Ovat olet parhaillaan kummittelee windows update 0x80072ee2-0x80072efd-virhesanoma? Jos sinulla ei ole clue, mitä on tai miten korjata tämä ongelma. Sinun ei tarvitse huolehtia, koska minulla oli ongelma, ja onnistuin eroon se. Jatka käsittelyssä lisätietoja.

Miten se ilmeinen?

Kun Windows yrittää suorittaa päivityspalvelu, päivitys 0x80072ee2-0x80072efd-virhekoodi tulee ja lopettaa update-palvelun. Koska tämä virhe on harvinaista, Microsoft totesi, että tämä ei aiheuta Windows. Sen sijaan on tietokoneen ylläpitoon puutteen.

Mitä aiheutti tämän?

Jokaisessa Windows-käyttöjärjestelmässä on rekisterin. Rekisterin on tietoja tietokoneen ja määrittää tietokoneen suorituskyky. Huomasitko, että lyhyen ajan kuluttua tietokone ei enää toimi yhtä nopeasti kuin se? Tähän on syynä virheelliset merkinnät, jota ei järjestelmärekisteriä. Nämä tapahtumat ehkä ole ohjelmiston enää käytä tai ohjelmisto, joka ei ole poistettu oikein. Huomaa, että adware & spyware aiheuttavat aina vahingon windows-rekisterin. Vaikka ne poistetaan oikein, ne lähetetään aina rikki rekisterin.

Rikkoutuneiden windows-rekisteriin ei aiheuta vain tämän päivityksen 0x80072ee2-0x80072efd windows-virhekoodin. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

  • PC kaatuu
  • PC tarvitsee usein uudelleenkäynnistystä
  • Ohjelman poistaminen ei onnistu
  • Ei voi ladata *.dll-virheet
  • Löydä *.exe-virheet
  • PC toimii hitaammin kuin silloin, kun ostit sen ensin

Tämä tulee pahempi, jos et korjaa se.

Miten korjata tämä?

Jotkut ihmiset saattavat yrittää korjata niiden omaan windows-rekisterin. Olen erittäin suosittele tätä ellet ole ammatillisen. Muokkaaminen ilman asianmukaisen tiedon voidaan tehdä windows-käyttöjärjestelmän käyttökelvottoman. Vuokraus teknikko tehdä se on liian kallis. Voit tarkistaa tietokoneesi käyttäen rekisterin puhdistin vapaaseen ja lue, mitä on väärä helposti.

Käyttämällä rekisterin puhdistin sinulla ei vain korjaa Windows Update 0x80072ee2-0x80072efd-virhekoodin. Voit myös puhdistaa rekisteriäsi tarpeettomat tiedot, joka hidastaa tietokonetta. Tämä estää myös kaatuu ja virhesanomat. Tietokoneesi on paljon nopeampi lopulta!

Jos kohtaat korjaa DLL-virhesanomat, EXE-virhesanomista windows Updaten virhe, 0x80072ee2-0x80072efd virhekoodi, järjestelmän 32-virhe, javascript virhe, ActiveX, Adware, Sypware, viruksia tai useita muita virheitä. Voit korjata tämän helposti kokeiluversio vapaa rekisterin-työkalulla. Saat lisätietoja seuraavasta Oma blogi.

Jos haluat eroon virhe sanoma alkaa fyysisen muistin vedostus ja eroon tietokone jumittuu nopeasti. Lisätietoja ohjelma napsauttamalla tätä.