Kun opit kirjoittamaan artikkeleita, jotka esitetään ensimmäinen henkilö yleensä Piirrä syvempää lukija sisältöä. Kirjallisesti strategioita tällaisessa taipumus tehdä enemmän mielenkiintoisia artikkeleita, koska sisältö on myös jakaminen oman tietoa asiasta. Ihmiset ovat yleensä aina kiinnostuneita mitä muut ajattelevat. Tämän yksinkertaisen strategian avulla on erinomainen tapa parantaa, siten että kirjallisesti saamassa enemmän lukijoita.

Olettaen, että voit kirjoittaa artikkelit lisäämällä verkossa ihmisiä, jotka lue artikkeleita myynninedistämistarkoituksessa on täsmälleen, mitä.

Katsotaanpa, miten käyttäjän näkökulmasta sisällyttää sisältöä lukijat yhä aktiivisemmin itse artikkelissa yksinkertainen 3 vaihe-jakautuminen.

Miksi aiheen olet kiinnostunut

Jossa haluat antaa heti tietää, miksi tämä erityisesti aihe on sinua lukija artikkeli aiheesta. Esittää niitä intohimosi kohde tai ehkä on ollut ongelmia liittyvät mitä tietoja ovat kirjallisesti. Kummassakin avulla lukijoille “tietoa” osaksi miksi se on valinnut tämän aiheen ja “kannustaa’ niitä edelleen lukea.
Sen ‘asettaminen vaiheessa”olet nyt antanut lukija jonkinlaisen käsityksen kuin mitä kulman tai ääni saattaa olla ja miksi artikkeli tässä vaiheessa.

Kerro mielipiteesi

Se on suositeltavaa on selviä mitä teidän näkemyksistä tai kannoista, voi olla liittyvät kohde. Emme kuten aiemmissa ihmisiä muista suurelta yleensä haluat tietää, mitä toiset ajattelu ja miksi. Se mahdollistaa Vahvista-omia viritys tai toimittaa ne ehkä lisätietoja, ne eivät olleet tietoisia.

Sen “tarjoaa” oman lausunnon tai perspektiivin yksilöivä ‘leimaan’ ovat markkinoille sisältö. Tämän sisällön nyt “kuuluu” Voit koska on mukautettu erityisesti näkemyksiä.

Miten se sai voit

Jaa kokemuksesi kohde ja miten se sai voit tai ehkä mitä et pidät siitä. Näin ne antavat lukija alussa maininta, mitä he voivat myös odottaa kokea.

Myynninedistämistarkoituksessa Jos voit jakaa omia yksilöllisiä ‘positiivinen’ kokemuksia voit hyvin hienovaraisesti kannustetaan muiden Kokeile.

Uudelleen toimittamalla sisältöä tällä tavalla on enemmän ‘henkilökohtaisesti yhteyttä’ siten, että voit likable ja vaikutusvaltainen lukija.

Opettelemalla kirjoittamaan artiklassa, että lukijat valloittaa lisätä oman suosio kirjailija. Kun kirjoitat artikkelit haluat lukijat, ei vain nauttia niistä, vaan myös oppia jotain niistä. Kirjoittaminen strategioita, voit käyttää tätä ja parantaa käsinkirjoituksen paras on sisältöä, jotka esiintyvät ensimmäiselle henkilölle. Tämän tyylin kirjallisesti taipumus lukijat yhä aktiivisemmin sisällön koska “niitä puhuminen” ja eikä ‘kirjallisesti niitä.” Jakamalla näkemyksiä ja kokemuksia lukijoiden et voi tuottaa enemmän mielenkiintoisia artikkeleita niille nauttia. Jos artikkeleita lukijakuntaa lisääminen on yksi tavoite sitten tämän kirjoitustyyli auttaa työntämään oikeaan suuntaan.