Totuuden on… lisäämällä lihaksen todella ei tehdä helpoin jopa säännöllisesti kiintolevyn käyttämisen järjestelmien ja testaamalla jokaisen tyypin kunto-ohjelman ja lisä huolimatta. I yrittäneet saada merkittäviä lihaksen massa vuotta, mutta sen jälkeen, kun kaikki vuoden, minun oman kunto-ohjelman liiketoiminta ja omaa ja erehdyksen löytänyt joitakin hämmästyttävä asioita, jotka ovat auttaneet tehdä merkittäviä lihaksen voitot mahdollista jopa hardgainers.
Joten aion antaa 3 avaimen ohjeet tähän, niin voit aloittaa rakentamaan vähärasvaisen lihaksen massa on nopeaa ja helppoa.
Sillä ei ole merkitystä, jos tavoitteena on fat tappion tai rakennuksen lihaksen… On helppo ajatella sitä, kuten nämä (kohdistus 95 prosenttia oman workouts näistä) äärimmäisen liikkuvuus-järjestelmien:
ylempi laitoksen vaakasuora stressiä (Penkkipunnerrus, pushups, tapahtuneen laskun),
ylin toimielin vaakasuunnassa rivejä (1-käsinojainen käsipainot rivejä, istuvien kaapeli rivejä, Levytanko rivien taipuneet),
ylin toimielin pystysuora erotettu (lat pulldowns, pullups, chinups),
alempi elin nostamiseen kuollut liikkeet (säännöllisesti deadlifts, sumo deadlifts, Romanian deadlifts)
AB ja ydin koulutus (nämä ovat tärkeitä, mutta edelleen ovat toinen ensisijaisten jälkeen kaikki suuri ylemmät elin ja alaruumis multi-joint siirrot… kylki ja ydin työstettävä useimpien suurten multi-joint harjoitukset joka tapauksessa) muut 5 % oman KOULUTUSTILAISUUDET, keskittyä yhteen yhteisiin harjoituksiin (eristäminen harjoitukset) bicep sisustus on saanut, kuten tricep painaa, vasikka puristimet, lapa shrugs, kannettava sivuttaista korotusta, pec-flyes jne. Nämä kunto-ohjelman ovat kuitenkin vain lisävarusteen harjoituksia tehdä jälkeen painopiste on ollut multi-joint turvaharjoituksia.
Harjoitus kova ja laimeissa 3-4 päivän/viikko 45-60 minuuttia kohden paino koulutus kunto-ohjelman. Rakkaus lykätä anabolisia, mutta silti jatkaa junan kova kehon ja erittäin riitä käynnistämään lihaksen kasvua.
Yritä koulutusohjelma pumpun intensiteetti, jotka voit opettaa super-set tyyli. Minun suosikki yhdistelmät ovat vastustaa ylempi ja alempi elin liikkuvuuden järjestelmiin, joissa ei mennä vastaan jokaisen muita, kuten pullups toimia tai Penkkipunnerrus yhdistettynä squats yhdistettynä deadlifts kuin ylijoukko.
Älä aliarvioida tämäntyyppisiä isojen laitoksen supersets tehty raskaisiin painoa ja korkean intensiteetin tuloksista. Ensimmäistä kertaa elämässäni, että massan voitot olivat, kun alkoi tehdä tämäntyyppisiä kunto-ohjelman pikanäppäimet säännöllisesti merkittäviä lihaksen kokenut (vaikka edelleen sekoittaminen ylös minun koulutus-muuttujat).
Nämä ovat lähes kaikki tosiasiallinen kunto-ohjelman ohjelman yhteiskuntamme peruspilareista–vähäenergiaisten kulutuksen yksinkertaisesti voi oikaista, onko tavoitteena on rasvaa polttava tai turvarajana lihaksen massa.
TUOREIDEN elintarvikkeiden pitkälle jalostettujen over-hyped täydennysosassa jauheet ja palkit sijasta. sijasta jalostettujen proteiinin jauheet, kemialliset kuormattuna baarin ja karkeat korvaamiset.
Unohda lihas-mags hyped enintään KOULUTUSTILAISUUDET tietoja vain yhteensopiva pro bodybuilders tai steroids käyttäjille. Unohtaa hyped ylös täydennysosassa “Pinot”, jotka maksavat laskut lähes jokaisen lihaksen mag. Tee sen sijaan näiden vihjeiden oman elämäntapa osana tämän artiklan ja saat yllättynyt saadessasi lihaksen voitot ja laihtunut ja toned elimen kuin koskaan ennen nähty.

Lisätietoja siitä, miten menettää rasvan rakentaa lihas

Napsauttamalla tätä