Yrität saada yhteyttä koiran tulla sinulle, kun soitat hänelle, mutta hän ei ole a clue, hänelle sanoen tai edes tiedä varmasti voit jopa Puhu hänelle. Kun kaikki hän on koira, oikea? Häntä voi ymmärtää sinun täytyy ja tämä eri tavalla.

Olen oppinut, että on paljon asioita, jotka voivat edistää tämän ongelman.

  • Onko sinun koiran tiedä hänen nimensä? Jos näin ei ole, tämä on merkittävä osa ongelmaa. Aloita hänen nimensä usein ja antaa joitakin rakkaus Paijaaminen tai naarmuuntumisen hänelle. Aterian tai satunnaista käsittele toimii myös. Hän alkaa tunnista hänen nimensä ja liittää sen jotain miellyttävä.
  • Onko sinun koiran tiedä, mitä yrität sanoa? Ei näytä häntä tulemaan niin voit lisätä komennon toinen sana. “PETEY, COME!” Seuraava asia tiedät, hänelle on jahtaa, koska hän ei vielä tullut. Nyt hän luulee, tämä on peli, joten hän pitää dodging. Kun lopulta luopua ja hän tulee lopulta lähellä, huomautukseen hänelle käyttää kiinteällä pakoputkistolla ääni-vaihtoehtoa. Öh, Oh, nyt hän kytkee “PETEY, COME” “olen ongelmia, saat paremmin täällä!”
  • Yhteyttä koiran vaikutusvaltaa hänen ympäristössä? Joskus koira vain oman maailman menee, ja kuten minä sanon: “tuoksuu ruusujen”. Kuin ihmiset, teemme sama asia. Saada hänen tietoonsa häntä ja sanalla sanoen tulla silloin, kun hän Huomaa, petting. Antamalla hänelle hoitaa vaikka tämä saavat hänelle istunnossa sana ja liittämisestä jotain hyvää.
  • Tee silmävamman oman koiran kanssa ja kertoa hänelle tulemaan. Joskus on tarpeen pitää häntä liidin, varsinkin, jos olet ulkopuolella. Kuten tulevat eli varovasti Vedä hänelle itseäsi kohden. Kun hän on saavuttanut voit, tarjota hänelle lelun tai evästeen mukana paljon petting ja “atta pojat”. Ei yrittää lopettaa toistoajan yhdellä liian pian, tai hän liittää tulevat hyvissä ajoin loppuun.
  • Kun oman koiran Associatesin kanssa hyviä asioita, älä sekoita hänelle pyytämällä häntä tulemaan scold hänelle jotain. Muista aina, sinun sävy ääni voi laittaa sana eri tuntuu. Aina pitää puheen miellyttävä, kun se on mahdollista. Haluamme, että hän tietää, että hän on turvallinen, kun hän on lähellä ja että jos hän tulee kaikille anteeksi.
  • Älä käytä tätä komentoa, jos aiot tehdä jotain epämiellyttävää (hänen silmänsä tietenkin). Jos aiot uivan hänelle tai ClipArt-hänen arviointikohteen nauloja, tarvitset Hanki hänelle. Tämä auttaa pitämään tulevat Wordin positiivinen.
  • Laitoksen kieli on tärkeä tekijä, kun koulutus oman koiran tulla. Aivan kuten ihmiset koirien liitettävä laitoksen kielen mielentilaan. Jos esimerkiksi käsivarsien ristiintaulukoidaan ja ovat pysyvän korkeus, oman koiran liittää tämän kanssa on vihainen. Pysy rento ja oman koiran väljentää ja vastata paremmin.
  • Jos koira käsittelee kanssa koulutuksen Anna hänelle aivan sinun tule. Älä tavoittaa ja tarjota hänelle käsittele. Pidä käsittele vieressä käyttäjän jalan ja antaa hänelle aivan sinun se tule.

Kun on koulutettu oman koiran tulla, on helpompi siirtyä muihin koulutus-tekniikoita.