Annettu omistava auton jossain vaiheessa ovat seurauksia aina, kun käytäntöä ei tarjota. Meillä on kova aika on meille auton korjata se on takuuta. Maintenances ja korjaukset ovat samankaltaisia ohjukset. Olemme Eikö kuten se, kun meillä osuma tämän ongelmia.

Kun olemme ostaa auton, olemme harkitsee ostot käytetään yhden, kuten edullisempia enintään kertaa. Ja Me vain kertoa itseämme oltava huolellisia oikean auton, niin kauan kuin se on hyvässä kunnossa. Jos tuotemerkin uuden auton tarvitsee huolto ja korjaus, kuinka paljon enemmän, että käytetty auto on? Jos me käytetyn auton, olemme tunne vaivatta tai turhautuminen ensimmäisen kuukauden tai jopa vuoden.
Ja Me sanomme, että olemme hyvin onnekas saada Halvat, käytetyn auton kunnon kanssa ulos turhautuminen, jotka ovat missä tahansa. Ja meidän olisi täytettävä ottaa ei auto-käytäntö. Mutta lopulta jälkeen useita kuukausia, olemme odottavat huomata joitakin muutoksia auto-ja pahinta, jos se siirtyy suoraan joillakin alueilla. Me menemme ja meidän alkaa pidä meille auton.

Yksi turhautuminen tiellä on tarpeeksi tyhjäksi ja saada joitakin oppitunnin. Mutta kun tilanne kasvot, ei voi tehdä mitään mutta kohtaavat seurauksia. Seuraavassa on vihjeitä, mitä voit tehdä aina, kun tilanne kohtaavat. Yritä Katso autosi vahinko on todella vakavia ja jos se maksaa paljon. Jos luulet, että se olisi kallista korjata sen, yritä nostaa autosi korjaus-Osta ja takuu sekä käsitellä.

Vakuutusyhtiön Plus tulevaisuudessa mahdollisista vahingoista paketti kustannus lasketaan ja verrata sitä sitten kustannukset, jos saat uuden auton uuden vakuutus ja kaikki ja sitten päättää etuna on kuukausittain. Jos asiassa Valitse korjata sen sitten pyytää ystävä joka ehkä tietää korjaamolla, jotka mahdollisesti antaa alennuksia asian käsittely. Jos auton osia korvaavan, varmista se katetaan takuu. Muistathan, että uusi takuun tai käytäntö kannettava tulevia vahinkoja Jos jotain menee pieleen.

Joillakin alueilla ei korjaamojen lastauspaikasta autojen tai käyttää toinen kortti. Nämä korjaamoille yleensä ovat hyviä vaihtoehtoja takuuta vioittunut autot. Yritä paras korjaus mahdollista neuvotella ja edelleen varmistaa se, että korvatun nimikkeen ja osien takuun nojalla. Tavallinen korjaus ei ole vastauksen tämän ongelman. Se ehkä halvempaa, on tavallinen korjaus mutta pahin tilanne saattaa ilmetä kuukauden jälkeen ja sitä jopa maksaa olet enemmän maksamaan toinen korjaus kuin saamalla peitto korjata suunnitelman.

Korjauksia varten takuun autojen loppui tarjotaan edelleen ja saat parhaan arvon, jos voit lisätä uusia takuita tai rekisteröi eri politiikan.