Päliseviä takaisin: 8 vinkkejä tulossa entistä kestävämpiä

Kuuluvat seitsemän kertaa alas. Stand up kahdeksan. (Japanin sananlasku.)

Toimintakykyyn on yksi eniten säilymiseen taidot. Se auttaa henkisesti ja fyysisesti pitkällä aikavälillä. Vaikka se ei voi tehdä sen ongelmat mennä pois, se voi auttaa sinua kestää tahansa Lajittele ahdingon – merkkejä tapahtumat, tappio, sairauden, katastrofin rakastettusi tai muut takaisku tai haaste kuoleman. <br />
Toimintakykyyn on osallistuessa sisempi vahvuudet ja valjastaminen terveitä kuljettavilla mekanismeja, niin, että voit säilyttää toimintaa ilman yli-innokas, masentunut, hämmentynyt tai apathetic.

Seuraavassa on 8 vihjeitä, joiden avulla opit käyttämään Pomppu takaisin, kun jotkin epäonnea iskee tai kun olet kohtaavat haasteen:

Säilyttää oman hopefulness. Vaikka kuva saattaa näyttää grim nyt ajatella takaisin kaikki haasteisiin, jotka olet kohdannut ja voittaa elämäsi toistaiseksi, toivoa ja optimismi että ratkaisua löydy ja muista, että riippumatta siitä, kuinka suuri se näyttää juuri nyt haavojen se parannan ajoissa.

Lisätietoja on enemmän stoical elämän tietoja. Hyväksyä, että ei-toivotut tapahtumat, äkilliset muutokset olosuhteissa ovat osa elämää ja sijasta siitä, miten uskoa Takertuu asioita “pitäisi olla” Lue mukauttamiseksi, sietää ja Tervetuloa jopa ongelmat. Joskus ongelmat ovat opettajien ja auttaa meitä kasvaa ja hardier ja viisaampia.
Tapahtuma, epäonnea tai haaste joitakin etäisyyden ja yritä tarkastella sitä tapahtuu jollekulle muulle. Miten torjua henkilön auttaa? Mikä voit neuvottava häntä hänen tehdä? Noudata omaa neuvoja. On olemassa monia kulmat, josta voit tarkastella tilannetta. Ottaen välimatkan, tulossa tarkkailijan sijaan osallistuja saa, vahvuus, mutta voittamaan haasteeseen ongelmanratkaisu-resursseja. Toimintakykyyn edellyttää joustavuutta, ei tilalla sivulle tukevasti vain yksi näkökulmasta.

Ystäväsi tai muut tuen ryhmät pääse. Sinulla ei ole yksin. Ystäväsi neuvoja, ohjeen tai jopa valmis korvan tai lapa itkeä voi auttaa re-organize paremmin sisempi resursseja. Tunne yhdistetty auttaa työmahdollisuuksia ahdingon aikoina. Tarjoaa apua muille tekee saman. Auttaa muita tarpeessa, sinun saada valtuudet niin paljon kuin ne!

Aiheelliset toimenpiteet.Sinun ei tarvitse tietää koko ratkaisu, sinun ei tarvitse tutkia kaikki parametrit ennen positiivinen suunta toteuttaa joitakin toimia. Pienten askelten voi auttaa suuresti tuntea, ovat saamassa ohjausobjektin tilanteen. Play it by korva jonkin aikaa, mikä toimii ja mikä ei.

Muista nauraa. Jokainen haaste jokaiselle epäonnea on sen koomisia puolella. Käytä huumoria vaalentaminen ylös. Ajattele, kuinka comedians voidaan kuvata traaginen tilanne tavoilla, jotka saavat sinut nauramaan. Se on suuri kuljettavilla mekanismi, rentouttava break-vakava ajattelu, huolestuttava tai grieving.

Älä menetellään itse. Take good care of ravitsemus, lepotila ja ympäristö. Luodaan lieventäminen, kun, katso ystäviä, tehdä asioita, ota, kuten relaxing harrastukset tai siirtymällä kuntosali.

Ylläpitää vision ja sense of purpose. Taka-askelista luoda havoc, joskus emotionaalinen häiriöt ja vaatia kaikkia tietoomme on yleensä. Olemme yleensä obsess meille ongelmasta kuin, jos se on ainoa asia, elämäämme meneillään. On hyvä pitää mielessä pitkän aikavälin henkilökohtaiset päämäärät edelleen, näkyjä, asiat, jotka tekevät elämäsi mielekkäitä ja kohdistuksen takaisin näille alueille, että iloa, toivoa ja tunnetta ajatuksen ennen järkyttävää-tapahtumaa. Sen avulla luoda tunnetta saldo elämääsi.

Muista, että “Tämä liian toimittaa”. Toistuvan tämä usein itsellesi ole rauhoittamalla ja parantavaa vaikutusta ja edistää oman toimintakykyyn.