Saadakseen lääketieteen alan työ voi olla erittäin kilpailukykyinen. Yksi lääkärin ura-alue, joka on tulossa yhä enemmän kilpailua on farmasian. Ehdokkaiden on valmisteltava työn haastatteluun paljon, kuin ne olisivat farmasian tentti. Riittävästi valmistautua proviisorin työn haastattelu lisäävät mahdollisuuksia uran saaliin suositelluin työ-sijainti.

Seuraavassa on luettelo hyödyllisiä vihjeitä yksi Valmistaudu proviisorin työn haastattelu:

Tutkimus kaikkien näkökohtien työn: Katso lisätietoja yrityksen tutkit verkkosivustossa ja puhuminen viime työntekijöille. Varmista, että tiedät tarkalleen mitä asemasta edellyttää. Tämä voi sisältää vastuun, toiminnasta, hallinta,… työntekijöiden lukumäärä tuntia jne. Varmista, että ansioluettelosi on ajan tasalla ja sisältää kannan, jonka kohdistat olennaisten tietojen. Voit myös ajaa ennen haastattelun sijainti varmistaaksesi, että tiedät tarkalleen missä se on.

Luo mahdollisia työnantajan kysymykset vastauksineen käytännön: sinun kannattaa tulla työnantaja voi pyytää eri kysymyksiä. Voit sitten käytännössä, vastaaminen niitä. Voit käsitellä sisältöä, puheen kuvio ja laitoksen kieli. Luo vaikea kysymyksiin vastaus jotta perusteellisesti valmistetaan.
Luoda omia kysymyksiä: Haastattelija kysyy, jos sinulla on kysyttävää. Varmista, että kysymyksiisi on hakenut sijaintiin. Älä kysy kysymys, joka on liian yksinkertainen. Voit näyttää, olet kiinnostunut organisaation ja työn.

Valmistella luettelon of Your vahvuudet ja heikkoudet: Luo luettelo vahvuudet ja heikkoudet ja varmista, että sisällytät tarina tai esimerkki, joka korostaa vahvuutesi. Puutteellista selittävät heikko ja miten se tehtiin. Näyttää myös, kuinka vahvuutesi ovat omaisuuserän työn. Varmista, että voit myydä vahvuutesi on. Antaa esimerkkejä, jotka esittelevät, miten vahvuutesi on tehty myönteinen vaikutus oman tai toisen organisaation. Pidä lyhyitä tarinoita. Harjoitteleminen useita kertoja ennen haastattelun.

Korosta saavutukset; Laadittava luettelo oman saavutukset ja miten nämä saavutukset on omaisuuserän organisaation. Selittää saavuttamiseen ajatuksen, joka sisältää esimerkiksi hyvin käyttäminen muiden parhaillaan team-player, tekniset ja lääketieteelliset taidot, johtajuutta… jne.

Saapumisen valmistaudutaan: Valmistele saapuu 10 minuuttia etuajassa haastattelu. Tarkista, pesuhuone-ulkoasu. Älä pureskelutarpeen tahansa hartsi ja tervehtiä työnantajan tekemällä silmävamman ja hänen käsin ravistellen. Varmista, että hymyillen ja ovat työntekijöiden kanssa. Sinun tulisi olla etuhammasta, ammattimaisesti ja kokoomuksen liiketoiminta-valinta. Tekemäsi valinta olisi puhdas ja painettuna.

Työnantajat etsivät täyttää farmasian työn tietää, täsmälleen millaisia työntekijän on arvokas lisäksi organisaationsa. Työn proviisorin valmisteleminen edellyttää, tulevat tiedot, jotka osoittavat, että hän on tehokas, well-liked ja pätevän osallistuja organisaation. Työn haastattelu tavoitteena jättää positiivinen pitkäaikainen vaikutelman. Menemällä osaksi valmisteltuja haastattelu rajusti kasvaa mahdollisuuttasi saaminen vuokrattujen.