Akne on ihon ahdistusta, että osua kuka tahansa milloin tahansa riippumatta siitä, ikä tai rodun. Ottaa hankalia pimples koko kasvot on ehdottomasti asia, joka on teini-ikäinen voi tehdä ilman; ja jos pimples mukana Mustapäiden, aiot löytää tämän erityisesti ihon inflamed valtion vieläkin tuskallisia.

Se on syy, miksi yksi on etsiä eri menetelmiä, jotka osoittavat poistaminen Mustapäiden turvallisesti ja tehokkaasti poistumatta epämiellyttävää arvet ja tavaramerkkien.

Monet ihmiset ovat että säännöllisesti hankaumajälkiä Kirjoita olemuksen monta kertaa päivässä metallinkäsittelyssä poistaa Mustapäiden vaikutelman. Niitä ei voitu enemmän EPÄTOSI. Ei vain ihon aiotaan hankkia herkempiä, mutta myös ihon aiotaan kärsivät swellings ja tartuntojen. Joten ole erittäin varovainen, kun määrität poistaminen Mustapäiden ihon.

Vain kuvitella Mustapäiden akne sivuvaikutus on. Purista pimples? Tietenkin voit tehdä samaa sääntöä sovelletaan Mustapäiden. Ne ovat erittäin itsepäinen, niin ei purista niitä. Yrittää pop, niitä on vain menossa pahentaa ongelmaa.
Poista Mustapäiden tehokkaasti edellyttää kuuman puhtaan washcloth. Pestään huolellisesti kanssa saa lisätä mitään antiseptistä metallinkäsittelyssä kohdealue, yksi, joka koostuu salisyylihapon on paras. Tämä aiotaan pitää ihon kosteita. Sijoittaa naamasi kuuma washcloth noin 10-15 minuuttia. Varmista, washcloth lämpötila on hyväksyttävissä olevaa.

Tämä aiotaan irtoa ihon, Mustapäiden hold aiheuttamatta muita sille vahinkoa. Nämä Mustapäiden helposti voidaan poistaa, kun kuuma washcloth käsittely on tehty pesemällä juuri kohdealue uudelleen rasvojen ja puhdas kudosten kanssa.

Toinen vaihtoehto on yrittää dabbing alueiden Risiiniöljy, ennen kuin voit siirtyä lepotilaan. Tämä aiotaan pehmentää ihon siten, että se on erittäin helppo poistaa Mustapäiden seuraavana aamuna pesemällä kasvot haaleaa vettä. Tämä menettely on jatkettava 7 yötä. Voit ylläty nähdä, kuinka jokainen ruma mustapäätauti on poistettu ilman mitään sivuvaikutuksia, kuten Avaa huokoset, tulehdusten tai jätti jälkeensä arvet ihon.

Mustapäiden voi poistaa myös soveltamista glyseriini kasvot, ennen kuin voit siirtyä lepotilaan. Glyseriini pehmentää ihon siten tehokkaasti, että voit poistaa Mustapäiden seuraavana aamuna painamalla ne hiljaa, kudoksen kanssa.

Neutrogena asettaa erittäin hyvä saippua, joka pitää ihon huokoset unclogged ulos. Se auttaa liikaa öljy, joka aiheuttaa Mustapäiden ja akne ja olisi käytettävä 3 kertaa päivässä paras poistamista.

Katkeamisesta poistaminen Mustapäiden sijasta voit kokeilla ja estää niiden ilmenemisen. Juoda paljon vettä ja syöminen ei paistettu elintarvikkeet on yksi hyvä tapa pysäyttämään Mustapäiden ja ulkonäkö kasvot ja laitoksen tekemästä pimples.