Vuotta meillä on kerrottu vähentää mahdollisuuksia saada ihosyövän auringon välttämiseksi. Tämä on erittäin tärkeää paikoissa, joka on vahva aurinko, kuten täällä Australiassa. Mutta me lähtenyt yli laidan ja inculcated pelko siinä määrin, että Sunin välttäminen johtavat D-vitamiinia puutteet sun? Nämä osaltaan muiden sairauksien, mukaan lukien muut syövät? On aurinko luonnollinen korvaus terveyttä?

Ihosyöpä ovat hyvin todellinen ongelma. Ne osuman erityisesti henkilöille, jotka ovat olleet ulkona elämäntavat, työ- tai vapaa-ajan. Tuntuu kohtuullisen ja realistista saada ihmiset vähentävät “pakkausluettelon, jäteöljysäiliön, slap” liukastumisen hattu ja kevyt vaatteita, joka kattaa käsivarret ja jalat ja slop aurinkosuojatuotteiden kosteusemulsio lopettamaan auringonsäteet vahingoilta erille. Kuitenkin nyt näyttää ikään kuin olemme ehkä mennyt siltä ja voimme nyt menettää monia etuja että auringon tuo, erityisesti vitamiini D.

Vuotta D-vitamiinia ymmärretty tarvitaan luun terveyttä ja vahvuus ja ruokavaliosuosituksista kehitettiin orthopedic (luun)-asiantuntijoiden avustuksella. Viime vuosikymmeniä tiedetty havaitsi, että vitamiini-D tarvitaan kaikkien solujen, luuttomaksi ei vain solut, ja hyödyllisiä eräät ehkäisemistä ja alueen muiden sairauksien

Takaisin 1985 Lancet, yksi ylimmän arvostetun Lääketieteellisistä julkaisuista julkaistu artikkeli, joka osoitti, että kaksoispistettä syövän oli paljon yhteistä alueilla ollut vähintään aurinko. 19 Vuoden tutkimus osoitti, että suurin D-vitamiini-tasojen kanssa oli paksunsuolensyövän – vain yksi kolmasosa riskin alhaisimmat määrät. Jos tarkastelemme numerot, jotka kuolee Australiassa paksunsuolensyövän (4700) ja tee matemaattiset tässä artiklassa esitetyt luvut löydämme joitakin erittäin mielenkiintoisia tuloksia. Jos kaikki oli samalla tasolla niiden D-vitamiinia tasot, kuten kuin korkein D-vitamiinia ryhmän, sitten noin 1600 ihmishenkiä olisi Tallenna vuodessa, joka on sama numero kuin die ihosyövän Australia.

Tämä on vain yksi syöpä. Olemassa viitteitä siitä, tarvitsemme lisää D-vitamiinia ei juuri estämään kaksoispiste syövät, mutta muut syövät ja tauteja sekä kuten: verisuonisairauksien, verenpaineesta, tyypin 2 diabeteksen, ehkäisemisen tyyppi 1 diabetes, Nivelrikko, multippeliskleroosi, masennus, epilepsia, migreeni päänsärkyä, monirakkulaoireyhtymä, musculo-otetaan kipua, eri sia edellytykset Graves taudin, ankylosing, spondylitis, SLE, Nivelreuma ja eri syövät, kuten rinta kuten, munasarjasta, eturauhanen, virtsarakko, ruokatorvi, munuaisten, keuhkojen, haima, peräsuoleen, vatsa, kohtu ja Hodgkins lymfooma.

Tämä on valtava luettelo edellytyksistä. Joten mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Miten voimme parhaiten saada D-vitamiinia? Jos haluat Hanki luonnon luonnollinen korjaustoimenpide vietät hieman enemmän aikaa auringossa terveydelle ja Jos asut Puolipilvistä maissa voit joutua valvomaan investoinnistaan auringon oman ilmastonmuutosta. Yhdysvaltojen D-vitamiini-neuvosto suosittelee säännöllisesti aamupäivän auringolle altistumisen Yhdysvalloissa. Australian he saavat hyvin järkyttynyt aamupäivän käsityksen mukaan. Mutta järkevinä – juuri Älä Hae poltetaan.

D-vitamiini voidaan myös ottaa sen lisänä. Jos haluat tietää, jos tarvitse sitä on sitten verikokeen selvittääksesi nykyistä tasoa ja sitten tiedät annostus, sinun tarvitse tuoda sinulle tarvittavat tasot. D-vitamiini-neuvosto suosittaa, että veren-tasojen on oltava 50-80ng/ml, joka muiden mittausjärjestelmän on 125-200 nmol/L.

Jos olet juuri hieman alle sitten 1000 IU päivä täydennysosassa kohti olisi hyvin. Jos olet hyvin ehkä 5000IU tai 10 000 IU päivässä tehdä riittävä ero, erityisesti, jos vietät suurimman osan aikaa tai Sää on erittäin sameaa.

Vain Huomautus – on joitakin ihmisiä, joka viettää paljon aikaa mutta silti D-vitamiinia alhaiset, erityisesti tumma, jotka on nyljetty ja well-tanned ihmisiä, joten älä vain olettaa ovat OK. Jotkin parkitut leathery vanhusten surfers jotka viettävät koko päivän auringossa ovat D-vitamiinia puutteellisia ja, jos ne voidaan sitten niin voi yhdistää.

Teoriassa 30 minuuttia kesällä Sun olisi antaa 10 000 IU, mutta monet ei ole optimaalisesti toimiva elinten ja auringon muuntaminen vitamiinin on jotenkin suljettuja. Yksi ehdotus oli vanhojen laitosten ei ole tarpeeksi tarvittavat kolesteroli tehdä D-vitamiinia oikein ihon alapuolella. Joka voi olla vain osa paljon suurempi ongelma – optimaalisen terveys- ja kehon toimintaan. Mutta yksi asia on varma, kehon toimii paljon paremmin, jos sinulla on riittävästi vitamiini-D.

Lappe, JM et al. vitamiini d ja kalsium supplementation vähentää syöpäriskiä: satunnaistetun tutkimuksen tulokset. American Journal kliinisiä ravitsemus 2007; 85:1586-1591 Garland, C et al. ruokavalion vitamiini D- ja kalsium- ja peräsuolen syövän. Lancet-1985; 325 (8424): 307-309 osalta lääketieteen paperit ja hyödyllisiä viittaa yritä: Vasquez, A, et al. D-vitamiini (kolekalsiferoli) kliinistä merkitystä: paradigmanmuutoksen vaikutuksia kaikkien terveydenhoitopalvelujen tarjoajille kanssa. Vaihtoehtoisten hoitomuotojen, 2004; 10 5: 28-37