Sprains

Pilay on mukanaan tuomat revityt tai venytettyä Nivelside. Nivelside on periaatteessa kudosten-rakenne, joka omistaa luut yhdessä. Yhteinen sprains sisältää yleensä MCL tai ACL, kaksi neljä polven nivelsiteisiin, jotka ovat erittäin alttiita vahinkoa. Vakavan sprains tapahtuu yleensä yhteensä repiä yhden tai useamman kuin yhden polven nivelsiteisiin takia.

Kantojen

Kanta on syynä täydellinen tai osittainen välikerrokseen jänteet tai lihaksen. Jänteet on rakenne, joka yhdistää lihaksen luut. Polven kantojen kohdata vastaavia ongelmia, kuten pilay ja joitakin pintavikoja voi nähdä polven ympärille.

Tendinitis

Kun jänteitä inflamed tai ärtynyt, tendinitis ilmenee johdosta. Tendinitis on yleensä syynä yleistivät lihaksissa. Ihmiset kärsivät tendinitis voi kärsivät arkuus tai kipua tautialueella samalla kävely, taipumisen tai jopa samalla nostamiseen tai laajentamisesta jalan.

Meniskin korkeimmasta kohdasta Tears

Siten, että meniski palvelee tärkeää funktiota olemalla reisi luun lepojaksojen paikka. Se jakaa myös eläimen paino polvinivelen koko. Vahingon menisci on usein todettu vahingon urheilu, erityisesti urheilu, joka edellyttää äkillinen nopeuden muutokset tai liikkeitä, joka taipuu polvissa ja twists ne. Menisci vammojen ilmenevät enimmäkseen vakavia sprains, erityisesti ne, jotka koskevat ACL. Tämä vahinkoa voi aiheuttaa pitkittäislaipioita, paisuttamalla tai arkuus polven ympärille. Myös aikoina nestettä saa kerätä ympärille oman polvi, joita kutsutaan effusion.
Häiriön ja murtuma

Kuten me kaikki tiedämme, murtuma on katkennut, shattered tai säröillä luuttomaksi, joka X-ray tavallisesti todetaan. Ihmisiä voi olla paljon ongelmia painettuna ja siirtämällä tämän luun ja ne todennäköisesti paljon tuskaa. Yhteisen murtuma ja polven häiriön on polvilumpio häiriön, joka yleensä tapahtuu, kun taas kneecap (polvilumpio) saa tippuu pois joidenkin vaikutus tai vartalo polvinivelen. Joskus, että se tulee takaisin itse anatomisista tavanomaisessa käyttöasennossa, mutta useimmiten, lääkärin vaaditaan saada takaisin tavanomaiseen asentoon.

Rustot vammojen

Yhteisen rustot vahinkoa polvissa, on Osteochondritis Dissecans tai OCD. OCD tapahtuu, kun veren tarjonnan luullisen lopussa pinta tulee rajoittaa tai päältä. Veren tarjonnan menetyksen vuoksi luut ja asianomaisten rakenteiden tulee riistää hapen ja aiheuttavat heille pehmentää, irtoa ja pitemmän, erota ravinteiden. OCD voi aiheuttaa kipua ja keskeytykset paljon päivittäinen elävien toimintaa.

Polven vammat ovat hyvin yleisiä esiintymät, koska polvissa, joka niistä suurin osa meidän ruumiinpaino. Polven on myös ylikäyttöön osa meidän elin, koska käytämme ambulation ja käyttämisen aikana. Ottaa polven vahinkoa on todella vaikeaa kokemus, mutta muiden tautien ehkäisy on aina parempi kuin hoitavia taudin. Polven vammojen ehkäiseminen on aina on paras vaihtoehto. Liittyy itselle päivittäistä käyttämistä voi suuresti auttaa estämään tällaisten vammojen.