Mikä on subliminal messaging? Lyhyesti se on suunniteltava toimeksiannon, joka on upotettu tai muulla välineellä aiheutuneet tai viestin signaali. Tämä tietoväline on yleensä äänimerkki luonne ja yhdessä yhtenä kokonaisuutena, ne kulkevat ylä- tai alapuolella ovat tietoisia muista – Normaali rajat tietoisuutta ja käsitystä, että me kaikki kokemusta päivittäiseen elämäämme. Kun tarkastelet sitä, nämä ajatus alitajunnan kautta vaikuttavaa viestintä on melko peitetutkinnan luonteeltaan.

Meillä on tosiasiallisesti Trikkaus meidän ovat tietoisia muista uskomaan, että nämä sanomat eivät ole mitään enemmän kuin musiikkia tai kuulo voittaa luonne. 70-Luvun alkupuolella mainostajien käyttää visuaalisen teho upottaa salainen viestit, jotka vilkkuivat liian nopeasti elokuva teatterit näet silmän osalta. Vaikka Normaali mielemme voisi ei poiminta up edelleen näitä kuvia, silmät rekisteröity niiden esiintyminen ja siirtää niiden kuvan aivot, jossa se oli tilausvahvistuksessa tiedostamaton mielemme.

Kuva tehokas Messengerin jättäisi sitten sen vaikutukset EU: n alitajunnan tyyssijana – jotka asemat ihmisten hengen. Siten Jos burger mainoksen sanonta “Tarvitset burger nyt!”, olivat edessä näytön, Flash, jotkin elokuva-goers tosiasiallisesti kokenut burger tuotemerkin halu sensations. Tämä tietenkin oli sopimuksenulkoiset erittäin hyvä syystä – oli mielessä kertakaikkisesti kapitalistisen manipulointia ja joukkotiedotusvälineet kauhua ja hypodermic ruiskujen teorian media messaging nosti tosielämässä.
Kuluttajien kieltäytyi käsiteltävä kuten naudat ja nenä yrityksen neo liberalist esityslistat sangkalan johdolla. Päivän päättyessä se Näytä yksi asia viestejä voi infektoituvia suoraan, jotkin vaikuttava tulokset alitajunnan tyyssijana. Joten, tuli henkilökohtaiseen kehitykseen tuotannonalan, jossa tarkasteltiin tämän tuotteen ja teknologian merkitystä suuresti kanssa se osoitti asiakkailleen radikaalisti muuttaa elämänsä mahdollisuuksia. Subliminal viestintä on ehdottomasti tullut pitkä matka vuodesta 1900-luvun hidastumisen sen alkeellisia incarnations.

Mikä oli kun suuri talousarvion yritykset tai tieteen kokeiluihin rajoitu nyt helposti kuluttajien saatavilla on Internetin kautta. Nyt näiden teknologioiden yleisin on CD-levy-lomakkeen kappaleita upottaa subliminal viestejä.

Kaikki yksi on löytää rauhallisella paikalla ja Kytke kuulokkeet. Voit tehdä mitään subliminal sanomia kehitystyölle jopa aivot-virtaa. Ihmiset käyttävät vain murto-osa mahdollisten aivot ja pelottava asia on suurin osa meistä läpi elämämme tietämättä siitä. Jos olet halunnut koskaan ajatella vaikeampaa, oppia ja saavuttaa tiedustelu- ja kriittiset tiedekunnissa, kuten muuta sitten voit liittyä tuhansia ihmisiä, jotka käyttävät tätä tekniikkaa tehdä juuri sitä. Viestit sijoitetaan suoraan kuluessa tiedostamaton mielessä ja voit toteutamme uusi voit käyttää päivän kuluessa. Tuhannet pitkäaikaisesti tämän teknologian sen aikaa, voit liittyä.