Omega-3-rasvahapot kutsutaan “elämän rasvat” niiden pöytäviinimarkkinoiden meidän yleisen terveyden takia. Mitä ovat paras omega-3 rasvaisten kalojen? Mitä ovat rasva omega-3 kalojen terveyttä etuuksien? Saat asiantuntevia vastauksia näihin kysymyksiin tässä artiklassa.

Rasvapitoisten omega-3 kalalajit avulla voimme saavuttaa kahden tärkeimmän Omega-3 DHA: ta ja EPA rasvat. Kun Omega-3 rasvojen Terveyshyödyt tietoisuutta paranee, enemmän ja enemmän ihmiset etsivät rasvapitoisten omega-3 kalalajin kanssa korkein omega-3-rasvat.

Ennen kuin katsomme mitä kalojen lajit ovat luontaisesti korkea Omega-3, kannattaisi mainita, että suoraan kulutukseen, kalat ehkä täydentämään päivittäin omega-3 vaatimukset, koska teollisuussaasteet valtameren vesillä maailmanlaajuisesti on johtanut toksiinien kalanlihan paras vaihtoehto.

Rasvapitoisten omega-3 kalat ovat täynnä vaarallisten toksiinien lyijyn, elohopean, PCB-yhdisteisiin, kuten jne. Mitä enemmän rasva ja suuri kalalajin on, suurempi on tällaisen teollisuuden toksiinien heidän kapasiteetin.
Tämä poistaa rikkain Omega-3 lähteet – kalat otetaan vakavasti terveyteen vaarojen toksiinien pitoisuuden. Tämä on syy, miksi johtava terveyttä virastojen kuten FDA Ehdota vain rajoitettu kalan kulutuksen.

Sen ohjeet Imettävän äitien ja raskaana olevien naisten raja niiden kulutuksen kalojen sisältämät toksiinien voisivat vaarantaa sikiö tai vauvan terveyttä ja kehitystä.

Paras Omega-3 Supplementation

Rasvapitoisten omega-3 kalojen paras lähteiden osalta kannattaa etsiä rasvaisten kalojen lajeihin, jotka ovat luonnostaan runsaasti DHA: ta ja EPA Omega-3. Nämä ovat erittäin tärkeitä aivot ja sydän terveyttä ja hyvä määriä kalalajin useimmissa ei löydy.

Omega-3 rasvaisten kalojen lajeja, jotka ovat runsaasti DHA: ta ja EPA Omega-3-rasvahapot ovat–

-Silliä
-Lohen: erityisesti Chinook, vaaleanpunainen ja Atlantin luonnonvaraisia
-Hoki kalat (se on erittäin korkea Omega-3 ja löytyy Uuden-Seelannin suhteellisesti puhtain, syvä ja kylmä vedet)
-Sardiineista

Kalalajit, ovat heikko lähde omega-3-rasvahapot ovat–

-Monni
-Kolja
-Cod

Mikä on omega-3 supplementation terveitä tavalla?

Puhdistettu kalojen öljyn täydennykset on tehty molekyyli tislaus prosessi kuluttaa on terveellisistä siten, että saavutetaan kaikki Omega 3 ilman vaaraa toksiineja ja vieraiden aineiden Terveyshyödyt.

Molekyyli tislaus on prosessi, jossa epäpuhtaudet ovat erillään kalojen öljyn ja tuloksena olevan öljyn kapseloidaan osaksi lisäyksiä, jotka ovat täysin turvallisia käytettäviksi.