Onko voit nauttia lasten parissa tai ei, on todennäköistä, että voit löytää itsesi opetus tässä ikäryhmässä TEFL uran jossain vaiheessa.

Ne voivat olla vaikeaa ja haastava, mutta ne voidaan myös joudut koskaan opetus ILO innostuneita ja palkitsevaa opiskelijoille.

Seuraavassa on joitakin tärkeimmät osoittimet:
Säilytä oppitunteja, hauska, vilkas ja yksinkertainen. Kannattaa käyttää projektin perustuvan lähestymistavan, joten yksi teeman revisited aikana joukko oppitunteja. Opettamalla tällä tavoin sanavaraston on vahvistettava ja toistaa mutta silti edelleen mielenkiintoinen.

Jos opetus hyvin pienten lasten lajikkeen on äärimmäisen tärkeää. Lyhyen eristä, yksinkertainen toimia ovat parhaiten niiden huomiota span. Oppimisen tavoitteita olisi pidettävä perusasetuksen ja yrität olisi sisällytettävä runsaasti lapsiystävällinen käytännön tehtäviä, jotka voivat esiintyä kohdekielen toistuvasti.

Kun saaminen oppilaidesi harjoittamaan niiden englanti, yritä sisällyttää asioita, että pienten lasten nauttia tekemässä yleisesti. Asiat kuten laulu, pelien pelaaminen ja väriaineet jne. Mutta muista, että olla luova ja enemmän tärkeämpää sallia lasten olla luova. Käyttämällä kappaleita ja chanting on erityisen hyviä asioita, kuten numeroita ja aakkosten opettamiseen. Itse asiassa yksi parhaista asioita opettamisen nuoremmat lapset (alle 10) on, on yleensä vähemmän varattu toisen kielen käyttämisestä, niin ne yleensä melko varhain edelleen puhua.
On aina muistaa pitää oppitunnit valittamalla. Jopa voitaisiin mukauttaa olemassa harjoitukset, jotta ne lapsen suosivammaksi. Mahdollisuudet ovat loputtomat – olla aivan luova. Menetelmät, jotka ovat erityisen onnistuneita, jotta voit käyttää niitä uudelleen eri aiheiden muistiin.

Vaikka se saattaa kuulostaa hyvä ajatus käyttää Englannin lasten lehdet tai sarjakuvat luokalle, se ei todellakaan ole. Suurin osa tästä aineistosta, ehkä todella basic sarjakuvat, lukuun ottamatta aikomaan ulkomaalaisten opiskelijoiden. Lisäksi aina muistaa on eri kulttuuri asioista ja et varmasti halua saada itse tai oppilaidesi ongelmia. On paljon parempi käyttää kurssin kirjoja ja resursseja, jotka on suunniteltu erityisesti nuorten ulkomaan oppijoiden Englannin. Tällaiset kirja on hauskaa ja hoiti ja oppilaidesi voitava toteuttaa paljon enemmän niistä. Tämä on sanottu, sinun ei tarvitse noudattaa näitä kirjoja tukevasti – se on todennäköisesti parempi, että et. Näin sinulla on mahdollisuus Varmista ovat opetus asiaa koskevat merkittävää mutta siten, että voit säilyttää oppitunnit mielenkiintoinen ja asianmukaiset luokalle.

Myös muistaa että, vaikka pienten lasten ei voi lukemista ja kirjoittamista paljon, kannattaa antaa käyttöön sanaston kirjallisessa muodossa. Vain näin, kun asianmukaiset ikään kuin ensisijaisena tavoitteena on pitää liian oppitunteja hauskaa. Hyvä tapa tehdä tämä on pre-written sanaston kortteja, käyttää ehkä jopa yksinkertainen kuvilla. Tämän avulla voit olla viittaus myöhempää käyttöä varten ja auttaa harjoittaa lasten kannustinjärjestelmien vähitellen niiden kanssa sanan kirjallisessa muodossa.

Lopuksi muista käyttää runsaasti tarkistamista tehtävät säännöllisesti. Nämä voidaan toteuttaa eri tavoin, kuten pelit tai tietovisat – uudelleen oppimisen kautta hauskaa painottaen.