Tee kulutukseen tarkoitetun tottumukset vaihtelevat eri puolilla maailmaa. Paljon tämä on historian miten teen tuotteet on tuotettu eri alueiden kanssa, mitä laitteet oli käytettävissä ja missä muut ainesosat ja mukana ruokia olivat suosittuja.

Kiinassa ihmiset ollut tehdä teetä tuotteiden tuhansia vuosia. Keisari Shennong selite muinaisina aikoina kertoo miten teen lehdet olivat vahingossa puhalletut hänen bowl kiehuvaan juomaveden yhteisöön. Keisari otti sip ja oli tyytyväinen maku. Joitakin lastentarha johti hänen tämän uuden juoma korjaavien ominaisuuksien etsiminen ja näin teen keksittiin. Onko selite on tosi, tai ei, teen on ollut pitkä vaikutusta kiinalaisen kulttuurin. Jos rentoutua, gossip, ja juoda teetä tavata ihmisiä paikallisen Teehuone usein jopa tänään kehitystavoitteisiin Kiinan sosiaaliseen elämään. Vihreä tee on kulutettu Kiinassa yleisin lajikkeen.

Lopulta teen levitä muiden kulmien maapallon usein käyttöön uudet paikat matkustajien, jotka haluavat jakaa etsimisen yhteydessä Kotisivu palautetaan. Eri teetä kulutustottumuksia kehitetty ja tuli osa kulttuurien. Mongolians, esimerkiksi perinteisesti juoda niiden teen-altaat kupin sijaan. Venäläiset olla tiedossa palvelemaan niiden teetä sokerin ja hillot. Intiasta tee vain kulutetun lääkkeiden syistä, kunnes Ison-Britannian jälleen sen juoman ILO 1800-luvulla.

Kun teen saapui Britannian 1600-luvulla puolivälissä, tuli yhä suosittu. Ison-Britannian oli etusija musta tee sijaan vihreää teetä ja usein tiedoksi se makeutettu maidon ja sokerin kanssa. Iltapäivän teetä aikaa pidetään edelleen päivittäin Britannian ja musta tee usein tarjoillaan teeleivän, hillot ja kerma. Tämä käytäntö on myös edelleen monet ihmiset monet entisen British pesäkkeitä, mukaan lukien Australia pitemmästä.

Tänään teen tuotteiden kaikissa eri lajikkeiden on nauttinut ympäri maailman. Maiden kuten Japanin British menetelmä palvelemaan musta tee on nyt paljon enemmän yhteistä kuin aiemmin, monet British teetä kanssa taloa avaamisen. Kuitenkin vihreä ja maustettu tee tuotteet ovat nauttia nyt että monet ihmiset jopa maissa, joissa musta tee on on perinteisesti ollut yleisin. Jotkin kehitys on tullut suosittu jäähdytetyt makea teetä, kuten säilyke-teetä ja Ice tea. Useimmat supermarketit suorittaa nyt monia eri makuja ja teen tuotteiden lajikkeiden ympäri maailmaa.