Ei ole harvinaista muuttaa olemassa olevien ravintola kuvan kokonaan. Tämä saattaa johtua uusien omistajien tai ehkä nykyinen omistaja yksinkertaisesti haluaa muuttaa asioita. Jos ravintola ei ollut hyvin, se voi olla makeover aikaa. Mutta miten mene muuttaminen kaiken liiketoiminnan tarkoittaa? Siinä voi olla riskialtista, mutta seuraavassa on joitakin vihjeitä, joiden avulla se sujuu paremmin.

Käynnistä suunnitelma. Ei ole mitään pahempaa kuin joku, joka on päättänyt et pidä luodun kuvan ja muuttaa ilman suunnitelma on aloitettu. Se ei riitä tietää pidä nykyisen kuvan tai haluat jotain erilaista. Sinun täytyy tietää missä, liian.

Aikaa laatia kaikki tiedot ja kaiken siirtyy sujuvampaa. Tämä sisältää kaiken, mitä sinun voidaan muuttaminen, paletin värit istuimet, mallit ja kaiken välillä. Kun sinulla on suunnitelma, voit yksinkertaisesti käyttää luettelosta, tarkistetaan kunkin asia ilman, että jatkuvasti päätökset varrella.
Älä markkinoiden tutkimus. Miksi tätä kuvaa onnistunut puolestasi? Varmista ennen hyppääminen jotain kokonaan uusi, voit tehdä tutkimuksen tai muulla tutkimuksen selvittää, mitä ihmiset haluavat ja onko ne kuin muutos. Jos kukaan alalla syö meksikolaista ruokaa ja haluat vaihtaa Meksikon eatery, lopettaa ongelmia. Kuitenkin, jos tutkimukset osoittavat, että Meksikon on erittäin suosittu ja on vähän kilpailua, voivat olla osut goldmine. Se voi maksaa rahaa tehdä markkinatutkimuksesta, mutta silti maksaa, alle muuttaminen kaiken vain etsimiseen, ei ole markkinoilla. Tutkimus on välttämätöntä liiketoiminta ja Ravintolat on erityisesti se.

Anna tietää asiakkaat. Joissakin paikoissa yrittää pakkausluettelon aikaisemmin niiden regulars muutos, mutta kuvan muuttaminen saattaa aiheuttaa ihmiset voivat tuntea epävarma ja epämiellyttävä, jos he eivät tiedä tapahtuu. Asettaa tämän markkinointi-osassa. Ilmoita, että ravintola on menossa on uusi ja parannettu ja avulla ihmiset tietävät, miksi se on paremmin ja mitä ne voivat odottaa. Tämä on erityisen totta, jos teet radikaaleja muutoksia kuvan lisäksi myös valikko.

Se voi olla varsin hieman työtä sekä. Varmasti haluat käyttää raha kustannusten muuttaminen ravintolan kuvan ennen aloittaminen. Älä unohda tietoja, kuten mainoskampanjoita, merkkejä ja lehtisiä tai mitä tahansa, joka käyttää myynninedistämistarkoituksessa muutoksista.

Ravintolan koko kuvan muuttaminen voi vaikuttaa todella liiketoimintaa, joten ajatella sitä kautta ensimmäisen kerran. Älä Varmista, että seuraavat toimet on tosiasiallisesti menossa olevan paremman käsityksen sitten toimi suunnitelman markkinatutkimuksesta. Kuten uuden liiketoiminnan aloittamista sinun on kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma ja siirtää asioita uuden ihanteellinen noudattamalla.