksaa noin $100 enemmän,” sanoi. “Mutta on sen arvoista.”

Holland America on nyt lataamista suurempien alusten reitillä San Diego Meksikon Riviera että otokseen – matkasuunnitelmaa, joka sisältää Cabo San Lucas, Mazatlan ja Puerto Vallarta. Meidän alus oli Oosterdam, yksi Holland America uusin ja suurin ja vain käytössä vuodesta 2003. Vaikka ei ollut meidän ensimmäinen risteilyalusten, se näyttävät meille Oosterdam odyssey Meksikon rannikkoa pitkin on erinomainen, kohtuudella hinnoiteltu siten Californians varten, näytteen big-time cruising.

San Diego pysäköidä meille auton alle 100 telakat aluksesta ja aloitti high-tech lennolle. Kunkin matkustajan esitetty tunnus ja sitten digitaalisia kuvia on otettu. Tästä pisteestä eteenpäin aina, kun matkustaja esittää jättää tai re-board aluksen, hänen uusi Holland America kortin valokuvan näytti tietokoneen näytössä, antamalla miehistön visuaalinen vahvistus, että kortti vastaa todellakin matkustaja. Tämä prosessi vei meidät noin tunnin, mutta oli melko kivuttomasti, kun ajattelet, Oosterdam oli lennolle kaksi pikkukaupungeissa, kuten yhdessä olemme vastaava kasvoi–noin 1800 matkustajien ja laivaväen 800.

Tämä matkustaja-miehistön suhde Jos runsaasti aste henkilökohtainen palvelu koko seitsemän päivän risteily. Hymyilee ja lämmin tyytyväinen saimme yhteydessä lennolle aluksen miehistön jäsenet olivat vain välilaskuja pyyntiponnistuksen hytti taloudenhoitajina, waiters, risteily johtajien ja monet muut miehistön jäsenet, Hemmottele kunkin yksi meitä meidän koko oleskelun aluksella alusta. Onko se oli vain iloinen “hyvää huomenta” tai lyhyt keskustelu päivän toiminnasta, havaitsee kanssa miehistön jäsenet olivat aina lämmin ja henkilöstön näytti kiinnostunut varmistamalla, meillä oli suuri loma.

Holland America työjärjestykseen ylpeillä rivin keskimääräinen avaamaan on noin 25 prosenttia suurempi kuin kilpailun ja henkilökohtainen kokemuksemme, joka näyttää tarkkoja perusteella. Meillä oli – Deluxe Verandah ulkopuolella – huone oli paljon enemmän tilava kuin me muistetaan aiemmat kokemukset muilla radoilla. Noin 67 prosenttia tämän aluksen huoneita oli verandahs.

Hyödyllisiä matkan – verandah olemme usein istua siellä ja luku- tai katsella scenery go by kevyesti valtameren aallot roiskumisen aluksen rungon vastaan lulled. Meidän avaamaan sisällä tilaa käytettiin varsin tehokkaasti: meidän huoneessa sisältyy king size bed, ulosvedettävä daveno/vuode, Kylpyhuone kylpyammeella, koko, useita WC: t ja vastaanotto-alue. Satelliitti-TV beamed CNN ja useita elokuvan kanavat sekä TV-kameran keulasta ja perästä aluksen näkymiä. Vain alaspäin yhden kerroksen oli, 40-75 senttiä minuutissa, matkustajat voitaisiin pidettävä jatkuvasti yhteyttä sähköpostitse ulkomaailman Internet Center ja internet.

Lisäksi meidän kolme portin päivää tämän tietyn reitin mukaan kolmen päivän “merellä”. Oosterdam on irrallinen 10-tarina grand hotelli useita hienoja ja monipuolisesta ravintolat, altaat ja kuntosali, spa, kaupoissa, yökerhot, baareja ja lukemattomia nooks ja crannies kanssa. Aluksen on mukavuuteen huolellisesti suunniteltu ja painstakingly sisustettu on valoisia ja värikkäitä ja ilmavia, säilyttäen tuntuu Marienplatz eleganssia. Onko satamassa tai merellä, päivässä oli luettelo toiminnoista, jotka suoritettiin Toistoala – ping pong turnaukset art ilmenee alkaen katolinen massa Klassinen rock happy tuntien, Jooga viiniin luokkiin.

Siellä on niin paljon tehdä aluksella, kuten Oosterdam, että me todella alkanut juuri kokoontuminen rentoutua hieman syyllistynyt tunne. Mutta ei että syyllisiä – meillä oli yhteensä meidän loma-ohjausobjektin ja, minkä tahansa päivän ollut aivan yhtä paljon tai vähän me tyytyväinen.

Koska meillä oli 5-vuotias kanssamme, toimintaamme mukana usein kannen Lido uima Jos kids on tämä risteily rakasti voi kokoontua. Meidän risteily Me sanottiin, oli jokseenkin epätavallisia Holland America – oli yhteensä noin 180 lasten aluksella tavallista suurempi numero. Holland America Line on yleensä hieman vanhoja, entistä paremmin varusteltu väestörakenteen. Mutta uudelleen, joka muuttaa sen mukaan aluksen ajoissa vuoden ja risteily reittiä.

Todellinen mukavuuden vanhemmille on suhteellisen uusi lisäys aluksen palvelujen kutsutaan Club Hal. Meillä oli mahdollisuus jättää Club Hal meidän tytär tuntia kerrallaan voimme tarvittaessa. Club Hal-ihmiset opettaa lapset taide- ja käsiteollisuuden tai pelata pelejä niiden kanssa monimutkaisia valvontamenetelmät, pelien, lelujen, elokuvien jam-packed ja juuri mitään muuta tietoja lapset voisivat haluat. Tietenkin todiste on vanukas: meidän tytär ei voinut odottaa mennä takaisin seuraavana päivänä.

Se tulee niinkuin ei ole yllätys, että suuria aluksen toiminnan syöminen. Ei ole mitään keinoa saada sen ympärille – risteily kirjaamalla Oosterdam, kokeile voit aamulla, päivällä ja yöllä monenlaisia ravintolat asetukset vaihtelevat satunnainen elegantti kanssa. Lisäksi voit sit-down ravintola tyylin ravintolat kaikki aterian, Oosterdam ominaisuudet alueen Lido kannen, joka tarjoaa useita cafeteria-style tai jossa voit tilata Aamiainen ja lounas deli-tyyli-asemilla. Valikoiden muuttaminen päivittäin niin on aina monenlaisia American ruokia sekä Italian, Aasian ja monia muita tarjouksia. Tyylikkäimpiin ravintola Pinnacle, on pieni lisämaksu.

Riippumatta siitä, jos se oli rento tai dress-up, illallinen aluksella oli aina juhlallisuuksiin ja nautti pyydystämiseen meidän shipmates päivän toiminnan kanssa.

Koskevat erityisesti risteily oli runsaasti aikaa satamassa ja nautti oleminen rannalta kolme aurinkoinen kohteissa. Cabo San Lucas, vaikka kuuma, oli viehättävä ja Maalauksellinen. Mazatlan meillä käytetty aika Alkukantainen kalastajakylä leveä, lähes deserted hiekkaranta. Ja tietenkin, Puerto Vallarta on yksi suosituimmista seaside kohteisiin, kaikkien Meksikossa ja nautti liotus ylös paikalliseen kulttuuriin ostoksia ja alkoholijuomien ja Meksikon elintarvikkeiden well-played flamenco musiikin kuunteluun.

Mutta kun meidän viikon päästä mereen kaikki-liian-swift-tekemistä, olemme ymmärtäneet käyntisatamien sijaintivaltiot olivat todella hauskaa juuri vääristymiä ja ei erityisesti matkan lihan. Olimme keskuudessa, jotka katsoi tämän matkan todellista määräpaikkaa aluksen itsensä. Kuten risteily johtaja Jason Venner taittopöydälle: “jokainen henkilö, joka purjeet, rakastaa Oosterdam.”

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

JOSSA: Nämä “kokeellinen” suuri aluksen cruises lähtevät out of downtown San Diego.

WHAT: Uusimmat lisäykset Holland America laivaston kesken Oosterdam on Meksikon säännöllisen viikoittaisen risteily aikataulun talvikuukausien aikana.

Kun: Tämä Oosterdam Meksikon Riviera aikataulun kautta huhtikuuta jatkuu sitten jatkaa lokakuussa. Muut Meksikon reitit ovat käytettävissä.

Miksi: Tämä on helppoa mahdollisuus näytteen big-time cruising ilman koko maan alla Californians varten.