Roman kylpyammeet saanut muuna vuosisatojen melko mainetta, koska ne olivat tasavalta aikana kuuma paikka. Vaikka toiminnan, jotka epäilemättä tapahtuivat sisällä näiden suuri sauna salia voi replayed moderni olosuhteissa, on moderni yhteiskunta ja useimmat ihmiset eivät ole tuttuja Roman kylpyammeet yhteiskunnalle välinen yhteys. Roman kylpyammeet oli antiikin vastaa nykypäivän kuntosaleja, Kuntokeskus kuormituspaikat ja kylpylöitä. Et voi työskennellä itsellesi sammuminen tarve vapauttaa kyseisen valtion useita tehosteita ilman fyysisen tilaan ja roomalaiset oli juuri kyseisen liikunta kuin kukaan asuvien Los Angeles tai New Yorkin tänään jälkivaikutus kanssa. Molemmat yhteiskuntien myös-art viemärijohtojen luomiseen käytetyn ilmapiirissä Jos Platoninen ja romanttinen entanglements voisi alkaa sen jälkeen, kun kunto-ohjelman.

Tänään nautilus koneet ja Jazzercise näkyvät antiikin Rooman käytäntöjen Painin, Painonnosto, aitaus ja pelejä. Roomalainen naisten olivat erittäin athletic, suosiminen pelata pelin kutsutut trochus, jotka mukana stick ja metalli aitaverkot. Nämä athletic ajoja voisi toimi melko hiki, sekä jättää laitoksen lukemattomista kipeää nivelten ja lihasten, että jotka ratsastaa polkupyörää ja Pelaa racquetball tänään tuntuu. Roomalaiset olivat viemärijohtojen teknologian engineering johtajat, ja niiden kylpyammeet tämän tiedon Apoteoosi. Mallien poikivat muta, saunaa ja jossa tall tales conquests vaihtoivat yhtä helposti kuin flirtatious terveisin tänään suihkut.

Ollut tavanomainen menettely, joka seurasi roomalaiset, kun tapahtui, rentoutumista käyttämisen jälkeen. Ensimmäisessä vaiheessa mukana tulee mitä tunnettiin tepidarium. Tepid vesi oli suositeltavin tapa Korkeatehoiset Painin tai Painonnosto lähtöisin. Tepidarium, kun tuli caldarium, joka vastaa Hieronta huoneessa spa-tai kuntosali tänään. Öljyt soveltaminen toteutuisi Roman sauna talon kuin tässä osassa toisin kuin tänään n kunto-ohjelman kuormituspaikat, saippua ei ollut saatavilla. Kaikki Vierailija top-notch Spa tunnustaisivat kuitenkin tiettyjä osia Roman bathhouse caldarium-osassa kun öljyjen sovellettiin. Tietenkin on vähintään yksi valtava ero, että aika ei voi poistaa; Roman kylpylöitä öljyt sovellettiin orjia.

Kun öljyn käsittely on päättynyt, antiikin Rooman tehnyt hänen vielä toiselle alueelle frigidarium kutsutaan bathhouse. Tänään kylpylöissä, kuntosaleja ja Kuntokeskus tuotantosolujen yleensä ohittaa tämän elementin Roman kylpyammeet ehkä koska nykyaikaisen viemärijohtojen tehokkuus on tullut tähän mennessä. Frigidarium oli täsmälleen, mitä se kuulostaa: dip kylmän veteen. Viemärijohtojen teknologian kehitys on varmasti tullut pitkä matka jopa Roman insinöörien tietämyksen tosin asteittain era vuodesta. Roman kylpyammeet frigidarium näiden altaat on enemmän liittyvät ulkopuolisen ihanteita yhtäläisyyksiä Jääkarhu klubit, vastaavat perusteellisesti insane henkilöt pikemminkin Sukella lähes alaston frigid vedet ulkona talvella kylmimpien päivän aikana sijaan tunnista, että moderni viemärijohtojen on poistettu tällaista toimintaa välttämättömyys jäsenet.

Mitä enemmän ne säilyvät samoina, kuten sanonta, enemmän asioita muuttaa levyvalmisteiden. Yksi asia on varma. Yhteiskunnan jäsenten halu harjoittaa viemärijohtojen käytön jälkeen rugged liikunnan rentoutumiseen ja sosiaaliset suhteet laajentamisen helpottamiseksi on tuskin moderni keksintö.