Paras tapa saada perheesi hyvässä kunnossa on aloittaa niiden käyttämisen-rutiini – yksi, joka kestää. Tämä tarkoittaa ottaen säännöllisesti niiden kanssa, ja on olemassa kannustamista kanssa aina, kun he alkavat slacking! Seuraavat toimet näyttää, miten rakentaa perusasetuksen rutiini on helppo kiinni ja helppo rakentaa yhteydessä kuin oman Kuntokeskus tasot kasvaa. Säännöllinen liikunta salaisuus pitäminen Säännöllinen liikunta, – jotka useimmat ihmiset eivät ole at – salaisuus on asettaa itsellesi Keskitaso-intensiteetti toiminnan 30 minuuttia viisi (tai useamman) päivän, viikon. Tämä tarkoittaa kaikkea toimintaa, jonka kautta voit kohdata:

  • Ilmastointi määrä määrän
  • sydän-rate pisteeseen, jossa tunnet oman pulssi lisääntyminen
  • tunne lämmin

Olisi kuitenkin edelleen voi ilman välillä sanoin panting puhua.

Miten saavuttaa se

Voit saavuttaa käyttää kohde-joko tekemällä päivittäiseen toimintaan, yksi istunto tai useita lyhyempi bouts 10 minuuttia toiminnan kautta.

Kuitenkin lasten ja nuorten on tehtävä 60 minuuttia Keskitaso-intensiteetti liikunnan joka päivä. Tähän tulisi sisältyä vähintään kahden viikoittaisen toimintaa, joka tuottaa suuri fyysiset rasitteet, luut, kuten dancing, hyppääminen tai aerobic. Tämä on tärkeää kehityksen tukemiseen.

Koska se on niin yksinkertainen liiku niin paljon kuin tarvitset – niin kauan kuin ole tietoinen siitä, kuinka paljon tarvitset saadaksesi – voit aloittaa, suunnittelu, jolla perheesi saada joitakin, liian tapoja.

1) Aikaa suunnitteluun. Vahvistaa, onko sinun ja lapset ovat innokkaampia käyttämään aamuisin iltaisin tai päivän aikana. Esimerkiksi jos lapsesi on koulun tai jos työskentelet, et voi tehdä mitään päivän aikana, mutta saatat huomata, että jotkin aamulla on ihanteellinen Käynnistä kiireisen päivän.

2) Jakaa aikaa vastaavasti. Jos päätät käyttää aamuisin, mieti ehkä tekemässä 20 minuutin Suorita lapsesi kanssa ja tekee loput illalla.

3) Käynnistää varovasti. Voitko Jatka liikuntaa, kuten lenkkeily, Mailapelit, Polkupyöräily tai Uinti, aerobinen Kuntokeskus-tai aikaa. Yleisesti ottaen suurempi kuntosalilla, sitä suurempi Terveyshyödyt. Jos haluat parantaa kuntosalilla, on tärkeää aloittaa varovasti, lisääminen, miten usein voit tehdä toiminnan kasvoi, kuinka voit käyttää.

4) Alkaa korvaamalla ‘aikaa säästäviä’ toimintaa. Viikonpäivät, aikana kannattaa miettiä onko voisi kuulua koti kävelymatkan päässä koulun (aseman) sijasta tai Polkupyöräily kaupat (ajo) sijasta. Nämä aloittaa oman 60 tai 30 minuutin käyttämisen määräaika elintapojen muutoksia ilman valtavia osaan. Kun olet tottunut toimenpiteitä, kuten nämä, sinun käyttää lisääntyy asteittain tunne niin rasittava.

5) Kirjoita se muistiin. Kun olet päättänyt jakaminen tulee helppo käyttää paloina aikaa, kirjoittaa päivittäin suunnittelija, että voit seurata. Jos eroja perheesi aikatauluja, antaa kaikille erillinen rivi-taulukossa. Kun päivän Harjoitus on suoritettu, kohteiden rastittaminen käytöstä kaavion olonsa todella suuri.Harjoitus-päiväkirja, jossa Huomaa, miten pitkälle suoritit tai vastine-Pisteet, pulssi-kurssi tai miten voit tuntui alsokeep voisi. Tällä tavoin voit katsoa taaksepäin ja katso, miten ovat parantuneet ajan mittaan.

6) Liittymällä joitakin järjestetty urheilu. Tietäen, että olet oppinut jotain osallistumaan pari yötä viikossa säilyttää olet tehnyt. Nämä toimii erityisen hyvin viikonloppuna, kun voit osallistua pidemmän ajan ilman, että sapping ilmainen oman joitakin illalla minuuttia. Käynnistä hitaasti, vaikka: vain yksi yö viikossa ensin. Jos kiirehtiä, sinun vain väsy itse ja lapset,. Kukaan ei halua mennä takaisin enemmän. Voit lisätä hitaasti osallistut yöpymisten lukumäärä.

7) Oleskelun motivoituneita. Määrittää itse joitakin lyhyen aikavälin tavoitteita. Säilytä tavoitteet määrättyihin, saavutettavissa olevia, realistisia ja aikaan perustuvaa (SMART). Voit saada mahtuu mukaan kesällä sanomalla sen sijaan Käynnistä esimerkiksi asettamalla tarkempia tavoite menee yhden tunnin aerobic tai Jooga luokan viikoittain. Lapsesi määrittäminen itse nämä tavoitteet on loistava tapa nostaa niiden innostus käyttämisen.

8) Oleskelun keskittyi. Yrittää säilyttää muistuttamaan tekijää itse – ja perheesi – käynnistit käyttäessään ensinnäkin syistä. Tähän voi kuulua menettämättä liikaa paino, parantamaan terveyttä tai testaus itsenne kilpailun tai rodun. Mutta älä kiusata oman rakkaansa ne halua tehdä toimintaan: vain muistuttaa niitä vaaroja, jos ne eivät ja terveiden elämäntapojen suurta hyötyä.

9) Suurenna vähitellen sinun käyttää. Toteuttaa toimia, kuten kävely kauppoja ja osallistuvien järjestetty urheilu ja tehdä niitä usein. Kun olet tullut rasittavaa tai kun he tuntevat liian helppoa, niiden intensiteetti enintään. Suorita kauppoja, uida nopeammin pooliin tai liittyä kehittyneempiä luokan valitun urheilun.

Lisätietoja