Todella mukavaa osapuolen puvut on suunniteltu bonsai väestön – Kyllä, lapset. Lasten, ne todennäköisesti nauttia ja suorittaa kaikenlaisia leningit käytöstä hyvin gamely ja näin ollen se on oltava ILO teeman leningit niiden ympärille. Lasten tämän omaatuntoa mielikuvitusta, että joku muu, ja näin ollen niiden puvut on oltava kuin mielikuvitustaan vaihteleva.

Jos ollut koskaan vanhan tai tapahtuman Jos grown-ups ovat hieman liian ujo kulumisen, puvut, on kausiluonteista osapuolten joulun ja uuden vuoden poikkeus säännöstä. Näiden kahden liikennekauden ovat luultavasti jokaisen aikuinen suosikki osapuolten pukeutua varten. Pääsiäinen toisaalta, että enemmän uskonnollisten juhla on, jos aikuisten on taipumus saada vähän kokoomuksen tietoja.

Nyt tämä sääntö koskee ei lasten ja Heaven kiitos siitä, että kuin ne pääsiäinen on vain toinen päivä, kun ne mekko erityinen. Easter bunny puvut ovat lasten keskuudessa hyvin suosittu ja ne löytyvät kaikki mahdolliset värit ja koot. Pupu-puvut saattaa olla jokin seuraavista:

-Yksinkertainen valkoisen kanit on perinteinen. Bunnies ovat yksinkertaisia valkoinen pääsiäistä ja voi tai ei ole Porkkana kädessä.

-Saattaa olla nykyaikainen pupu puvut. Nämä ovat ei mitään muuta kuin bunnies, mutta joista voi olla eri värisiä ja mallit. Joskus voi jopa tulevat etuhammasta muiden puvut ja puvut – vaikkapa puku, yllään puku!

Jotkin muut vaihtelut Easter bunny varustetta voisi olla lähellä mimics tuttu kanin kaltaiset luvut. Yksi niistä on luonnollisesti Bugs Bunny puku. “What’s Up, Doc”-merkki on perinteinen harmaa ja valkoinen ensemble Porkkana ja buck hampaita kanssa.
Pupu puvut pääsiäistä ovat myös käytettävissä vauvoille ja hyvin Nuoret lapset. Erityisesti tehdä näiden nuorten puku wearers tasapainoisuus, pupu-varusteet ovat suhteellisen yksinkertaisempi – pupu korvat pupu tarkastelemalla coat ja kengät, jossa pupu korvat hauskoille ovat usein kaikki puvun pariin on.

Joskus puvut mukana pupu nenä ja hampaista lisävarusteet pupu. Nämä ovat yleensä perinteisiä bunnies, jotka voivat tulla sirkus johtohahmo garb muutoksia, magician, merimies ja jopa lääkärin täydellinen vaakuna ja Stetoskooppi. Vaikka yleensä liittyy Lastenhuone puvut, ne ovat myös aikuisen kokoa.

Pupu puvut aikuisille on molempien sukupuolten. Miesten puvut ovat suuria, yrityksille ja pupu korvat, hood ja bobtail kanssa. Materiaali on pehmeä puuvillan ulkopuolella. Easter bunny puvut kattaa käyttäjän kehon Head jalat, mukaan lukien sormea, jotka tulevat Tassut. Sisäpuolella puvun materiaalin tehdään mahdollisimman comfy. Mutta kiinnityslaitteet voi edelleen vaikea suorittaa, jos hän ajattelevat pitkään.

Naisten, on toisaalta, harvoin pupu outfits, jotka muistuttavat todella kanit ja todellista bunnies. Pupu puvut naisten ovat yleensä flirty asioiden – käsittää bustier kanssa väärennetyt pupu korvat, sangalla – ja tekstiilitavarat aikuisen juhlissa. Joskus ne tulevat two-piece varusteet; bra-ylhäällä ja mini hame tai kuuman pants. Koska nämä puvut ovat yleensä kuluneet illan tapahtumia, ne usein joitakin kiiltävä materiaalista tai sisustettu glitter ja pumpuli. Ne ovat myös saatavilla eri värejä, vaikka musta, valkoinen ja vaaleanpunainen on kuuma Suosikit.

Kiinnostavaa pupu leningit ovat käytettävissä kaksi pääsiäisen puvut pupu – yksi papa tai momma ja yksi vauvan joukkoa. Nämä näyttää erittäin makea, koska ne ovat ole vastanneet väri ja suunnittelu suunnittelijat. Pitävät mielessä lapselle mukavuutta, puvun kasvot usein avoimeksi; Näin ollen pupu kärjillä tarjotaan usein kuin lisävarusteet.