Otsikon “nofollow” on suunniteltu ei siirtää PageRank muiden sivujen tarkoituksena on tunnistaa linkkejä maksun lannistanut roskapostittajia hyödyntämästä Google-indeksi. Matts Cutts, mutta Googlen Web-sivuston anti-spam ryhmän johtaja sanoo että vain pieni prosenttiosuus tagged kanssa “nofollow” linkkejä, jos viestintävälineiden käyvän maksaa sinners?

Otsikon “nofollow” suunnitteli Matts Cutts, Googlen Web-sivuston anti-spam ryhmän johtaja ja Jason Shellen Blogger.com alkaen. Ilmoitti vuonna 2005, hyväksyi nopeasti muita hakukoneita tai Yahoo!-tai MSN useimmat käyttäjät käyttävät. “Nofollow” tavoite estää hakukoneet hyödyntämistä indeksoi estämään roskapostin lähettäjät mennä sivujen tietoliikenne-tai korkea PR saat backlinks ja tunnistaa linkkejä maksamaan.
Miten “nofollow”-linkki rakentaminen kampanjan?

Otsikon “nofollow” muuta PageRank virtauksen sivujen, joten emme menetä mahdollisuutta laajentaa sivujamme paikannusta PR välillä. Miten hyvin ei siirrä tekstin linkit, myös haitata tiettyjä avainsanoja, että Google ei ota huomioon meidän linkkien sijoittaminen. PageRank selitetään

Tutustu ilmaisevaa PageRank virtauksen sivujen välillä (lähde: PageRank lainauksen Ranking: Web tuo järjestyksessä)

Paremmin ymmärtää, miten se vaikuttaa “nofollow” PageRank virtauksen, näemme esimerkin, jotka altistuvat PageRank alkuperäisen luojat.

Muistiinpanot, esimerkiksi sivun, joka on 100 pistettä PR. Jos tämä sivu 2 ulkoisia linkkejä, kukin siirtää 50 pistettä. Nämä 50 pistettä Siirry toisen sivun, joka on puolestaan toisen 2 lähtevät linkit. Kunkin 25 kohdan siirtää PR. Näin ollen PR koituu sivulta. Siirto- ja jatkuva sivujen alkuperäinen linkki kaukana hankkimaan lähtevän PR tekijä lasku välttämiseksi.

“Nofollow” tarkoittaa, että koodatut linkit ja välittää PR enää muilla sivuilla, kuten olemme nähneet edellä olevassa esimerkissä.
Joku voi sitten tehdä a link labeled rakentamiseen linkkejä “nofollow”-sivustoja?

Minun neuvonta on aina analysoida antaminen johon saaminen käänteinen. Kanssa, kun taas “nofollow” ei luovuta tai PageRank tai ankkuri tekstin sivulle, voit luoda arvokasta suhde-semantiikka. Muista, että hakukoneet katsomalla ei vain linkit, mutta myös niitä ympäröivät tekstit.

Sinun olisi myös otettava huomioon tekijä otsikko “nofollow” ei voi pysäyttää liikennettä. Jos sivu, jossa uskot oman käänteinen tarjoaa jotain etua käymään sivulla kävijät. Jos sivusto tarjoaa myös laadukkaan sisällön, voit saada kävijät-linkin sivuille.