On paljon, mikä voi aiheuttaa virheellinen hengenvetoon tai pahanhajuinen hengitys. Se voi johtua sairaus, lääkitys, tai ruokavalion ongelmat vain muutama nimi. Tämän vuoksi voi olla vaikea osoittaa parhaiten huono hengenvetoon cure, kuten asiat vaihtelevat henkilöiden. On kuitenkin yli 90 prosenttia huono hengenvetoon haju peräisin suu, jossa kilpi ja bakteerien suu on suuri myötävaikuttavat tekijät. Suusi bakteerien suorittaa ensisijainen tehtävä elintarvikkeiden siemenheimojen. Proteiinien ja maitotuotteet voi kuitenkin olla haittaa tuloksen saaminen samaan bakteerien nimeltä kysteiini rikkiyhdisteiden overproduce. Sekoitettuina, jos olet exhale lentoliikenteen näiden yhdisteiden tulos on virheellinen haju, joka voi olla vaikea omista.

Kieli on yleisimmin, jossa useimmat bakteerien asuu, erityisesti kohti takana. Joten hyvä alku löytää parhaiten huono hengenvetoon hoito on harjaamalla oman hampaiden, flossing ja naarmuuntumisesta / puhdistus kieltä. Monet muistavat Älä puhdista kieltä, kun ne ovat harjaamalla niiden hampaiden ja tämän seurauksena on, että kulmassa bakteerien rakentuu kieltä ajanjakson kuluessa. Haluat ehkä myös ostaa bluetongue-scraper. Yritä saada niin kaukana takaisin kieltä kuin voit tehokkain tuloksen. Tavoitteena on tehdä harjaamalla, flossing ja kaapimisen jälkeen joka aterian ja myös aamu ja tulosten enimmäismäärä, poista bakteerien ja elintarvikkeiden yö hiukkasia. Toinen yksinkertainen asia tehdä, että on erittäin tehokas on harja ensin baking sooda, sillä tämä tasapaino suu pysäytetään kaikki edelleen bakteerien kasvun pH-arvojen. Jos et pysty harja, Nopea Huuhtele suu vedellä on myös varsin tehokas aterian jälkeen. Ei ole yhtä tehokas kuin harjaamalla, mutta se poistaa kaikki ruoka-hiukkaset, jotka ovat yhä suu…

Yritä Suuvesi mutta ei erääntyneet tämä. Koskaan enemmän kuin kerran tai kahdesti päivässä kuin useimpien kaupallisten Suuvesi alkoholin tappaa “terve” bakteerien, jolloin pahanhajuinen hengitys aiheuttaa overgrowth käytöstä bakteerit. Suuvesi yleensä “peitteet” haju sen sijaan, että se hoitavia ja toimii joskus vain noin 10 minuuttia!

Syöminen elintarvikkeisiin, jotka ovat vahva haistaisi, erityisesti syöminen valkosipulia ja Sipuli aiheuttaa ongelmia. Tupakan, kahvia ja alkoholia ovat myös huono tekijöitä. Savuttomia Vedostaa tervan suuhunsa, ja se tekee, että horrid “tupakoitsijoita hengenvetoon. Alkoholin ja kahvin kuivataan suusta ulos, sylkeä, joka on luonnollinen tapa huuhtelu poissa jätteiden suuhun tuotannosta. Lopettaa kuiva suu päivän aikana, varmista aina, että olet hyvin Hydratoitu koko päivän.

Olisi huono hengenvetoon yhä edelleen, ja näyttää olevan pysyviä ja vaikea hävittää, se on aika käymään lääkärin sulkea pois mitään lääketieteellistä ja tarkistaa hampaiden ja hartsi tartunnan hammaslääkäri. Näin voit käsitellä ammattilaisten löytää tehokkaita huono breath-hoito.