Olen ostanut Ooma Telo järjestelmän osalta $240.00 dollaria. Tällä hetkellä siellä on Ooma VOIP-järjestelmän myyntiä varten vain $200.00 dollaria. Investoimalla Ooma VOIP, se säästää paljon rahaa vertaaminen vanha koti puhelin-tuoterakenne. Ooma VOIP tarjoaa lähtevät puhelut kuukaudessa Yhdysvaltojen alueella 5000 minuuttia, kaikki saapuvat puhelut ovat ilmaisia. On kuukausittainen puhelin-laskut. Vaikka Yhdysvaltojen puheluita ei ole rajoitettu, mutta uskon, että kaikki Kotitalouksiin lähtevät puhelut kuukaudessa 5000 minuuttia olisi tarpeeksi. Käytä ensimmäisen vuoden jälkeen Ooma voidaan kantamisen $12.00 dollaria vuosittain kattamaan sääntely maksut. Joka on vielä paljon. Käytin maksaa noin $40.00 dollaria montlhy puhelinlaskun oma vanha Verizon. Tallentaa paljon rahaa minun puhelinlaskun.

Ooma VOIP tarjoaa koputustoiminto ja puhepostin kanssa ilman lisämaksua. Jos haluat lisää kutsuvan ominaisuuksia voit liittyä Ooma Premier $10,00 kuukausittain tai hintaan $120,00 vuosittain. Kun kirjaudut vuodessa, Hanki ilmainen puhelin numero siirto tai vapaan DECT-puhelimen. Ooma VOIP-järjestelmän osto saat maksuttoman kokeiluversion Ooma Premier 60 päivää. Aio liittyä Ooma Premier jälkeen oma ilmainen kokeiluversio on ohi. Nyt olen odottanut Ooma VOIP on oma vanha puhelin numero siirto Ooma varten yksi $40,00 maksu aika. Kestää noin 6 viikon on se tehdään.

Olen erittäin tyytyväinen Ooma VOIP-järjestelmien äänen laatua. Ei ole minun vanha maa-rivin puhelinyhtiö mahdollisimman selkeää, mutta erittäin hyväksyttävissä. Ooma-Telo on tyylikäs ja sexy suunnitelma, joka tekee sen hyvin gorgeous. Niiden edellisen mallin Ooma ydin oli enemmän tilaa vieviä suunnittelu. Olen kuullut monia hyviä arvioita, Ooma Core ennen osto oli Ooma Telo. Koska olen käyttänyt koskaan Ooma Core, ole aavistustakaan, mikä on parempi. Olen kuullut, että Ooma ydin on parempi äänenlaatu. Ne myös sanoi DECT 6.0 langattomat luurin käyttäminen on parempi äänenlaatu. Mieleisekseen ei käytä, niin minulla ei ole ajatus on, että paremmin.

Useimmat ihmiset mielestäni tämä on paljon. Ellet tee Ulkomaanpuhelut paljon Ooma VOIP saattaa ei olla puolestasi. Niiden kansainvälisten hinnat eivät ole niin alhaisiksi kuin ne sanoi. Ne tarjoavat kansainvälisiä nipun suunnitelman muita, $5.00 dollaria kuukausittain. Liittymään kansainvälisen nipun suunnitelman on oltava Ooma Premier-jäsen. Siten Jos teet paljon Ulkomaanpuhelut voit tulee kiinnittämään varten vähintään $15.00 dollaria kuukausittain Jos aiot liittyä kansainvälisen nipun suunnitelman. Jotta tietoja $240.00 dollaria Ooma VOIP-järjestelmän ja osoitteessa vähintään $15.00 dollaria kuukausittain. Voit ehkä parempi käyttää Vonage.

Ooma on hyvin vanha asiakkailleen. Vuosittain $12.00 dollaria sääntely maksut äskettäin ilmoitettiin, kun ne käynnisti uuden Ooma VOIP-järjestelmän Telo. Kaikki vanhat olemassa oleva asiakas ja Ooma Core ei tarvitse maksaa vuosittain sääntely maksut. Niin että voimme kertoa Ooma on hyvin erityinen asiakkailleen.