Copyright (c) 2010 Sherry Tingley

Miksi tallentaa nyt tärkeämpää kuin koskaan rahaa?

Vaikka monet yritykset-on ollut annetun käytöstä ihmisten voimme ottaa kamppailee suhdannetilanteen vuoksi, jotkin yritykset ja ihmiset tekevät vain hyvin. Jos olet määrittänyt varattu hätätilanteissa rahaston asiassa oli elää ilman yrityksesi tuloja kolme kuukautta, sitten sinulle on erittäin järkevää.

Se ei vie raketti tiedemies luomiseen ja ylläpitämiseen henkilökohtaiseen tai näiden perheenjäsenten talousarvioon, koska tämä on tällainen korvaamaton taloudellisen työkalu merkityksen selville. Luominen ei henkilökohtainen budjetti on kuten vanha sananparsi tietoja “puuttuessa suunnitella tarkoitetaan suunnittelevat epäonnistua.” Ja se on periaatteessa mitä olet tekemässä. Sinulla on rahaa Hallitse talouttasi todennäköisesti päätyä disarray ja koskaan voi saada eteenpäin taloudellisesti. Rivi on, että et ole voidaan menoja enemmän rahaa kuin mitä olet todella on. Viisi tapaa helposti säästää rahaa

Useilla tavoilla voit tehokkaasti budjetti, aivan kuten usealla eri tavalla, joka säästää rahaa tulevien ostojen tai tuntematon kulut. Lisäksi tämä menettävät stressiä, joka ilmenee, kun kamppailee tehdä päät täyttävät ja maksaa öljynvaihto. Tässä on 5 vinkkejä, sinun kannattaa tallentaa rahaa:

Vihje # 1: Kehittää henkilökohtaisten talousarvion ja tallennat vähintään 10 prosenttia yrityksesi tuloja

Tämä on melko paljon n: o-brainer, mutta olisi hämmästynyt, jos tiennyt, että ihmiset olivat elossa mukaan heidän ihon ilman suhteettomia tämän korvaamaton väline. Jos et ole luonut budjetin aikaisemmin, muista käynnistää jonkin nyt. Kun, tee tallentaminen luokan korvaukset ja Tallenna niin paljon rahaa jokaisen kuukauden.

Vihje 2: Hyödyntää kierrätys, korjaaminen ja hyvä käyttää kotitalouksien kohteiden hakeminen.

Tämä on osa “Going Green” ajattelutapojen, mutta pitää silti paljon merkityksessä. Lisäksi tämä, jotta harkittava vaihtoehtoisia energialähteitä ja ostavat vain näiden kulutustavaroiden, joka valmistetaan kierrätettyä tavaroiden tai kestävän resursseja.

Vihje 3: Economize ostaessaan elintarvikkeiden

Mikä on kohdassa ostamisen enemmän lihasta tai tuoreet vihannekset kuin voit kuluttaa mahdollisesti yksi istunnossa? Vielä tärkeämpää on kuinka paljon mielessä apuohjelma tekee antaa jätteet ja sitten saada heittää sotkulta vaikuttavia, siirry leftovers?

Vihje 4: Voit ylläpitää normaalia elämäntapaa kotona tai sen ulkopuolella edelleen mukaan ostoksia järkevästi

Ei tarvitse omaisuuksia pukea ja Etsi hyvässä viettää eikä sinun tarvitse viettää paljon rahaa elintarvikealan, jos maksat vain alennukset ja sekä myyntiä ei ole nimi kuvitteellinen junkie huomiota.

Vihje # 5: Automaattinen pidätykset

Jotkin yritykset ansiosta voit lähettää oman paycheck osan säästö-tilille. Voit vain kerro miten paljon haluat lähettää kullekin paycheck, ja ne on siirrettävä se. Tämä automatisoitu prosessi tekee säästää rahaa-paljon helpompaa.