Paksusuolen syöpä – joka on hyvin ehkäistävissä taudin. Kaksoispiste syövän oireita, Nuoret aikuiset monet ihmiset eivät tiedä, tämän taudin seulontajätteet voinut tallentaa tuhansia ihmishenkiä vuosittain. Valitettavasti näitä testejä ei käytetä niin usein kuin voisivat.

Se on ajateltu peräsuolen syövät kestää useita vuosia kehittää, yleensä käynnistäminen pre-cancerous polyyppi väri-tai peräsuoleen. Koska tuet voivat viedä kauan aikaa kehittää, on aika kasvanut tunnistaa ja poistaa ne, ennen kuin ne astuvat hankala. Tästä syystä peräsuolen syövän on hyvin ehkäistävissä taudin.

Toimenpiteet toteuttaa – varhainen havaitseminen

Kanssa kaikki syövät varhainen havaitseminen on avain, elinkelpoisuuden kannalta. On aikaisempi voi tunnistaa syöpä, sitä paremmin mahdollisuuttasi säilymiseen. Paksusuolen syöpä seulontajätteet etsiä useimpien on ennen kuin ne tulevat cancerous. Syövän estää ilmenemisen tosiasiallisesti poistaminen kasvanut. Voit estää tämän syövän tai havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa riitä poistamaan näiden menettelyjen avulla:

Fecal yliluonnollinen veren testi (FOBT) on hyvin yksinkertainen menettely, voit tehdä kotona. Tämän menettelyn tarkistaa piilotetut veren jakkara otokseen, joka voi olla merkki syövän tai on tai muu häiriö.

Sigmoidoscopy avulla nähdäksesi lääkäreiden noin kolmannes kaksoispisteen koko pituudeltaan. Pieni, joustavaa, Ontto, valjeta putki käytetään syövän ja peräsuoleen ja alempi kaksoispiste on havaitsemiseksi.

Colonoscopy muistuttaa sigmoidoscopy, lukuun ottamatta sen avulla lääkärit nähdäksesi kaksoispisteen koko pituudeltaan.

Double-kontrasti bariumkarbonaatin Peräruiske on x-ray-menettelyä, jonka avulla näet koko kaksoispiste lääkäri.

Oireet ja riskitekijät

Keuhkojen syövän salaisuuksien osoitti napsauttamalla tätä

Jos sinulla on oireita kuten pysyviä Maha lihaskouristukset, rektaalikapseleiden nimeä verenlaskun tai odottamattomasta muutoksesta bowel tottumukset – Katso lääkäriltä hyvin pian. Paksusuolen syöpä riskitekijät ovat korkeammat, henkilöille, jotka on jo ollut peräsuolen syövästä tai on tai niille, jotka ovat merkkejä bowel taudin kuten Colitis ulcerosa. Myös niille, jotka ovat lähellä veren suhteellinen, joka on ollut peräsuolen syövästä tai on. Jos sinulla on näitä riskitekijöitä, tarvitse olla seulontatestien tehty useammin. Vieraile lääkäriltä mahdollinen riskitekijät tietoja.

Jos lääkäreiden discover polyyppi tai muun häiriön, ne toteutettava pieni kudosten näytteen tutkimista varten. Jos syövän, sitten kirurgian on usein seuraavaan vaiheeseen. Kemoterapia oli yksi tehokkaimmista hoitomenetelmät ja joskus leikkausta yhdistetään sädehoito.

Yhteenveto

Lähes kaikki peräsuolen syövät aloittaa polyyppi, joka kasvaa cancerous kasvain. Kun on havaittu alkuvaiheessa (ennen kuin ne tulevat cancerous), ne voidaan kirurgisia poistaa ennen syövän kehittymistä. Koska peräsuolen syövän vie yleensä kauan aikaa kehittää, katsotaan ehkäistävissä syöpä. Onnistumisen avain on varhaista havaitsemista. Myös syöminen hyvä alhainen rasvan ruokavaliota, ja painottaen tuoreiden hedelmien ja vihannesten voi myös auttaa pienentää peräsuolen syövän.

Varhainen havaitseminen on avain kaikki syövät – erityisesti peräsuolen syövän torjuminen. Käy lääkäriltä ja aiot antaa säännöllisesti seulontajätteet.

keuhkojen syövän kohtelun läpimurtoihin napsauttamalla tätä