Jos olet löytänyt itsellesi kyllästyi Wii ja kaikki voitaisiin tehdä, investoimalla ohjelmiston muutoksista, jotka voidaan näyttää, miten lukituksen Wii voi sallia siihen, että voit jälleen etua kolmannen sukupolven-konsolissa. Tällä hetkellä voit nauttia DVD-, musiikki- ja tuotujen pelit kaikki backdoor pala kutsutaan Homebrew Installer-ohjelmiston ansiosta mahdollisuuksia.

Kaikki nämä lisäominaisuuksia, jotka voit lisätä konsoliin voi kuulostavat houkuttelevalta, ano ja voit jopa saatettu konsoli PlayStation ja XBox tykkää, joilla on lisäksi Multimediatoimintojen kanssa. Valitettavasti Varmista, että saat parhaan hyödyn lukitus Wii, ovat muutaman pyöränrenkaat, jotka edellyttävät hypätä ensimmäisen kautta.

Yksi siten, että tätä artiklaa voitaisiin näyttää, miten lukituksen Wii on ostamalla kopion Homebrew asentimen, joka voi ostaa PayPalilla Wii homebrew asentimen ohjelmiston muuttamista. Sinun olla määritettiin, on saaliin hakeminen lisäominaisuuksia oman Wii: on maksettava ohjelmiston.

Tavalla on haitta valitseminen Homebrew Installer lukituksen Wii haluamasi vaihtoehto. Tämä on osittain, koska voit vaatia paljon yli Wii ja $ käyttämätöntä käteisvarojen 15 Ota pois. Jotkin muut vaatimukset, jotka monet ihmiset eivät ota huomioon ennen ostoa hakata ovat PC välttämättömyys, uusimmat Zelda peli, Wii, SD-kortti riittävästi muistia tilaa ja 3.4 Wii-firmware-versio.

Se voi olla vaikea ymmärtää, miksi kaikki tämä edellyttää ja voisi kuvitella, että Homebrew asentimen voitaisiin kuormituksen vaivatta. Lataa kaikki prosessi kuitenkin edellyttää on melko yksinkertainen.

PC- ja SD-kortti tarvitaan ladata ja tallentaa hacks, jotka tarvitaan ja miten avata Wii ensimmäinen vaihe on. Kun kaikki tiedostot, SD-kortilla on sijoitettu, lisäämistä Wii sallia siihen, että näet voit siirrettäviä tiedostoja. Jälkeen tallennuksen varmuuskopioidaan tiedostoja, täytyy korvata vanhat tiedot hakkerointi tiedoilla kuin haluat tallentaa tiedoston lukitus Wii Homebrew avaamista.

Avaamisesta onnistuneesti Tallenna tiedosto, joka sisältää kaikki tiedot, jotka edellyttävät muutoksia, että Homebrew asennusohjelma tuo nauttia, jos lataat jännittäviä uusia ohjelmiston pelata Homebrew Channel olisi tullut automaattisesti.

Ja tällaista: lyhyt opas Wii lukituksen poistamisesta. Sinulla on liitettävä oman Wii SD-kortti, mutta jos olet sekä Kikkailu tarvitaan Twilight Princess-peli, vuokraamiseksi kopio on enemmän kuin riittävä voit saavuttaa kanssa oman Wii haluamasi tulokset. On valtavasti online apuviivat myös pariton liftata, saat ehkä varrella, eli ovat valmistautuneet hyvin saatavilla.