Jos haluat oppia kirjoittamaan lasten kirjoja, olisi ehdottomasti Aloita lukemalla joitakin niistä, tämä johtuu siitä, että sen jälkeen, kun olet lukenut joitakin, ovat muutamia asioita, jotka napsahtaa kohdistus. Ensimmäinen asia, joka tulee todennäköisesti ilmoituksessa on, että kaikki nämä kirjat on jonkinlainen ristiriita, joka on ratkaistu lopussa ja sen jälkeen, kun olet luonut hyvä merkki ja hyvä asetus, aiot tarvitaan ristiriita tai vaikeus että hän tai hän tarvitsee voittamaan. Ristiriita antaa oman merkin jotain tekemistä ja jotain torjuntaa varten; olennaisesti lataustoiminto tarina hyvä alku.

Muista, erityisesti, jos kirjoitat lasten kirjoja, ei tarvita, hyvin suuria tai hyvin earthshaking ristiriita. Toisaalta vain siksi, että ristiriita ei Näytä suuret tai järkyttävää puolestasi kuin kirjailija, joka ei tarkoita, että se voi olla sama merkki! Oman merkin tarvitsee konfliktin investoitava ja on sitoutunut ratkaisemaan sen. Onko sinun merkki ristiriita on yhä sängyn tai juuri mietin jos puuttuvat sukka meni hirviö, huomaat, että hän tarvitsee sijoitetaan ratkaisemiseksi se. Jos voit tehdä merkin hoidon tietoja ongelmasta, voit todennäköisesti tehdä yleisö hoito sekä.

Joitakin tapoja lasten kirjoja on samat vaatimukset kuin aikuisten kirjat. Ajattele luettaessa juttu, jos sankari menee osa maidon vauhdittuminen säilöön paitsi jos jotain mielenkiintoista oli meneillään tai jotain oli Painelukemien, se tekisi tylsää luku. Lasten kirja, jossa kaikki menee eläintarha ja eläinten tarkastellaan ehkä toimi hyvin pienille lapsille, jotka haluavat tarkastella eläimet, mutta isompien lasten nopeasti haluat jutun, joissa “jotain tapahtuu”, ja jos haluat oppia kirjoittamaan, tämä on jotain, että joudut antamaan lukulaite.

Joka sanoi, mieti merkit ratkaista ongelma. Se voi olla suuri pyyntiponnistuksen tai se voi olla pieni yksi. Miettiä mitä hahmo haluaa ja miettiä mitä hän tekisi Jos joka otettiin pois siitä. Murto-miten voit oppia kirjoittamaan aiotaan voidaan jäljennöksiin tässä muodossa. Tietäen merkkejä ja mitä he haluavat on erittäin tärkeää ja huomaat, että kun annat heille ongelman ratkaisemiseksi, sinulla on oma tarinasi oikeassa!

Jos olet kiinnostunut oppimaan kirjoittaa, muista, että ristiriidan on menossa on tärkeä osa miten oma tarinasi siirtyy eteenpäin. Muista, että jos haluat kirjoittaa lasten kirjoja, konfliktien aiotaan siirtäminen eteenpäin ja mitkä tarpeesi ovat tärkeä osa ja opit olisi ristiriita tietojen kirjoituksessa hyvin. Vie aikaa tunnistaa muut ihmiset lasten kirjoja konfliktin ja varmista, että ymmärrät miten se toimii toisellekin.